Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. San Diego
  4. San Diego
  5. La Jolla
AR Valentien at The Lodge at Torrey Pines, San Diego, CA
Icône

AR Valentien at The Lodge at Torrey Pines

51 $ et plus
De la ferme à la table

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
  • Idéal pour les plus belles vues
  • Romantique
  • Bien pour les occasions spéciales
Dans ce restaurant à l’ambiance personnalisée, l’A.R Valentien, le chef Jeff Jackson met en avant les fruits de mer fraîchement pêchés, les viandes, ainsi que les produits laitiers. Le menu est déterminé et influencé par les ingrédients disponibles sur le marché selon les périodes et les saisons de l’année. Un certain nombre de fermes travaille avec le Lodge, et lui fournit les produits spécifiques dont il a besoin régulièrement. L’établissement a également établi un partenariat avec les compagnies de fruits de mer et de petits poissons locaux qui opèrent dans tout le sud de la Californie. De nombreux autres pourvoyeurs de la côte ouest sont amenés à collaborer avec le restaurant. En dehors du respect pour la qualité des produits utilisés, la façon de cuisiner est difficilement négociable, dans le souci de bénéficier de tous les avantages des saveurs et des textures naturelles des ingrédients. Cette volonté de ne pas retoucher les plats, d’utiliser des assaisonnements simples, ainsi que diverses huiles d’olive, bouillons et jus en guise d’arômes, vous donne la garantie de déguster un plat qui aura conservé toutes ses qualités nutritives.

Pourquoi ce sont des Perles rares

Chef de cuisine : Kelli Crosson

  • Icône Primé

    MICHELIN Plate

    2022

De la part des éditeur·rice·s d'OpenTable: As the signature restaurant for the Lodge at Torrey Pines, A.R. Valentien channels a country club—but a distinctly Californian one. Settle into the Craftsman-style dining room or snag a seat on the patio overlooking the pool and neighboring golf course for elevated, locally sourced comfort food like California lamb rack with tapenade and mustard greens.

Sections du restaurant

Informations supplémentaires

  • Style de restauration
    Raffiné
  • Prix
    51 $ et plus
  • Cuisines
    De la ferme à la table, Californienne, Coupes Fines
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner lun.–ven. 08H00–11H00 Brunch sam., dim. 09H00–14H00 Bar lun.–jeu., dim. 11H00–23H00 ven., sam. 11H00–00H00 Dîner lun.–ven. 11H30–14H00 Souper Quotidien 17H00–21H30
  • Numéro de téléphone
    (858) 777-6635
  • Options de paiement
    American Express, Carte Blanche, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Service traiteur
    The Lodge at Torrey Pines offers exceptional catering services for every occasion. Reach out to our talented team for additional information at <br />https://www.lodgetorreypines.com/meeting-catering
  • Installations pour groupes privés
    With a California craftsman design, A.R. Valentien's private dining room is complemented with artwork, wooden walls, and two large windows overlooking the terrace. There is a $1000 food and beverage minimum and a maximum occupancy of 12 guests.
  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Quartier
    La Jolla
  • Rue transversale
    North Torrey Pines Road and Callan Road
  • Parking details
    We offer complimentary self parking for our guests.
  • Public transit
    The Bus Stop is a short walk from the hotel.
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Apporter votre vin, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle à manger privée, Terrasse, Vin, Vue

L'opinion de 2 507 personnes

Évaluation globale (notes et commentaires)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes

4.8
4,8 selon des cotes récentes
  • 4,8Nourriture
  • 4,9Service
  • 4,8Ambiance
  • 4,3Valeur

BruitMoyen

2 507 commentaires
  1. pat

    VIP

    New York City

    157 commentaires

    5.0

    157 commentaires

    Y est allé le 13 octobre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    It just doesn’t get any better than AR Valentien! The food is the most flavorful anywhere, and the presentation is lovely. The staff are top notch: professional, knowledgable and very friendly. Inside/outside; breakfast/dinner this is A Winner!
    AR Valentien at The Lodge at Torrey PinesA répondu le 15 octobre 2024
    Dear Pat, we appreciate you taking the time to provide your feedback about our signature restaurant, where Executive Chef Kelli Crosson sources only the best local ingredients, and a seasonal menu is offered. We look forward to welcoming you back in Spring 2025, where you’ll be treated to an inspired culinary journey in our beautifully revitalized space!

