The Victoria Inn is a quaint, country inn that just happens to based in the City or the South East of it anyway. Featuring indoor and outdoor seating, comfortable rooms and a delicious, seasonal food menu plus an extensive range of wine, beer and spirits; short or long, we think you'll enjoy your stay.Have you got an occasion coming up? Our Uncle Albert's Room is the perfect space for a drinks or dinner party with your friends and family. Why not get in touch today with our Sales and Events Executive via connor@metropubco.comFood is served all day everyday & we are a local hot spot for delicious, traditional Sunday lunch. Our home cooked food menu offers a plethora of fresh, home cooked choices and children's portions are available. Our extensive drinks list features many branded, craft and boutique products from the local area and further afield.
Café Britaly is a cheeky addition to Peckham's exciting food scene. Specialising in Britalian food made by ex-Bouchon Racine chef Alex Purdie, served in an informal airy mid-century café environment. Whilst the Britalian Carbonara with Cream, deep-fried Pizzetta Crunch, and 'superior-to-tiramisu' Zuppa Inglese trifle, have been shocking Italian Instagram there are many other classic dishes that focus on British-Italian provenance also. Situated on Rye Lane it is a centrally located Peckham restaurant, between the station and the Rye (Peckham Common).
Formerly known as The Rye pub, The Angel Oak on the corner of Peckham Rye Park, is a beautiful pub with hints of old and new creating an amazing atmosphere throughout the week. With a menu filled with seasonal specials, pub classics and Sunday roasts to knock your socks off, our dining room is a must-visit for foodies around Peckham and East Dulwich.We take pride in our huge pub garden, which is available all year round thanks to our heaters and covers. During the summer we fire up our outdoor kitchen to serve up delicious BBQ flavours and our garden bar to ensure extra hydration.At The Angel Oak, we have Sky sports for all your Premier League, Champions League, FA Cup, and Rugby needs making us the place to be for all those big moments. The atmosphere at the Euro’s and the World Cup at The Angel Oak is unmissable.
Le dernier restaurant du chef et restaurateur Jason Atherton, Berners Tavern est un lieu de rassemblement pour manger et pour s'entretenir, ouvert toute la journée pour le déjeuner, le dîner, le souper, le thé de l'après-midi et le souper tardif. Le restaurant se situe au sein de The London EDITION Hotel à Berners Street à Fitzrovia, au cœur de Londres, et est accessible par une entrée distincte sur la rue principale. Le chef de cuisine, Phil Carmichael, qui a accompagné Jason durant plus de dix ans, propose une carte britannique contemporaine, inspirée des traditions de la Grande-Bretagne et cuite à partir des meilleurs fruits et légumes disponibles dans les îles britanniques. Dégustez des plats tels que le carpaccio de pétoncles d'Orkney à l'avocat, le radis, le jalapeño et la lime; la caille grillée avec du bacon d'Alsace, de la confiture de tomates fumée, des échalotes et du persil; et des coupes de bœuf nourri à l'herbe du Baccleuch estate grillées au charbon de bois. Au Berners Tavern, vous trouverez une célébration des plats britanniques classiques et iconiques, comme l'illustre rôti du dimanche fait avec des coupes de qualité du bœuf Devon Red Ruby beef et servi avec tous les accompagnements traditionnels.
Michelin starred Frog by Adam Handling is a place to really submerge yourself in a theatrical show. You’re facing the kitchen, the chefs come to your table and you are able to really interact with every member of the team. Frog is luxury in an environment where you feel comfortable being whoever you are and where all elements in the restaurant are connected to offer a truly memorable experience.The dishes are very emotional and they all mean something to Adam. Each and every one of the dishes has a story behind it, whether it’s a memory from Adam’s childhood or something that has inspired him or the team.
Le Thames Foyer est le cœur de l'hôtel Savoy et le lieu idéal pour un souper léger et informel. Sa coupole de verre, basé sur le dessin d'un invité, permet une fois de plus à la lumière naturelle d'inonder même les jours les plus sombres. La pièce maîtresse de la salle est le magnifique pavillon du jardin d'hiver.
Vous pourrez également profiter de notre "Afternoon Tea" dans cet endroit confortable et intime accompagné par le pianiste de l'hôtel. L'Afternoon Tea" au Savoy est une coutume de longue date où les clients peuvent choisir parmi une gamme de thés servis avec des sandwiches, des scones faits maison avec de la crème fouettée et de la confiture et une sélection alléchante de gâteaux et de pâtisseries. Le Savoy est fier d'être un membre du Tea Guild et a reçu le Prix d'excellence pour 2011, 2012 et 2013.
L'Afternoon tea" commence à partir de 50.00 livres sterling par personne.
The Ivy Tower Bridge is an all-day British brasserie with an all-encompassing menu serving modern British and international Ivy-inspired classics from dawn until dusk, seven days a week. With its riverside location and views of the iconic Tower Bridge and Tower of London, The Ivy Tower Bridge is the perfect location for guests to enjoy breakfast, brunch, lunch, dinner and cocktails. The restaurant also features an outdoor terrace, a bar and a private dining room on the first floor, offering tranquil relaxed yet sophisticated dining with beautiful views across the river.With interiors designed by Martin Brudnizki Design Studio, the two-floors restaurant offers guests the choice of dining within the restaurant, enjoying the view from floor to ceiling glass windows, or outside on the Parisian-style al fresco terrace seating 50 and overlooking the River Thames.
Le Ivy Chelsea Garden est un restaurant britannique décontracté qui sert un menu complet tous les jours et des cocktails. Le restaurant, à la fois bar et café, est doté d'une aura qui dégage une sophistication accessible et un luxe familier; L'extérieur est un vaste jardin, avec une terrasse et une orangerie.
Le St. John est la maison d'origine de Fergus Henderson, auteur de «Tout manger, du museau à la queue ". Il a ouvert ses portes en 1994 dans un ancien fumoir, à l'angle de Smithfield Market.
En célébrant les meilleurs produits britanniques du pays et en tirant le meilleur parti des meilleurs produits de saison, tout en maîtrisant les techniques de cuisson, le St. John est devenu l'un des 50 meilleurs restaurants au monde et a reçu sa première étoile Michelin en 2009.
Tout manger du museau à la queue signifie que, le cas échéant, toutes les parties de l'animal doivent être utilisées dans la cuisine. Ainsi aux côtés d'un rôti de boeuf et d'une limande sole, vous seront aussi proposés de la rate de porc, des rognons et du cœur de bœuf, du foie et des tripes ainsi qu'une salade de persil et d'os à moelle, véritable plat signature.
Bien que souvent déconseillé aux végétariens, ce restaurant saura leur préparer des plats adaptés à base de bons produits, avec le même soin que celui apporté à la viande, au poisson, aux volailles et aux desserts.