Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Comté d’Orange
  4. Sud du comté d'Orange
  5. Newport Beach
Andrea at Pelican Hill, Newport Coast, CA

Andrea at Pelican Hill

4.5
4,5
1893 commentaires
De 31 $ à 50 $
Italienne

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 1 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Romantique
  • Bien pour les occasions spéciales
  • Idéal pour les plus belles vues
Chez Andrea, une attention sans précédent est apportée aux détails pour recréer des prestigieuses traditions culinaires, ainsi que des plats classiques explosant avec les véritables saveurs de l'Italie. Tout cela a donné lieu à une authentique cuisine acclamée et à une sélection de vins complémentaires. Dirigé par le chef Marco Criscuolo, Andrea se procure les parfaits ingrédients de saison et applique des pratiques et des préparations ancestrales. Savourez des salades-repas faites avec du vinaigre balsamique de 100 ans, des pâtes exquises confectionnées dans une salle de pâtes à température contrôlée, et des crèmes glacées à l'italienne réalisées dans un laboratoire. L'ambiance chic, mais décontractée offre des panoramas côtiers inspirants et des couchers de soleil sur le Pacifique. Des repas en plein air sur la belle terrasse chauffée avec vue sur l'océan, un bar rond embelli de comptoirs en granit doré et de lambris en bois de fruitiers dorés enjolivent le tout. Des bons vins italiens sont parfaitement jumelés avec chaque plat.

Informations supplémentaires

  • Style de restauration
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisines
    Italienne, Européen Contemporain
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam., dim. 10H30–15H00 Souper ven.–dim. 17H00–22H00
  • Numéro de téléphone
    (949) 467-6800
  • Options de paiement
    American Express, Carte Blanche, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Chef de cuisine
    Chef Kyung Carroll
  • Installations pour groupes privés
    A simply unprecedented dining experience, Andrea skillfully recreates storied culinary traditions in classic dishes bursting with the true flavors of Italy. Savor the regional cuisine of Northern Italy and gracious service in this casually elegant atmosphere.
  • Quartier
    Newport Beach
  • Rue transversale
    Newport Coast Drive
  • Parking details
    Complementary Valet Parking at the Main Entrance to the Resort.
  • Animation
    Andrea offers a live acoustic guitarist playing Italian and Spanish influenced light classical music.
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Apporter votre vin, Assis au comptoir, Banquette, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, Divertissement, Droit de bouchon, Foyer intérieur, Non-fumeur, Options sans gluten, Piste de dance, Salle à manger privée, Terrasse, Thé anglaise / Thé d'après-midi, Vin, Vue

Expériences

  • Christmas Buffet at The Great Room

    55,00 $ US - 235,00 $ US par personne

    Seulement 25 déc. 2024
    A lavish holiday feast inspired by Italy, guests will enjoy a curated selection of traditional dishes and all-day dining favorites. Begin with a freshly made omelet or creamy avocado toast. Enjoy pristine seafood at the raw bar featuring oysters, snow crab, and lobster. An expansive grazing table offers an array of cheese, cured meats, and preserved vegetables, perfect bites before savoring the deluxe carving table. The kids buffet and dessert room ensure guests of all ages delight in Christmas dining. $235 per adult, $55 per child. Automatic 20% gratuity will be added to the final check.

L'opinion de 1 893 personnes

Évaluation globale (notes et commentaires)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes

4.5
4,5 selon l'ensemble des cotes
  • 4,5Nourriture
  • 4,6Service
  • 4,7Ambiance
  • 2,6Valeur

BruitMoyen

1 893 commentaires
  1. Lyann

    Comté d’Orange

    14 commentaires

    VIP
    2.0

    14 commentaires

    Y est allé il y a 2 jours

    1. Cote globale 2
    2. Nourriture 4
    3. Service 2
    4. Ambiance 3
    They make you pay online and then you get there and they give you a bill. Manager, Sebastian wouldn’t speak to me on phone. Embarrassed that my guests had to pay a bill I already paid through Open Table. Albert said he didn’t know what I was charged. $235/person + 20% gratuity. Bad experience with management.

    Ce commentaire est-il utile?

  2. Devin

    Los Angeles

    9 commentaires

    VIP
    5.0

    9 commentaires

    Y est allé il y a 2 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    ABSOLUTELY..... this restaurant has managers who understand what the word family means. We felt like we were with family today with the staff here. Everyone says Happy Thanksgiving.... I spoke with Marcus and Michael (managers) and expressed our gratitude with the experience.

    Ce commentaire est-il utile?

