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Bacchus, Brooklyn, NY

Bacchus

4.5
4,5
1352 commentaires
30 $ ou moins
Française

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2 personnes
19 h 00
Réservée 16 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • La perle du quartier
  • Charmant
  • Parfait pour le brunch
Situé à quelques pas du théâtre BAM, au cœur de Boerum Hill, le Bacchus propose une authentique cuisine française de type bistrot avec élégance. Le restaurant se spécialise dans les plats traditionnels français classiques comme les escargots, la soupe à l'oignon, les joues de bœuf Bourguignon, la raie au beurre citron à la Grenobloise et plus encore. Ce bistrot populaire de quartier est ouvert tous les jours et sert le dîner, le brunch et le souper. Tous les soirs, vous pourrez profiter d'un repas 3 services à prix fixe de 25 USD, sans aucune restriction de temps. Tous les mardis, le restaurant sert des moules à Gogo (à volonté!) pour seulement 14,95 USD. Un nouveau menu tapas est aussi disponible. Pendant la belle saison, vous pourrez vous détendre avec un apéritif dans le somptueux jardin et profiter du beau salon-jardin. L'établissement peut aussi accueillir de grands groupes pour des soirées privées. Que vous visitiez le Bacchus pour un repas romantique en tête-à-tête, pour une réunion entre amis ou pour une célébration spéciale comme un mariage, un anniversaire ou une fête, l'excellente réputation du Bacchus, sa grande cuisine, ses vins fins et son ambiance chaleureuse sauront vous satisfaire.

Commande en livraison ou à emporter

Sections du restaurant

Informations supplémentaires

  • Style de restauration
    Décontracté
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisines
    Française
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam, dim 12H00–15H00 Souper lun–ven, dim 17H00–22H00
  • Numéro de téléphone
    (718) 852-1572
  • Options de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Guillaume Ginther
  • Service traiteur
    Catering is available.
  • Installations pour groupes privés
    Your private event can also be held at Bacchus. Our garden is a perfect setting for weddings. We'll close the entire restaurant if you so desire. Bacchus is a great place to celebrate your anniversary, birthday, Bar Mitzvah, Christening, or any number of special occasions.
  • Quartier
    Boerum Hill
  • Rue transversale
    Between Bond & Nevins Streets
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Public transit
    A, C & G trains to Hoyt-Schermerhorn, the B, Q, 2, 3, 4 & 5 trains to Atlantic Avenue, and F to Bergen at Smith.
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Assis au comptoir, Bière, Brunch la fin de semaine, Commande à emporter, Divertissement, Droit de bouchon, Non-fumeur, Piste de dance, Salle à manger privée, Terrasse, Terrasse/Manger à l'extérieur, Vin

Expériences

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    48,00 $ US par personne

    Plusieurs dates disponibles
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Offres

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    dim. - 17 h 00 - 21 h 45,lun. - jeu. - 17 h 00 - 21 h 30,ven. - sam. - 17 h 00 - 21 h 45
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  • 🍷🎉 THIRSTY THURSDAYS WINE SALE 🎉🍷

    Plusieurs dates disponibles
    jeu. - 17 h 00 - 21 h 30
    Indulge in the finest wines at unbeatable prices every Thursday! 🍇🍷 🔥 30% OFF on all wine bottles priced under $60! 🔥

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  • 🍹🥂 Bottomless Mimosas & Bellinis Await! 🥂🍹

    Plusieurs dates disponibles
    dim. - 12 h 00 - 16 h 00,sam. - 12 h 00 - 16 h 00
    Indulge in a weekend brunch like never before! Join us every Saturday and Sunday for an unforgettable experience of unlimited Mimosa and Bellini bliss. 🌞🥂 2 hours of bottomless Mimosa and Bellini magic, perfectly paired with a delightful main course of your choice—all for just $42!

    🍹🥂 Bottomless Mimosas & Bellinis Await! 🥂🍹 photo

L'opinion de 1 352 personnes

Évaluation globale (notes et commentaires)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes

4.5
4,5 selon des cotes récentes
  • 4,5Nourriture
  • 4,4Service
  • 4,5Ambiance
  • 4,4Valeur

BruitMoyen

Aimé pour

  • Brooklyn

    Parfait pour les vins fins

1 352 commentaires
  1. Sean

    Philadelphie

    2 commentaires

    5.0

    2 commentaires

    Y est allé il y a 1 jour

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Absolutely great experience and the food was amazing. One recommendation alittle more on the portion but that’s because I love great food.

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  2. sarah

    VIP

    New York City

    45 commentaires

    5.0

    45 commentaires

    Y est allé il y a 1 jour

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 4
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Wonderful food and ambience after all these years!

    Ce commentaire est-il utile?

  3. Elijah

    New York City

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé il y a 3 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 4
    4. Ambiance 5
    I went here for Valentine’s Day with my girlfriend, my first Valentine’s Day with someone and just everything was perfect. The food was absolutely amazing. The bread was freshly made and perfect, the cod was creamy and soft while having this warm homemade feeling to it. The pistachio crème burle was the perfect finishing touch to the meal. Very well priced, extremely satisfied. Waiter was very helpful and food came out very fast and was absolutely delicious

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  4. Fernando

    New York City

    31 commentaires

    5.0

    31 commentaires

    Y est allé le 8 février 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    The food was absolutely outstanding. This is definitely a great place for a date night.

