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AR Valentien at The Lodge at Torrey Pines, San Diego, CA
Icône

AR Valentien at The Lodge at Torrey Pines

51 $ et plus
De la ferme à la table

Effectuer une réservation

2 personnes
22 h 00
  • Romantique
  • Bien pour les occasions spéciales
  • Idéal pour les plus belles vues
Dans ce restaurant à l’ambiance personnalisée, l’A.R Valentien, le chef Jeff Jackson met en avant les fruits de mer fraîchement pêchés, les viandes, ainsi que les produits laitiers. Le menu est déterminé et influencé par les ingrédients disponibles sur le marché selon les périodes et les saisons de l’année. Un certain nombre de fermes travaille avec le Lodge, et lui fournit les produits spécifiques dont il a besoin régulièrement. L’établissement a également établi un partenariat avec les compagnies de fruits de mer et de petits poissons locaux qui opèrent dans tout le sud de la Californie. De nombreux autres pourvoyeurs de la côte ouest sont amenés à collaborer avec le restaurant. En dehors du respect pour la qualité des produits utilisés, la façon de cuisiner est difficilement négociable, dans le souci de bénéficier de tous les avantages des saveurs et des textures naturelles des ingrédients. Cette volonté de ne pas retoucher les plats, d’utiliser des assaisonnements simples, ainsi que diverses huiles d’olive, bouillons et jus en guise d’arômes, vous donne la garantie de déguster un plat qui aura conservé toutes ses qualités nutritives.

Pourquoi ce sont des Icônes

Chef de cuisine : Kelli Crosson

  • Icône Primé
    MICHELIN Plate2022

De la part des éditeur·rice·s d'OpenTable: As the signature restaurant for the Lodge at Torrey Pines, A.R. Valentien channels a country club—but a distinctly Californian one. Settle into the Craftsman-style dining room or snag a seat on the patio overlooking the pool and neighboring golf course for elevated, locally sourced comfort food like California lamb rack with tapenade and mustard greens.

Sections du restaurant

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Numéro de téléphone
  • Prix
    51 $ et plus
  • Cuisines
    De la ferme à la table, Californienne, Coupes Fines
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner lun.–ven. 08H00–11H00 Brunch sam., dim. 09H00–14H00 Bar lun.–jeu., dim. 11H00–23H00 ven., sam. 11H00–00H00 Dîner lun.–ven. 11H30–14H00 Souper Quotidien 17H00–21H30
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    We offer complimentary self parking for our guests.
  • Options de paiement
    American Express, Carte Blanche, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa

L'opinion de 2 506 personnes

Évaluation globale (notes et commentaires)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes

4.7
4,7 selon l'ensemble des cotes
  • 4,7Nourriture
  • 4,8Service
  • 4,8Ambiance
  • 4,1Valeur

BruitMoyen

2 506 commentaires
  1. pat VIP

    New York City160 commentaires

    5.0

    Y est allé le 13 octobre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    It just doesn’t get any better than AR Valentien! The food is the most flavorful anywhere, and the presentation is lovely. The staff are top notch: professional, knowledgable and very friendly. Inside/outside; breakfast/dinner this is A Winner!
    AR Valentien at The Lodge at Torrey PinesA répondu le 15 octobre 2024
    Dear Pat, we appreciate you taking the time to provide your feedback about our signature restaurant, where Executive Chef Kelli Crosson sources only the best local ingredients, and a seasonal menu is offered. We look forward to welcoming you back in Spring 2025, where you’ll be treated to an inspired culinary journey in our beautifully revitalized space!

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  2. Client d'OpenTable

    San Diego1 commentaire

    5.0

    Y est allé le 9 octobre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Great staff, even better food, the location was outstanding.
    AR Valentien at The Lodge at Torrey PinesA répondu le 15 octobre 2024
    Dear guest, thank you for your 5-star rating. We take great pride in providing exceptional dining experiences, and we're delighted that our commitment to quality met your expectations. We look forward to welcoming you back in Spring 2025, where you’ll be treated to an inspired culinary journey in our beautifully revitalized space!

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  3. Bernard

    San Diego1 commentaire

    5.0

    Y est allé le 9 octobre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    We had a fantastic experience. The staff were spectacular, the food was amazing, the ambiance, incredible. It was an anniversary celebration for us and the service blew us away, from the personalized menu to the amazing attention to detail by all the staff. A very happy experience all around. We highly recommend
    AR Valentien at The Lodge at Torrey PinesA répondu le 24 octobre 2024
    Dear Bernard, we are committed to providing top-quality dining experiences at A.R. Valentien and we are grateful that our efforts have been recognized with your 5-star rating. Thank you we look forward to welcoming you back in Spring 2025 for an inspired culinary journey in our revitalized space!

