Le Portland City Grill. Profitez des vues spectaculaires au restaurant le plus populaire de Portland, offrant des steaks de qualité USDA, des fruits de mer frais de la côte Pacifique Hawaiienne et d'Alaska préparé avec des influences classique, du Nord-Ouest de l'île, et asiatiques. Une vue imprenable sur le centre-ville de Portland et la chaîne de Cascade. Notre menu complet de sushi propose des sushis traditionnels, sashimi, et un large choix de petits pains classiques et contemporains. ** Veuillez noter: OpenTable.com réservations en ligne sont pour notre salle à manger principale uniquement. Si vous réservez une table pour un buffet spécial de fête ou dans l'une de nos salles à manger privées, alors vous devez faire ces réservations par téléphone. Aucune réservation n'est possible pour le lounge.
Walk-in's always welcome! Screen Door is a restaurant that presents itself as a love letter to the American South and the revival of regional cooking. Each day, the restaurant receives natural, local organic meats and produce from nearby vendors. The inclusion of regional Pacific Northwest ingredients into a menu of dishes developed in the south has created a unique flavor profile in Screen Door's menu. Many of Screen Doors dishes draw their inspiration from Louisiana and the Cajun cooking that's found there. These include our world-famous Fried Chicken, Lowcountry shrimp and grits, smoked andouille chicken gumbo and fried okra. Other items, like the house-smoked beef brisket and braised pork shoulder, come straight from the state of Texas. The rest of the South is well represented as well with a Carolina pulled pork sandwich, chicken and waffles, crispy fried oysters and a pimiento cheese & sausage biscuit sandwich with a fried egg and cheddar grits.
Walk-in's always welcome! Screen Door is a restaurant that presents itself as a love letter to the American South and the revival of regional cooking. Each day, the restaurant receives natural, local organic meats and produce from nearby vendors. The inclusion of regional Pacific Northwest ingredients into a menu of dishes developed in the south has created a unique flavor profile in Screen Door's menu. Many of Screen Doors dishes draw their inspiration from Louisiana and the Cajun cooking that's found there. These include our world-famous fried chicken, Lowcountry shrimp and grits, smoked andouille chicken gumbo and fried okra. Other items, like the house-smoked beef brisket and braised pork shoulder, come straight from the state of Texas. The rest of the South is well represented as well with a Carolina pulled pork sandwich, chicken and waffles, crispy fried oysters and a pimiento cheese & sausage biscuit sandwich with a fried egg and cheddar grits.
Considéré comme l'un des dix meilleurs restaurants de fruits de mer du pays, le Jake's Famous Crawfish est situé au centre-ville historique de Portland depuis plus de 118 ans.
Il propose plus de 30 variétés de poissons et de fruits de mer qui arrivent frais quotidiennement, servis dans une présentation traditionnelle et intemporelle. C'est un engagement clair à mettre en valeur les produits frais de la région du Pacific Northwest.
Le bar du Jake's est un lieu de rassemblement populaire auprès des visiteurs et de la population locale depuis plus de 118 ans. Venez y déguster des cocktails à base de jus de fruits frais pressés, secoués à la main, ou une sélection de bières de microbrasseries locales. La carte des vins propose un vaste choix, dont une sélection de pinots noirs et gris de l'Oregon, et de quoi plaire à chacun, que vous soyez entre amis, en famille ou avec des collègues.
Le Jake's Famous Crawfish, une tradition depuis des générations.
Arden is an idyllic retreat tucked into Portland's Pearl District. Arden delivers seasonal Pacific Northwest cuisine and an award-winning wine program featuring over 250 bottles, many with bottle age. Guests have the option to dine a la carte or enjoy the chef's prix fixe menu ($70): a shared experience that features 4 courses of seasonal cuisine. Coursed wine pairings are also available ($45). Arden is named in homage to Shakespeare's famous forest - a place to escape the hustle and bustle of the city and appreciate nature's bounty and beauty. The restaurant invites you to take an exiting culinary adventure through the Pacific Northwest, and explore the incredible range of ingredients that the region has to offer.
Le Noble Rot constitue un écosystème. Un puits glaciaire hydrate le bâtiment et le jardin de 279 m² installé sur le toit. Les légumes cultivés dans le jardin sont utilisés par le restaurant. Depuis quinze ans, le Rot instruit, divertit et nourrit les habitants de la ville. Les médias locaux, nationaux et internationaux ont toujours vanté son style. La situation du Noble Rot est unique. Vous profiterez de vues extraordinaires.
Metropolitan Tavern – Metropolitan Tavern, on the top floor of Hotel Eastlund is where you’ll find contemporary dishes and hand-crafted cocktails. Come and enjoy Metropolitan Tavern’s inventive “small plates”, shareable boards, Entrees, variety of fresh hand stretched artisan pizzas, and more. Modern yet casual restaurant and bar with patio seating and spectacular views of the city.
Located on the 20th floor, Bellpine presents panoramic views of the city and beyond. Acclaimed Executive Chef Pedro Almeida, whose previous restaurants earned Michelin Stars under his leadership, leads the culinary artistry of Bellpine. Inspiration is drawn from Oregon’s bountiful Willamette Valley, the state’s farms, ranchers, rivers, and the Pacific Ocean. The menu features ingredients indigenous to the region as well as items from local purveyors and skilled artisans. The culinary journey is accentuated with world-class wine selections featuring exceptional Oregon wineries and unique spirits crafted by the region’s master distillers.
Le Pigeon sert une cuisine d’inspiration française audacieuse accompagnée d'un grand choix de vins dans une salle à manger intime, dans la rue East Burnside Street de Portland. Sur réservation, vous mangerez à une table commune, mais ce restaurant propose aussi le plan de travail du chef pour ceux qui n'auraient pas réservé.