Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Mexique
  3. México

Meilleurs restaurants Américain à Del Valle / Nápoles / Narvarte

Prix
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Primé
Accessibilité

35 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Maximo
4.7
Exceptionnel(2971)
Prix : très cher
• American • Condesa / Roma
Réservée 44 fois aujourd'hui
Eight years ago, Maximo Bistrot started as a restaurant for the thinking and execution of dishes from a wide range of techniques with the best of local ingredients; a warmful place that communicated our love for food. After a long and heartwarming road at our current location, we thought for the need of moving. Our new home, located at Alvaro Obregon 65 bis - a much wider space where gleams of natural light shine upon the surface-, is carefully assembled by Gabriela's meticulous look, and a kitchen built within Eduardo García's early memories, while living as an inmigrant in a barn in Ohio. Despite this big change, our principles initially founded remain the same: to offer food that distinguishes the best of local products.
Une photo du restaurant Propio
4.8
Exceptionnel(67)
Prix : très cher
• American • Condesa / Roma
Réservée 43 fois aujourd'hui
Coming Soon! Coming Soon! Coming Soon! Coming Soon!
Une photo du restaurant Archiebald
4.6
Exceptionnel(217)
Prix : très cher
• American • Polanco/Nueva Anzures
Réservée 29 fois aujourd'hui
An American style steak home that offers a luxurious dining experience with high-end wines and a stunning location. The combination of high-quality meats and an extensive wine list ensures that diners have an unforgettable meal.
Une photo du restaurant ANONIMO COLECTIVO
4.5
Génial(515)
Prix : très cher
• American • Condesa / Roma
Réservée 14 fois aujourd'hui
Concepto único en CDMX de la mano del chef Klaus Mayr reconocido chef con experiencia en restaurantes de 3 estrellas Michelin, su concepto y visión de cocina italoamericana sumada a sus detalles alemanes nos entrega una experiencia increíble.
Une photo du restaurant Mandolina - Polanco
4.4
Génial(954)
Prix : cher
• American • Polanco/Nueva Anzures
Réservée 29 fois aujourd'hui
A contemporary kitchen concept with a selection inspired by European, American and Mexican dishes. On a terrace in the heart of Polanco, Amalfi style. Perfect setting for Breakfast / Brunch in a romantic setting.
Une photo du restaurant Lilōu
4.7
Exceptionnel(143)
Prix : très cher
• American • Polanco/Nueva Anzures
Réservée 16 fois aujourd'hui
Lilou, located in the InterContinental Hotel Mexico City, presents an avant-garde space taking care of the decoration and design down to the last detail. Its gastronomic offer created by Chef Martha Brockmann incorporates classic dishes, sophisticated comfort food in an all-day-dining concept. Lilou also has a signature cocktail bar, tea time and a takeaway bakery and pastry boutique.
Une photo du restaurant La Buena Barra - Polanco
4.6
Exceptionnel(2024)
Prix : cher
• American • Polanco/Nueva Anzures
Réservée 25 fois aujourd'hui
La Buena Barra surge como una nueva propuesta gastronómica de comida mexicana en una ciudad con reconocidos restaurantes que manejan dicha especialidad ,por lo que teníamos que dotar de una personalidad muy particular al espacio que estábamos interviniendo de manera que desde la primera visita se distinguiera de los demás, tanto arquitectónicamente como culinariamente. La propuesta gastronómica que ofrece La Buena Barra es amplia, va desde los sabores clásicos regios como carnes al carbón y salsas de chiles piquines, recorriendo cuidadosamente la República con platillos típicos de la cocina mexicana reinventados por nuestros chefs.
Une photo du restaurant Lina
4.7
Exceptionnel(147)
Prix : très cher
• American • Condesa / Roma
Réservée 14 fois aujourd'hui
Restaurante por la chef Mariana Villegas Martínez. Oferta culinaria y de bebidas inspiradas principalmente en el producto de temporada y la colaboración con productores locales. Gastronomía con sazón mexicana, pero con influencias y técnicas derivadas de los viajes y experiencias de la chef alrededor del mundo y un servicio de primera; profesional y atento pero sin dejar de ser relajado y amigable. Comida deliciosa, vinos, mezcales, cervecitas y mucha buena onda! Un espacio creado para gozar de los placeres infinitos que nos brindan las reuniones con seres queridos alrededor de la mesa.
Une photo du restaurant CANA
4.6
Exceptionnel(322)
Prix : très cher
• American • Juárez/Cuauhtémoc
Réservée 10 fois aujourd'hui
CANA is a neighborhood bistro that promises excellent food and great service in a casual setting.We promise to deliver food and drinks with local and seasonal ingredients which a classic and sophisticated point of view. Our menu is crafted by Chef Fabiola Escobosa, formerly from Ignacio Mattos' NYC restaurants.We open on Abril 7th!
Une photo du restaurant Mandolina - Roma
4.5
Génial(404)
Prix : cher
• American • Condesa / Roma
Réservée 8 fois aujourd'hui
Un concepto de cocina contemporánea con una selección inspirada en platillos Mediterraneos en una terraza en el corazón de la Roma al estilo Amalfi. Perfecto setting para Desayunos, Comidas, Cenas y Inigualable Sunday Brunch en un ambiente romántico y Único
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable