【VALIDATED PARKING AVAILABLE at HYATT CENTRIC WAIKIKI 4 HOURS FREE!!】We offer a seasonal tasting menu that utilizes ingredients that tells the story of our islands and the history behind it. Bar Area is accepting walk-ins.**Our Hale tasting menu is 6 courses for $120 and our Aina (Vegan) tasting menu is 6 courses for $100. We accommodate Pescatarian, No-Red Meat, Vegetarian, and Vegan diets.We CANNOT accommodate Gluten-Free. Please note if you are bringing kids for the tasting menu and if they will be having the course menu.Nae OgawaHer career started at the prestigious Michelin-starred NARISAWA in Tokyo. She then moved to New York at 21 years old to work at famed Michelin-starred Bouley.Shortly after, she was flown to Paris to work at the popular bistro, La Bourse et La Vie. In 2021, her ideas came to fruition with natuRe waikiki, an upscale restaurant featuring Sustainable Island French cuisine.
La Mer at Halekulani est bien plus qu'un restaurant, c'est une destination de dégustation. Célébré comme le restaurant le plus raffiné d'Halekulani et le plus longuement classé AAA Five Diamond de manière consécutive d'Hawaï, cette expérience culinaire de maître est inégalée. Le menu de renommée internationale propose une cuisine française néoclassique conçue de manière experte et servie au milieu de vues majestueuses et romantiques sur l'océan de Waikiki Beach et Diamond Head. Des ingrédients indigènes sont mélangés de façon unique dans des plats magistraux inspirés par les saveurs du sud de la France afin de produire une expérience culinaire sans pareil. Une carte des vins primée est disponible pour accompagner votre expérience culinaire parfaite. Les hommes sont tenus de porter une veste ou une chemise à manches longues, des pantalons et des chaussures habillées. En tant qu'élégant restaurant gastronomique, La Mer n'accepte que les clients adultes et les enfants de 8 ans ou plus.
Mugen is an award-winning fine dining concept that is elevating Hawaii’s status as a destination for culinary travel. Experience global contemporary artistry with a sense of place at Mugen, the Forbes Five-Star rated fine dining restaurant at ESPACIO The Jewel of Waikiki, where every dish tells a story and every sip is a celebration.Rising star Executive Chef Colin Sato has redefined the Mugen dinner experience with his new five-course menu, designed in collaboration with Pastry Chef Jamon Harper and in consultation with renowned Chef Alan Wong. Featuring seasonal and local ingredients, diners can choose from myriad options within each course while sipping inventive cocktails or exploring wine from Mugen’s extensive collection, honored with the Wine Spectator "Best Of" Award.
Venez découvrir une cuisine française gastronomique des plus raffinées au restaurant Michel's. Il offre une des plus belles vues sur l'océan et a été élu « Restaurant le Plus Romantique » de la Gold Coast d'Oahu par « The Lifestyles of the Rich and Famous ».