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  5. Kyle

    Washington DC

    1 commentaire

    2.0

    1 commentaire

    Y est allé le 7 février 2025

    1. Cote globale 2
    2. Nourriture 1
    3. Service 2
    4. Ambiance 4
    Underwhelmed, as compared to reviews I’ve read. Little interaction from servers and I may have chose the wrong one, but the Bordeaux we had wasn’t good, like it hadn’t been stored properly. The food was average at best, with their “signature dish” being a stuffed cabbage with duck and foie gras. Too rich, unbalanced, novel presentation. The escargot was overcooked. The best thing we had was the duck magret, which was acceptable.

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  6. Sara

    New York City

    12 commentaires

    1.0

    12 commentaires

    Y est allé le 6 février 2025

    1. Cote globale 1
    2. Nourriture 2
    3. Service 1
    4. Ambiance 2
    first time leaving a negative review on opentable. went here before the hans zimmer performance for the first time for something light - my table and both tables adjacent to me were wobbly. started with the butternut squash soup, had zero flavor and texture was pudding. ordered the contract orange wine, tasted flat. I informed the server daniel and he debated with me about thats how it is, did not bother to offer an alternative. I ordered the scallop appetizer. when the bill came, I was charged $40 for an entree portion. I informed daniel and he said “the appetizer is small with one scallop” I explained to him thats what I wanted, I did not want an entree portion. he proceeded again to do nothing. overall, the experience was awful, the soup and wine were not to my liking. the scallop had no sear on it. I enjoyed the mushroom risotto emulsion it came with. places like this will eventually close due to servers like daniel. the hospitality at this place was zero. everyone walking around in their street clothes and no uniform look was very off-putting. it did not present well. I attend barclay performances often and was looking for a pre-theater place, Bacchus will not be it.

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  7. Ellen

    New York City

    20 commentaires

    4.0

    20 commentaires

    Y est allé le 2 février 2025

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 4
    The food - - excellent. Service — very attentive the ONLY problem , which is an easy fix - was rhe music. It was played at low volume but was rap! I heard more than a few “Motherfu*****” which was a little out of place in a nice French restaurant.

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  8. Robert

    VIP

    New York City

    26 commentaires

    5.0

    26 commentaires

    Y est allé le 2 février 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Bacchus is authentically French. Being freshly back from Paris it helped us recapture feeling and cuisine of the City of Light. Great list of champagnes and right and left bank reds yielded two winners from the wine list. Members of our group had the cassoulet, the duck magret and me the 14 oz rib steak. The duck was outstanding a real winner. The steak very good with mushrooms on the side unexpectedly great. The cassoulet hearty as expected. On the whole Bacchus has great space in its front wine bar and comfortable bistro in the rear with roomy banquettes. Atlantic Avenue may not be the left bank but it is a nice stand in. Great for a romantic Saturday or weeknight. Observed fish dishes and large steaks looked great too.

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  9. rachael

    Charleston

    4 commentaires

    5.0

    4 commentaires

    Y est allé le 1 février 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    We enjoyed a lovely brunch. Loved the atmosphere, food & cheerful staff.

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  10. KD77

    VIP

    New York City

    2 commentaires

    5.0

    2 commentaires

    Y est allé le 26 janvier 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    One of my favorite places to dine, excellent food, fast and friendly service

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FAQ

Bacchus propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (718) 852-1572.

Le restaurant Bacchus a été coté 4,5 étoiles par 1352 clients d'OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19 h 00
Réservée 16 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

Commande en livraison ou à emporter

Carte Google pour le restaurant Bacchus

409 Atlantic Avenue, Brooklyn, NY 11217

Sections du restaurant

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Between Bond & Nevins Streets
  • Quartier
    Boerum Hill
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam, dim 12H00–15H00 Souper lun–ven, dim 17H00–22H00
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisines
    Française
  • Style de restauration
    Décontracté
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Parking details
    Stationnement municipal
  • Public transit
    A, C & G trains to Hoyt-Schermerhorn, the B, Q, 2, 3, 4 & 5 trains to Atlantic Avenue, and F to Bergen at Smith.
  • Options de paiement
    American Express, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Guillaume Ginther
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Assis au comptoir, Bière, Brunch la fin de semaine, Commande à emporter, Divertissement, Droit de bouchon, Non-fumeur, Piste de dance, Salle à manger privée, Terrasse, Terrasse/Manger à l'extérieur, Vin
  • Numéro de téléphone
    (718) 852-1572
  • Service traiteur
    Catering is available.
  • Installations pour groupes privés
    Your private event can also be held at Bacchus. Our garden is a perfect setting for weddings. We'll close the entire restaurant if you so desire. Bacchus is a great place to celebrate your anniversary, birthday, Bar Mitzvah, Christening, or any number of special occasions.
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