  3. Client d'OpenTable

    Comté d’Orange

    1 commentaire

    1.0

    1 commentaire

    Y est allé le 12 mai 2024

    1. Cote globale 1
    2. Nourriture 3
    3. Service 1
    4. Ambiance 1
    We were charged $1,000 (4 people) for a buffet meal that was subpar. Taking everything into account, I probably would have reasonably paid in total $250 for the entire meal. What was advertised on their website, which was dated for today’s date and time was not what was served. The ambiance was similar to a Disneyland buffet, as in extremely crowded, overpriced, and chaotic. I’m not even sure why there was a tip considering it was a buffet and our waitress came by twice. She brought 2 cocktails, bottle of pelligrino, a coffee and 2 orange juices. Hardly deserving of a mandatory processing fee of $200+

    Ce commentaire est-il utile?

  4. LouP

    Comté d’Orange

    3 commentaires

    VIP
    2.0

    3 commentaires

    Y est allé le 12 mai 2024

    1. Cote globale 2
    2. Nourriture 2
    3. Service 1
    4. Ambiance 3
    Overall, it was a very disappointing experience and certainly not up to your normal standards. While we were graciously greeted by name due to being repeat customers, and taken to a lovely table with a view, the service we received was extremely poor The waiter was simply overwhelmed with too many tables to handle, or he chose to pay more attention to others than to us such that we often had to ask for things from either the bus people or other waiters and dishes were just building up on our table as we had to ask someone to move them away. We could not express our disappointment with him enough and with his minimal contact with us, he found it necessary to make an appearance by making a rude remark that was really offensive. Also the Easter Brunch was so exceptional, the quality and diverse amount of dishes, the booth, the quality food and the waiter who was attentive and friendly. To top it off, apparently our displeasure with him was him gifting himself a 20% gratuity which was totally undeserved. All and all we have been here numerous times and felt underwhelmed and unnoticed and for the amount of money paid, it was totally a waste.

    Ce commentaire est-il utile?

  5. Client d'OpenTable

    Comté d’Orange

    13 commentaires

    VIP
    5.0

    13 commentaires

    Y est allé le 12 mai 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Great food and warm service. The special occasion buffet meal service in Andrea is a great high-end treat (have been there for Easter and Mother’s Day.) Food selection is well thought out and delicious. Recommended!

    Ce commentaire est-il utile?

  6. Alicia

    Comté d’Orange

    11 commentaires

    VIP
    5.0

    11 commentaires

    Y est allé le 12 mai 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Wonderful Mother's Day brunch! The food was delicious and plentiful, the service was outstanding and they decorated the tables so beautifully ! I will definitely go back for other wonderful events❤️

    Ce commentaire est-il utile?

  7. James

    Comté d’Orange

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 25 mars 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 4
    4. Ambiance 5
    please re-open as a restaurant. It's our favorite.

    1 personne a trouvé ce commentaire utile

  8. LindaG

    Comté d’Orange

    37 commentaires

    VIP
    5.0

    37 commentaires

    Y est allé le 24 mars 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    What a beautiful experience. Food was delicious. Service was amazing.

    Ce commentaire est-il utile?

  9. Client d'OpenTable

    Los Angeles

    3 commentaires

    VIP
    1.0

    3 commentaires

    Y est allé le 23 mars 2024

    1. Cote globale 1
    2. Nourriture 2
    3. Service 2
    4. Ambiance 1
    Overpriced with no Gucci Osteria ambience; china, linens etc. Not worth $195. per person. Too loud and the independent starting stations/buffet had nothing that indicated G. Osteria was involved. It was less than suitable, along with the dessert table. Will not participate again.

    Ce commentaire est-il utile?

  10. RoseB

    Comté d’Orange

    13 commentaires

    VIP
    5.0

    13 commentaires

    Y est allé le 23 mars 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    This event with Chef Mattia of Gucci Osteria was amazing. Every course was delicious!!! Service was also exceptional.

    Ce commentaire est-il utile?

FAQ

Le restaurant Andrea at Pelican Hill a été coté 4,5 étoiles par 1893 clients d'OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 1 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Carte Google pour le restaurant Andrea at Pelican Hill

22701 Pelican Hill Road South, Newport Coast, CA 92657

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Newport Coast Drive
  • Quartier
    Newport Beach
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam., dim. 10H30–15H00 Souper ven.–dim. 17H00–22H00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisines
    Italienne, Européen Contemporain
  • Style de restauration
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Complementary Valet Parking at the Main Entrance to the Resort.
  • Options de paiement
    American Express, Carte Blanche, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Chef Kyung Carroll
  • Animation
    Andrea offers a live acoustic guitarist playing Italian and Spanish influenced light classical music.
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Apporter votre vin, Assis au comptoir, Banquette, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, Divertissement, Droit de bouchon, Foyer intérieur, Non-fumeur, Options sans gluten, Piste de dance, Salle à manger privée, Terrasse, Thé anglaise / Thé d'après-midi, Vin, Vue
  • Numéro de téléphone
    (949) 467-6800
  • Installations pour groupes privés
    A simply unprecedented dining experience, Andrea skillfully recreates storied culinary traditions in classic dishes bursting with the true flavors of Italy. Savor the regional cuisine of Northern Italy and gracious service in this casually elegant atmosphere.
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable