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Bleu Boheme, San Diego, CA

Bleu Boheme

4.7
4,7
3604 commentaires
De 31 $ à 50 $
Française

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2 personnes
23 h 00
Réservée 18 fois aujourd'hui
  • Bien pour les occasions spéciales
  • La perle du quartier
  • Charmant
« Un voyage autour du monde, avec tout ce qui va avec : un décor composé d'éléments internationaux, des bonnes histoires partagées entre amis et, surtout, des recettes simples et délicieuses de plusieurs cultures différentes. C'est une proposition modeste : le Bleu Bohème cherche à vous transporter aux quatre coins du monde lors d'une soirée dans ce restaurant calme et agréable ». S'inspirant des époques d'antan en France, le restaurant conjugue l'esprit libre bohème et artistique de la Rive Gauche à Paris aux traditions campagnardes. Le Bleu Bohème est un restaurant de quartier qui propose une cuisine française abordable et réconfortante.

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Sections du restaurant

Informations supplémentaires

  • Style de restauration
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisines
    Française, Nourriture Réconfortante, Bistro
  • Heures d'ouverture
    ven, sam 17H00–21H00 Souper mar–jeu 17H00–20H00
  • Numéro de téléphone
    (619) 255-4167
  • Options de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Chef de cuisine
    Ken Irvine, Owner
  • Installations pour groupes privés
    When it comes to special occasions, Bleu Bohème is a favorite among our neighbors and regulars.We believe the food, atmosphere and friendly service combine to make your evening a memorable experience. Our Chef will work with you to create a custom menu for your group.Please go to bleuboheme.com/private-dining for more information
  • Contact du groupe privé
    Jasmine Jernberg: (619) 255-4167
  • Quartier
    Kensington
  • Rue transversale
    Kensington
  • Parking details
    Parking after 6pm- every night behind restaurant
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Apporter votre vin, Assis au comptoir, Banquette, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, Bienvenue aux chiens, Café, Commande à emporter, Droit de bouchon, Foyer extérieur, La table du chef, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle à manger privée, Terrasse, Terrasse/Manger à l'extérieur, Toilettes universelles, Vin, Vue

L'opinion de 3 604 personnes

Évaluation globale (notes et commentaires)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des commentaires avec des notes

4.7
4,7 selon des cotes récentes
  • 4,6Nourriture
  • 4,6Service
  • 4,8Ambiance
  • 4,3Valeur

BruitMoyen

Aimé pour

  • San Diego

    Française

  • San Diego

    Française

3 604 commentaires
  1. Kamelia

    VIP

    Comté d’Orange

    5 commentaires

    1.0

    5 commentaires

    Y est allé il y a 2 jours

    1. Cote globale 1
    2. Nourriture 1
    3. Service 3
    4. Ambiance 5
    Let me start by saying I’m a regular at this restaurant because I live in the neighborhood and like to support locally owned businesses. However, the quality and service of this establishment has been going down tremendously in the past couple of months. They’ve changed chefs three times. I was just there last night celebrating my father’s birthday. Ordered the steak and frites and lamb chop. We asked to have the steak cooked medium and it was served well -done. In the past, the steak came in one big piece - but last night, it comes all sliced up piled with lots of onions. The pork chop was burnt on both sides and was extremely dry. Our waitress never came to check on us while we were eating. I told another server about our concerns. At that point, our server came by and she offered us a free dessert to compensate for the poor service and horrible meal. $300 bill for a table of 4 with no alcohol. Never going back. Et Voila is down the street for when I crave French food.

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  2. Gail

    San Diego

    17 commentaires

    5.0

    17 commentaires

    Y est allé il y a 6 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 3
    4. Ambiance 4
    I hadn't been to Bleu Boheme in several years and was delighted to see that it hadn't changed. Our reservation was for 5:30 on a Saturday and I had expected to be one of the first diners but I was pleasantly surprised to see the dining room almost full at that time. Our dinner (steak frites for my husband and moules frites for me) was delicious, as was my basil martini which I highly recommend. We were celebrating my birthday and for that they brought out a small scoop of chocolate mousse for us to share. The only negative was that our server didn't ask if we wanted any other dessert, which my husband would have liked. After sharing the mousse we wouldn't have wanted anything more but I felt we should have been asked. All in all we had a lovely time and a good dinner.

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  3. Merry

    San Diego

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé il y a 7 jours

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    What a wonderful dinner, the food was absolutely incredible. The service was fantastic, everybody was extremely pleasant. The restaurant is beautiful. I would recommend to anybody who is looking for a great French meal.

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  4. Rafael

    San Diego

    1 commentaire

    2.0

    1 commentaire

    Y est allé le 16 février 2025

    1. Cote globale 2
    2. Nourriture 2
    3. Service 4
    4. Ambiance 4
    Not what it used to be. Portions got way smaller. Yes, I know. We've been going there since 2010 since they first opened. Check out the cremebule (dish), not deep anymore. Also, bœf bourguignon quantity is a lot less. How does a restaurant that prominently markets clams and they run out by 8:30pm on a Saturday? Also no croque garçon either? We had great memories there, great ambiance.

    1 personne a trouvé ce commentaire utile

  5. Andrew

    Las Vegas

    7 commentaires

    5.0

    7 commentaires

    Y est allé le 16 février 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Wonderfully romantic experience. Waiters were very helpful. Food was exquisite and delicious. Parking lot is a little small but everything else is amazing.

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  6. Colin

    San Diego

    8 commentaires

    3.0

    8 commentaires

    Y est allé le 16 février 2025

    1. Cote globale 3
    2. Nourriture 1
    3. Service 3
    4. Ambiance 5
    Our 2nd time here and there won't be a third, unfortunately. First was great and last night, the escargots weren't good (felt frozen) as well as the scallops... duck was "good" though. Octopus app was good, but overall, very disappointing.

    1 personne a trouvé ce commentaire utile

  7. Geraldine

    San Diego

    7 commentaires

    5.0

    7 commentaires

    Y est allé le 16 février 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 4
    3. Service 5
    4. Ambiance 5
    Fantastic ambiance for a Valentine's Day weekend. Very lively but able to hear my date real well. Food came out in a prompt manner and was seasoned well. I appreciated that the staff accommodated to seating us earlier than our reservation. It's the little things that make the experience memorable!

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  8. Louise

    San Diego

    8 commentaires

    4.0

    8 commentaires

    Y est allé le 16 février 2025

    1. Cote globale 4
    2. Nourriture 4
    3. Service 4
    4. Ambiance 4
    Scallop risotto was excellent! Salmon and crab was average.

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  9. Brady

    Portland

    1 commentaire

    5.0

    1 commentaire

    Y est allé le 16 février 2025

    1. Cote globale 5
    2. Nourriture 5
    3. Service 4
    4. Ambiance 4
    Go for the mussels! Some of the best in town. The interior is very charming as well.

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  10. Arthur

    San Diego

    9 commentaires

    2.0

    9 commentaires

    Y est allé le 16 février 2025

    1. Cote globale 2
    2. Nourriture 3
    3. Service 3
    4. Ambiance 5
    The prices at all restaurants have increased significantly, but Bleu Boheme’s have become unaffordable for me. The portions of the main dishes are equal to small entrees. I would have left hungry, if not for consuming the delicious bread.My wife and I have been dining at Bleu Boheme for years, but not anymore.

    1 personne a trouvé ce commentaire utile

FAQ

Bleu Boheme propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (619) 255-4167.

Le restaurant Bleu Boheme a été coté 4,7 étoiles par 3604 clients d'OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et la taille du groupe sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
23 h 00
Réservée 18 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

Carte Google pour le restaurant Bleu Boheme

4090 Adams Ave, San Diego, CA 92116

Sections du restaurant

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Kensington
  • Quartier
    Kensington
  • Heures d'ouverture
    ven, sam 17H00–21H00 Souper mar–jeu 17H00–20H00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisines
    Française, Nourriture Réconfortante, Bistro
  • Style de restauration
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Parking after 6pm- every night behind restaurant
  • Options de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Ken Irvine, Owner
  • Renseignements supplémentaires:
    Accès chaise roulante, Apéritif et coquetel, Apporter votre vin, Assis au comptoir, Banquette, Bar complet, Bar/Lounge, Bière, Bienvenue aux chiens, Café, Commande à emporter, Droit de bouchon, Foyer extérieur, La table du chef, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle à manger privée, Terrasse, Terrasse/Manger à l'extérieur, Toilettes universelles, Vin, Vue
  • Numéro de téléphone
    (619) 255-4167
  • Installations pour groupes privés
    When it comes to special occasions, Bleu Bohème is a favorite among our neighbors and regulars.We believe the food, atmosphere and friendly service combine to make your evening a memorable experience. Our Chef will work with you to create a custom menu for your group.Please go to bleuboheme.com/private-dining for more information
  • Contact du groupe privé
    Jasmine Jernberg: (619) 255-4167
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