    Ce commentaire est-il utile?

  2. Client d'OpenTable

    San Diego

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 9 octobre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Great staff, even better food, the location was outstanding.
    AR Valentien at The Lodge at Torrey PinesA répondu le 15 octobre 2024
    Dear guest, thank you for your 5-star rating. We take great pride in providing exceptional dining experiences, and we're delighted that our commitment to quality met your expectations. We look forward to welcoming you back in Spring 2025, where you’ll be treated to an inspired culinary journey in our beautifully revitalized space!

    Ce commentaire est-il utile?

  3. Bernard

    San Diego

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 9 octobre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    We had a fantastic experience. The staff were spectacular, the food was amazing, the ambiance, incredible. It was an anniversary celebration for us and the service blew us away, from the personalized menu to the amazing attention to detail by all the staff. A very happy experience all around. We highly recommend
    AR Valentien at The Lodge at Torrey PinesA répondu le 24 octobre 2024
    Dear Bernard, we are committed to providing top-quality dining experiences at A.R. Valentien and we are grateful that our efforts have been recognized with your 5-star rating. Thank you we look forward to welcoming you back in Spring 2025 for an inspired culinary journey in our revitalized space!

    Ce commentaire est-il utile?

  4. Tom

    VIP

    Londres

    19 commentaires

    5.0

    19 commentaires

    Y est allé le 7 octobre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Great place. Food and ambience as well as great service
    AR Valentien at The Lodge at Torrey PinesA répondu le 8 octobre 2024
    Dear Tom, thank you for your kind words. The Lodge’s signature restaurant, A.R. Valentien, highlights regional San Diego cuisine served in an elegant, timbered indoor-outdoor dining room overlooking the 18th hole of Torrey Pines Golf Course. Executive Chef Kelli Crosson sources only the best local provisions, and the menu changes frequently based on seasonal fare available. We're pleased you enjoyed your dining experience and look forward to welcoming you back soon.

    Ce commentaire est-il utile?

  5. Cynthia

    VIP

    San Francisco

    49 commentaires

    5.0

    49 commentaires

    Y est allé le 7 octobre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Outstanding! We heard that they would be closing for a kitchen remodel and had to come one last time. The menu is unique, the setting on the outside patio is idyllic, and the service never disappoints.
    AR Valentien at The Lodge at Torrey PinesA répondu le 15 octobre 2024
    Dear Cynthia, thank you for dining with us again and sharing your kind words. We look forward to welcoming you back in Spring 2025, where you’ll be treated to an inspired culinary journey in our beautifully revitalized space!

    Ce commentaire est-il utile?

  6. Michael

    San Diego

    2 commentaires

    5.0

    2 commentaires

    Y est allé le 6 octobre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    AR Valentien is one of our favorite restaurants. Our server Mick was very attentive as were the other staff. Mick has been our server a few times. He remembered us and what we like. The food is always excellent.
    AR Valentien at The Lodge at Torrey PinesA répondu le 8 octobre 2024
    Dear Michael, thank you for highlighting Mick's exceptional service. We are delighted to have you as a return guest and can't wait to welcome you back.

    Ce commentaire est-il utile?

