Inspired by the rich culinary tradition and culture of Italy, while be sensitive to locally grown and foraged ingredients, