When Simon Schneitter founded The Homestead in 1886, he established a tradition of warm hospitality and friendly service. We are proud to carry on that tradition which is reflected in a staple for guests dining in Midway Utah. All meals are prepared with fresh, local ingredients by Simon’s executive staff and team.Simon’s restaurant is located just off the lobby at Homestead Resort and is rich in mountain-style ambiance.
Rappelant les anciens pavillons de chasse du Vieux Continent, l'auberge The Blue Boar Inn and Restaurant se situe au pied des collines de Midway, dans l'Utah, et propose une cuisine gastronomique européenne. Sa charmante salle à manger principale peut accueillir 60 personnes.
We are a high-quality barbecue in an ultra-relaxed setting, situated near a picturesque golf course. If that’s not the recipe for a good time, we don’t know what is. Featuring a robust menu of signature smoked meats, craft beers, full service bar and other barbecue favorites, we are an instant classic — not only with the nearby golfers, but with families, couples and other resort-goers looking to kill anywhere from 15 minutes to 4 hours. It’s convenient, it’s casual, it’s craveable, and it’s damn good!
There's a reason it’s called The Hub. We’ve been at the center of the Heber Valley for nearly a century. We have been the home of Saturday morning breakfast with the family, a lunch with friends, or even a first date.We’ve been here after a day at the lake, after an adventure in the mountains, or an early morning before a day on the slopes - or just for a nice meal around the ones you love. The Hub is more than a restaurant, it’s our own hometown haven where memories are made with family & friends over a lifetime. A lot can happen in a century, especially at a bustling restaurant.The Hub’s beautiful new home keeps its old bones while creating a refuge to honor the history of our valley and our hard-working families. Our new Hub focuses on getting back to our roots. Dirt on our hands and in our boots, our new mascot Rocky, a highland cow, exemplifies our story. This is the new Hub, the heart of Heber Valley - for this century and the next.Welcome Back.
Drawing inspiration from its Austrian namesake, Executive Chef Senthil deftly marries the plentiful bounty of local Park City pastures with Bavarian specialties to create delectable modern alpine cuisine. We are temporarily closed while we prepare for the upcoming season. Please join us this December to experience Executive Chef Senthil's new winter menus. We have a $50 per bottle corkage fee and guests are permitted to bring a maximum of two bottles per party. All seating requests are noted, but not guaranteed.
At Twisted Fern, we honor the roots of our ingredients and infuse a twist of creativity in a New American atmosphere. We do this out of respect for you and respect for the process.
350 Main is located on historic Main Street right in the heart of Park City. Delivering a menu focused on contemporary comfort food, craft cocktails and an award-winning wine list. Please join us for a lively, upscale dining experience in our beautiful historic building.
Des serviettes chaudes pour les doigts, de ravissants couverts en jade, des tables intimes munies d'un rideau et un service attentionné rappel le Jazz-era Orient. Une collection d'œuvres d'art oriental s'agence aux œuvres culinaires qui émergent du grill. Commencez votre soirée avec un saketini préparé à votre table, suivi de beignets de porc à la vapeur, de tartare de Hamachi ou d'une salade de betterave rouge ou jaune. Comme plat principal, vous pourrez opter pour l'une des spécialités de la maison, soit la morue charbonnière au miso, le magret de canard rôti ou le contre-filet mariné. Des desserts créatifs tels que la crème brûlée à la noix de coco ou la noix de coco fraîche farcie d'un mélange original de chair de noix de coco, accompagnés de macarons trempés dans le chocolat vous inciteront à prolonger votre repas. Gagnant du prix « Fodor's Editor's Choice 2006 » (Les dix meilleurs restaurants dans le Monde.)
Apex, Montage Deer Valley’s signature restaurant, is a celebration of classic continental cuisine in an unforgettable mountain setting, offering guests a relaxed yet refined dining experience. The menu at our Park City restaurant is a creative revival of iconic dishes, focused on fresh, local ingredients, prepared with care and presented in remarkable style.
Le Blind Dog est un des restaurants les plus populaires de l’Utah, où vous goûterez une cuisine caractéristique de la côte est des Etats-Unis, élaborée par le chef Penn Kinsey. Le personnel de l’établissement saura vous accueillir chaleureusement, dans un cadre élégant et une ambiance décontractée. Vous serez séduit par la sélection de plats proposés. Poisson frais, steaks de première qualité, sushis, ainsi que les très célèbres macaronis au fromage ! N’attendez plus pour réserver par téléphone ou via internet pour venir vous restaurer dans l’une ou l’autre des deux salles de restaurant à votre disposition ! Le bar à sushis rattaché au restaurant propose un menu à la carte et vous donne accès à vos matchs préférés en direct sur écran plat. Des concerts de musique ont lieu chaque soir. Venez donc faire un tour et manger un bout dans une ambiance musicale, vous repartirez le sourire aux lèvres ! A noter que le bar ne prend pas de réservations. Les premiers arrivés seront les premiers servis !