  7. Ron

    VIP

    Los Angeles

    40 commentaires

    5.0

    40 commentaires

    Y est allé le 5 octobre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    The food is extraordinary. Old school vibe. Everything is delicious. Great wine choices, although nothing outside of California.
    AR Valentien at The Lodge at Torrey PinesA répondu le 8 octobre 2024
    Dear Ron, thank you for dining at A.R. Valentien, where Executive Chef Kelli Crosson uses only the best local provisions, and the menu changes frequently depending upon what’s offered at local farmers’ markets. We look forward to your return visit.

    Ce commentaire est-il utile?

  8. Ben

    VIP

    Côte centrale californienne

    16 commentaires

    5.0

    16 commentaires

    Y est allé le 3 octobre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    As usual a special evening of fine dining, all courses superb from the chicken liver pate to the beautiful duck and halibut; we paired it all with a fine Peay Pinot and then topped it off with a digestif in the bar by the fire. One of San Diego's two finest, along with Wolf in the Woods in Mission Hills.
    AR Valentien at The Lodge at Torrey PinesA répondu le 8 octobre 2024
    Dear Ben, thank you for dining with us and the compliments. Nothing makes us happier than knowing you enjoyed our delicious menu offerings. We look forward to elevating your next dining experience.

    Ce commentaire est-il utile?

  9. Bob

    Cleveland

    36 commentaires

    5.0

    36 commentaires

    Y est allé le 3 octobre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    A great venue for a special dinner. Wonderful ambiance, food, and service. Creating a night to remember. Thank you!
    AR Valentien at The Lodge at Torrey PinesA répondu le 4 décembre 2024
    Dear Bob, Thank you for your wonderful feedback! We're thrilled you had a memorable experience and enjoyed the ambiance, food, and service. We look forward to welcoming you again!

    Ce commentaire est-il utile?

  10. Michael

    VIP

    Chicago

    17 commentaires

    3.0

    17 commentaires

    Y est allé le 2 octobre 2024

    1. Cote globale 3
    2. Nourriture 4
    3. Service 4
    4. Ambiance 5
    Our entrees were dry...as if having sat too long under a heat lamp.
    AR Valentien at The Lodge at Torrey PinesA répondu le 8 octobre 2024
    Dear Michael, thank you for your feedback. Our goal is to offer a high-quality, delicious, and consistent dining experience, and we regret any shortcomings. Your comments have been communicated to our team for consideration, and we are committed to providing an improved experience upon your return in the future.

    Ce commentaire est-il utile?

FAQ

Le restaurant AR Valentien at The Lodge at Torrey Pines a été coté 4,8 étoiles par 2507 clients d'OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Carte Google pour le restaurant AR Valentien at The Lodge at Torrey Pines

11480 North Torrey Pines Road, San Diego, CA 92037

Sections du restaurant

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Rue transversale
    North Torrey Pines Road and Callan Road
  • Quartier
    La Jolla
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner lun.–ven. 08H00–11H00 Brunch sam., dim. 09H00–14H00 Bar lun.–jeu., dim. 11H00–23H00 ven., sam. 11H00–00H00 Dîner lun.–ven. 11H30–14H00 Souper Quotidien 17H00–21H30
  • Prix
    51 $ et plus
  • Cuisines
    De la ferme à la table, Californienne, Coupes Fines
  • Style de restauration
    Raffiné
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    We offer complimentary self parking for our guests.
  • Public transit
    The Bus Stop is a short walk from the hotel.
  • Options de paiement
    American Express, Carte Blanche, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Apporter votre vin, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle à manger privée, Terrasse, Vin, Vue
  • Numéro de téléphone
    (858) 777-6635
  • Service traiteur
    The Lodge at Torrey Pines offers exceptional catering services for every occasion. Reach out to our talented team for additional information at <br />https://www.lodgetorreypines.com/meeting-catering
  • Installations pour groupes privés
    With a California craftsman design, A.R. Valentien's private dining room is complemented with artwork, wooden walls, and two large windows overlooking the terrace. There is a $1000 food and beverage minimum and a maximum occupancy of 12 guests.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable