Le Caleb's American Kitchen est le nouveau restaurant BYO New American chapeauté par le chef Caleb Lentchner, ancien chef exécutif et directeur général de Marsha Brown à New Hope, PA. Le chef est inspiré par toutes les bonnes choses américaines, y compris des steaks, des hamburgers, du homard, des crustacés, le créole, la Californie et bien sûr, les agriculteurs locaux et régionaux de Pennsylvanie et du New Jersey. Tous ces éléments réunis feront en sorte que le Caleb's American Kitchen offrira le meilleur de la cuisine néo-américaine.
Adjacent au Village Peddler Bucks County (Pennsylvanie) ce nouveau restaurant de style bistro est ouvert tous les jours pour le déjeuner, pour le dîner et pour le souper. Le Caleb' American Kitchen est fier de reconnaître le besoin des intolérants au gluten en offrant du pain sans gluten pour tous les hamburgers et sandwiches ainsi que quelques éléments signature tels que le macaron à la noix de coco, une variété de crêpes pour le déjeuner et le Santa Cruz Fish Tacos pour le dîner. De plus, le restaurant propose des plats végétaliens et paléo.
On accepte les réservations pour le souper seulement, mais il est possible de contacter directement le restaurant pour s'assurer d'une place pour déjeuner ou dîner.
The Hawke, a casual steakhouse perfect for celebrating a special occasion, dining on date night, or grabbing dinner and drinks after work. The Hawke features American fare alongside an extensive craft beer selection, fun cocktails, and wines by the glass. If you’re looking for something light, stop by for delicious appetizers and sandwiches. Otherwise, enjoy our prime steaks-some dry-aged in house-and daily fresh seafood.*Please note, outside dining is on a first come basis. To reserve a table for 5 or more please call us directly at (609) 397-9555. We look forward to seeing you!*
Welcome to Iron Hill Brewery & Restaurant, where you'll find fine handcrafted beers, creative yet informal cuisine, and friendly, attentive service in a casual, upscale atmosphere. We're passionate about producing distinctive, full-flavored handcrafted beers, accompanied by fresh–from–scratch New American cuisine in a comfortable, casual atmosphere. Our goal has always been to provide food and beer that is inspired, consistently crafted and presented by a knowledgeable and courteous service staff.
Water Wheel Tavern is an historic Bucks County landmark originally built in 1714 by John Dyer, an English Quaker. It existed for centuries as a water wheel driven grist mill, and later hosted both a post office and a general store. The mill was transformed into an inn and tavern with the repeal of prohibition in 1933.Now, after an extensive industrial chic renovation, we invite you to experience our comfortable ambiance, diverse menu and hard working professional staff!*High tops & Patio tables are non reservable, but we will make every attempt to accommodate your request.*