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Meilleurs restaurants Américain Contemporain à Collingswood

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34 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Paloma Restaurante - Collingswood
4.7
Exceptionnel(13)
Prix : raisonnable
• Contemporary american • Collingswood
Réservée 11 fois aujourd'hui
Inspired by the rich tapestry of flavors experienced during his travels, we are motivated to share a unique and modern culinary adventure with the local community. Paloma, born from this inspiration, stands as a testament to our commitment to bringing the vibrant essence of his Mexican exploration closer to home. At Paloma, each dish reflects the passion and authenticity, inviting patrons to embark on a culinary journey that blends tradition with a contemporary twist.
Une photo du restaurant Moshulu
4.6
Exceptionnel(8735)
Prix : raisonnable
• Contemporary american • Penns Landing
Réservée 55 fois aujourd'hui
Le Moshulu vous accueille sur le plus grand et le plus ancien voilier à quatre-mâts du monde. Offrant une vue imprenable, ce restaurant historique de Philadelphie vous invite à bord pour une extraordinaire expérience culinaire intimiste. Le chef Anthony Bonett concocte une cuisine américaine classique à la présentation inventive et contemporaine, à partir d'ingrédients frais et locaux, de fruits de mer et de crustacés, le tout accompagné d'une remarquable carte des vins.
Une photo du restaurant Fork - Philadelphia
4.8
Exceptionnel(5191)
Prix : cher
• Contemporary american • Old City
Réservée 36 fois aujourd'hui
Fork, reconnu pour sa cuisine américaine contemporaine depuis plus de 15 ans, vous présente une carte innovatrice mais abordable créée par le chef Eli Kulp, récipient du prix 2014 Food & Wine Best New Chef. La carte prend son inspiration des meilleurs fruits et légumes, fruits de mer et viande ainsi que de l'histoire profonde de la région. Une grande partie de l'attraction au Fork est l'ambiance chic et sophistiquée, grâce à laquelle votre expérience culinaire sera loin d'être trop formel et inconfortable. Vous vous apercevrez des chandeliers peints à la main si vous regardez par-dessus le bar en béton coulé. Des fresques modernes et contemporaines peintes par Anthony DeMelas font ressortir la hauteur des plafonds. Depuis son ouverture, Fork a reçu les éloges de nombreuses publications au niveau local et national, y compris le New York Times, l'USA Today, le Town and Country, le Food and Wine, le Wine Spectator, Zagat et le Gourmet. Fork est le récipient de 15 prix Best of Philly dans la Philadelphia Magazine.
Une photo du restaurant Talula’s Garden
4.9
Exceptionnel(13370)
Prix : très cher
• Contemporary american • Washington Square
Réservée 171 fois aujourd'hui
Derrière la porte en fer forgé, après le patio herbacé et à travers l'atrium se trouve le Talulas Garden, le restaurant chaleureux et élégant de Washington Square de Aimee Olexy et Starr Restaurants. Le menu moderne, préparé avec des ingrédients soigneusement choisis et son style européen, change avec les saisons. La cuisine savoureuse, le personnel hospitalier, les vins, et l'accent mis sur le fromage rendent cette expérience culinaire mémorable.
Une photo du restaurant Water Street Grill
3.6
Très bonne(2)
Prix : raisonnable
• Contemporary american • Camden
Réservée 2 fois aujourd'hui
Our waterfront restaurant has floor to ceiling windows, with full views of the Benjamin Franklin Bridge and the Philadelphia Skyline! Contemporary American-style food that also features seafood and Italian selections. Located inside the Hilton Hotel in the revitalized Camden Waterfront! Try our hand rolled Cheesesteak eggrolls, or go for our popular Crab cakes!
Une photo du restaurant Scampi
4.9
Exceptionnel(43)
Prix : très cher
• Contemporary american • Queen Village
Réservée 1 fois aujourd'hui
Scampi is a Queen Village BYOB. Taste edible tours through the regions of Italy with Chef Liz as your guide. Enjoy a buzzy atmosphere and relaxed vibe, bring a bottle or two of wine and some friends, and enjoy a deeper look into Italy's regional cuisines.
Une photo du restaurant Sugar Factory - Cherry Hill
3.8
Excellent(334)
Prix : cher
• Contemporary american • Cherry Hill
Réservée 57 fois aujourd'hui
Sugar Factory American Brasserie, America’s favorite eatery and celebrity hotspot, expands in New Jersey with their new Cherry Hill location, opening to the public in fall 2021. The family-friendly, high-energy, celebration destination known for its sweets and treats will be located in the Garden State Park Town Center at 923 Haddonfield Rd, Suite A. The world-famous restaurant promises a memorable experience for kids, adults and everyone in between. “We are excited to introduce our high-energy, sweet restaurant to the residents of Cherry Hill, New Jersey, the city is the perfect fit for our family-friendly brand. From our colorful and vibrant dishes, to our over-the-top desserts, every moment at Sugar Factory Cherry Hill will offer guests an extremely memorable and instagrammable experience from the minute they walk in to the minute they leave.”
Une photo du restaurant AMINA
4.4
Génial(1458)
Prix : cher
• Contemporary american • Old City
Réservée 54 fois aujourd'hui
Owner Felicia Wilson and Chef Partner Darryl Harmon, who hails from Gouldstown, NJ in Cumberland County, which is considered the oldest black community in the U.S., is an award-winning chef for The Lure Group in New York City. He previously served as the Executive Chef at the Water Works Restaurant in Philadelphia between 2007 and 2012.
Une photo du restaurant Roxanne
4.6
Exceptionnel(17)
Prix : cher
• Contemporary american • Queen Village
Réservée 1 fois aujourd'hui
Welcome to Roxanne—a brilliant, wild, revolutionary project by chef Alexandra Holt, sparked behind a purple door in South Philly two years ago. Named after her mother, Roxanne is a true labor of love. The vibe is cozy, open, and personal: with an open kitchen, you’re right in the action, catching Alexandra plating each dish and pouring her journey into every detail.Tables are handcrafted by Alexandra and her mom, the entire space designed with their hands. Roxanne’s menu brings ‘American Expressionism’ to the plate, inspired by Alexandra’s life across 30 countries. Expect fearless flavors—seafood, a burger, caviar, organ meats; there’s nothing off-limits.Whether you’re here for the tasting menu at reserved tables, exploring the à la carte board, or diving into the bar snacks with a drink, Roxanne is all about big, unapologetic vibes and dishes crafted with passion.
Une photo du restaurant Revolution House
4.5
Génial(135)
Prix : cher
• Contemporary american • Old City
Réservée 16 fois aujourd'hui
If you would like to make a reservation for a group of 10 or more, please call us at (215) 625-4566 Wed-Sun after 2pm. Thank you.In the heart of Old City, with historic features tastefully presented throughout our two-level restaurant & bar, Revolution House truly has Philadelphia running through its veins. We are so eager for you to try our completely reimagined menu of elevated yet affordable tapas-style international cuisine crafted with the utmost care. Our signature dishes by Chef Evan Barghout, such as our sesame saku tuna or our Korean rib tacos pair perfectly with new, inspired cocktails, like our Eternal Springtime, as well as our carefully curated fine wines and local craft draught beers. Make your reservation today to claim your stake in the revolution!

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