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  4. Tom

    Londres19 commentaires

    5.0

    Y est allé le 7 octobre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Great place. Food and ambience as well as great service
    AR Valentien at The Lodge at Torrey PinesA répondu le 8 octobre 2024
    Dear Tom, thank you for your kind words. The Lodge’s signature restaurant, A.R. Valentien, highlights regional San Diego cuisine served in an elegant, timbered indoor-outdoor dining room overlooking the 18th hole of Torrey Pines Golf Course. Executive Chef Kelli Crosson sources only the best local provisions, and the menu changes frequently based on seasonal fare available. We're pleased you enjoyed your dining experience and look forward to welcoming you back soon.

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  5. Cynthia VIP

    San Francisco53 commentaires

    5.0

    Y est allé le 7 octobre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Outstanding! We heard that they would be closing for a kitchen remodel and had to come one last time. The menu is unique, the setting on the outside patio is idyllic, and the service never disappoints.
    AR Valentien at The Lodge at Torrey PinesA répondu le 15 octobre 2024
    Dear Cynthia, thank you for dining with us again and sharing your kind words. We look forward to welcoming you back in Spring 2025, where you’ll be treated to an inspired culinary journey in our beautifully revitalized space!

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  6. Michael

    San Diego2 commentaires

    5.0

    Y est allé le 6 octobre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    AR Valentien is one of our favorite restaurants. Our server Mick was very attentive as were the other staff. Mick has been our server a few times. He remembered us and what we like. The food is always excellent.
    AR Valentien at The Lodge at Torrey PinesA répondu le 8 octobre 2024
    Dear Michael, thank you for highlighting Mick's exceptional service. We are delighted to have you as a return guest and can't wait to welcome you back.

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  7. Ron VIP

    Los Angeles44 commentaires

    5.0

    Y est allé le 5 octobre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    The food is extraordinary. Old school vibe. Everything is delicious. Great wine choices, although nothing outside of California.
    AR Valentien at The Lodge at Torrey PinesA répondu le 8 octobre 2024
    Dear Ron, thank you for dining at A.R. Valentien, where Executive Chef Kelli Crosson uses only the best local provisions, and the menu changes frequently depending upon what’s offered at local farmers’ markets. We look forward to your return visit.

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  8. Ben VIP

    Côte centrale californienne16 commentaires

    5.0

    Y est allé le 3 octobre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    As usual a special evening of fine dining, all courses superb from the chicken liver pate to the beautiful duck and halibut; we paired it all with a fine Peay Pinot and then topped it off with a digestif in the bar by the fire. One of San Diego's two finest, along with Wolf in the Woods in Mission Hills.
    AR Valentien at The Lodge at Torrey PinesA répondu le 8 octobre 2024
    Dear Ben, thank you for dining with us and the compliments. Nothing makes us happier than knowing you enjoyed our delicious menu offerings. We look forward to elevating your next dining experience.

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  9. Bob

    Cleveland 36 commentaires

    5.0

    Y est allé le 3 octobre 2024

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    A great venue for a special dinner. Wonderful ambiance, food, and service. Creating a night to remember. Thank you!
    AR Valentien at The Lodge at Torrey PinesA répondu le 4 décembre 2024
    Dear Bob, Thank you for your wonderful feedback! We're thrilled you had a memorable experience and enjoyed the ambiance, food, and service. We look forward to welcoming you again!

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  10. Michael VIP

    Chicago 17 commentaires

    3.0

    Y est allé le 2 octobre 2024

    1. Cote globale 3
    2. Nourriture 4
    3. Service 4
    4. Ambiance 5
    Our entrees were dry...as if having sat too long under a heat lamp.
    AR Valentien at The Lodge at Torrey PinesA répondu le 8 octobre 2024
    Dear Michael, thank you for your feedback. Our goal is to offer a high-quality, delicious, and consistent dining experience, and we regret any shortcomings. Your comments have been communicated to our team for consideration, and we are committed to providing an improved experience upon your return in the future.

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FAQ

Le restaurant AR Valentien at The Lodge at Torrey Pines a été coté 4,7 étoiles par 2506 clients d'OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
22 h 00
Carte Google pour le restaurant AR Valentien at The Lodge at Torrey Pines

11480 North Torrey Pines Road, San Diego, CA 92037

Sections du restaurant

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Numéro de téléphone
  • Prix
    51 $ et plus
  • Cuisines
    De la ferme à la table, Californienne, Coupes Fines
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner lun.–ven. 08H00–11H00 Brunch sam., dim. 09H00–14H00 Bar lun.–jeu., dim. 11H00–23H00 ven., sam. 11H00–00H00 Dîner lun.–ven. 11H30–14H00 Souper Quotidien 17H00–21H30
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    We offer complimentary self parking for our guests.
  • Options de paiement
    American Express, Carte Blanche, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
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