
Bateau
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À propos de ce restaurant
- Bien pour les occasions spéciales
- Charmant
- Innovant
Sections du restaurant
Informations supplémentaires
- Style de restaurationRaffiné
- Prix51 $ et plus
- CuisinesFrançaise / Américaine contemporaine, Grillade
- Heures d'ouvertureSouper mer., jeu., dim. 17H00–21H00 ven., sam. 17H00–22H00
- Numéro de téléphone(206) 900-8699
- Site Internet
- Options de paiementAmerican Express, Discover, Mastercard, Visa
- Dress codeTenue de VIlle
- Chef de cuisineTaylor Thornhill
- Installations pour groupes privésBateau has a private dining room which accommodates 14 guests for a seated dinner. Join us for your next special celebration. If you would like to inquire about booking our Private Dining room, please email events@eatseacreatures.com for information and pricing.
- QuartierCapitol Hill / First Hill
- Rue transversale11th Ave
- Parking detailsParking is on the street and payment is required until 10pm.
- Renseignements supplémentaires:Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Apporter votre vin, Bar complet, Bière, Commande à emporter, Droit de bouchon, Non-fumeur, Salle à manger privée, Toilettes universelles, Vin
En vedette dans
Expériences
Beef & Burgundy
225,00 $ US par personne
Prépayé
Seulement 15 avr. 2025We are thrilled to bring our Beef and Burgundy event again. This has been such a special and intimate dinner and we can't wait to share it with you! We welcome you to come join us for an evening celebrating the wine and culinary traditions of Burgundy. Chef Taylor Thornhill and team will be preparing a feast featuring classic Burgundian ingredients from leeks, to dijon, oeufs, the beloved escargot, oxtail, braises, fromage, and poached pears. To accompany, Jen O'Neil will be selecting wine pairings from sparkling, to white, and red, all thoughtfully paired. It's sure to be another special evening that we can't wait to spend with you! Please do let us know if you have any dietary restrictions to accommodate.Large Party Reservation
115,00 $ US par personne
Prépayé
Plusieurs dates disponiblesFor all large parties we offer a Prix Fixe menu. We serve these meals family style, which means that you share generous portions of a selection of starters, steak with sides, and dessert. It’s a beautiful way to dine, provides variety, and makes things feasible for our small kitchen. Our food is seasonally driven by ingredients from the Pacific Northwest, many of them foraged by our very own kitchen staff, and fiercely focused on sustainability and little to no waste. Our beef is 100% from the Pacific Northwest, grass-fed and grass finished, and dry aged a minimum of 21 days in house. We are happy to accommodate any special dietary needs and appreciate any advanced information you may have regarding restrictions.
L'opinion de 1 231 personnes
Commentaires sur le restaurant Bateau de personnes qui y ont mangé. Selon des cotes récentes.
Évaluation globale (notes et commentaires)
Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes
- 4,6Nourriture
- 4,6Service
- 4,6Ambiance
- 4Valeur
Bruit • Moyen
- B
Brian
Unspecified1 commentaire
2.0Y est allé il y a 1 jour
- Cote globale 2
- Nourriture 1
- Service 3
- Ambiance 2
Ce commentaire est-il utile?
- A
Arely
Seattle 1 commentaire
5.0Y est allé le 8 mars 2025
- Cote globale 5
- Nourriture 5
- Service 5
- Ambiance 5
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- T
Ttas1214
Chicago 15 commentaires
5.0Y est allé le 1 mars 2025
- Cote globale 5
- Nourriture 5
- Service 5
- Ambiance 4
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- DM
DanielM
Portland 4 commentaires
5.0Y est allé le 24 février 2025
- Cote globale 5
- Nourriture 5
- Service 5
- Ambiance 3
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- E
Emily VIP
Dallas24 commentaires
4.0Y est allé le 17 février 2025
- Cote globale 4
- Nourriture 3
- Service 5
- Ambiance 4
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- M
Melina
Seattle 3 commentaires
3.0Y est allé le 16 février 2025
- Cote globale 3
- Nourriture 3
- Service 2
- Ambiance 5
Ce commentaire est-il utile?
- P
Patrick
Unspecified1 commentaire
5.0Y est allé le 15 février 2025
- Cote globale 5
- Nourriture 5
- Service 5
- Ambiance 5
Ce commentaire est-il utile?
- P
Patrick
Seattle 1 commentaire
5.0Y est allé le 15 février 2025
- Cote globale 5
- Nourriture 5
- Service 5
- Ambiance 5
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- L
Luna
Seattle 2 commentaires
5.0Y est allé le 14 février 2025
- Cote globale 5
- Nourriture 5
- Service 5
- Ambiance 5
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- T
Tal
Seattle 6 commentaires
5.0Y est allé le 8 février 2025
- Cote globale 5
- Nourriture 5
- Service 5
- Ambiance 5
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FAQ
Bateau propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (206) 900-8699.
Le restaurant Bateau a été coté 4,6 étoiles par 1231 clients d'OpenTable.
Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.
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Commande en livraison ou à emporter
1060 E. Union St., Seattle, WA 98122
Sections du restaurant
Informations supplémentaires
- Rue transversale11th Ave
- QuartierCapitol Hill / First Hill
- Heures d'ouvertureSouper mer., jeu., dim. 17H00–21H00 ven., sam. 17H00–22H00
- Prix51 $ et plus
- CuisinesFrançaise / Américaine contemporaine, Grillade
- Style de restaurationRaffiné
- Dress codeTenue de VIlle
- Parking detailsParking is on the street and payment is required until 10pm.
- Options de paiementAmerican Express, Discover, Mastercard, Visa
- Chef de cuisineTaylor Thornhill
- Renseignements supplémentaires:Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Apporter votre vin, Bar complet, Bière, Commande à emporter, Droit de bouchon, Non-fumeur, Salle à manger privée, Toilettes universelles, Vin
- Site Internet
- Numéro de téléphone(206) 900-8699
- Installations pour groupes privésBateau has a private dining room which accommodates 14 guests for a seated dinner. Join us for your next special celebration. If you would like to inquire about booking our Private Dining room, please email events@eatseacreatures.com for information and pricing.