Galpão Gaucho Brazilian Steakhouse delivers an exquisite dining experience inspired by the rich Gaucho culture and culinary traditions of Southern Brazil. Galpão Gaucho’s rodizio experience offers an unparalleled dining experience, featuring 18 expertly grilled meats, including the new 24-karat Golden Steak™, paired with unlimited visits to an extensive 45-item gourmet salad bar.Galpão Gaucho Brazilian Steakhouse, an authentic Brazilian dining experience.> THANKSGIVING 2024 - 11:30 AM - 8 PM Included in the rodizio (Thanksgiving Day only) we will also serve turkey and sweet potato casserole as part of the menu. No additional cost.> HOLIDAY HOURS: CHRISTMAS EVE 2024 11:30 am - 9:30 pm, CHRISTMAS DAY 12 pm - 8 pm, NEW YEAR'S EVE 11:30 am - 9:30 pm, AND NEW YEAR'S DAY 12 pm - 8 pm
Venez prendre un fabuleux repas au Fogo de Chão® de San Diego, situé dans le quartier historique de Gaslamp. Le restaurant est parfaitement localisé pour servir les habitants de la ville et les visiteurs, alors que tous leurs sens sont sollicités dans ce quartier animé qui tient plusieurs festivals. Le Fogo de Chão est un steakhouse brésilien authentique - une churrascaria – et est devenu une référence au Brésil depuis 1979. Aujourd'hui, les chefs « gauchos » manient toujours aussi habilement le gril et taillent à votre table chacun des délectables morceaux de viande : la coupe picanha (surlonge de spécialité), le filet mignon, le faux-filet, la coupe fraldinha (la surlonge brésilienne), le cordeiro (l’agneau) et plus encore. En plus des plats principaux, profitez d'une sélection de salades gastronomiques de type « table du marché » et d'autres plats d'accompagnement authentiques brésiliens, ainsi que d'une carte des vins renommée.. Vous pouvez également opter pour des plats plus légers tels qu'une sélection de fruits de mer frais ou l'option « table du marché » prise seule. De plus, vous pouvez réserver des zones semi-privées ou privées qui peuvent accueillir des groupes allant jusqu'à 130 personnes.
Pampas in Tijuana is a classic Brazilian steakhouse. The way a Brazilian steakhouse operates is unlike from most other restaurants, and Pampas is no different. Diners come in and pay a flat rate for full access to the appetizer and salad bar, which features salads, rolls, soup and other starters. The main courses, the meats, are then brought around from table to table on a skewer. Guests at Pampas simply hold up their plate and get as much as they'd like. Pampas carries a huge selection of meat, with options like prime rib, barbecue chicken and spicy pork.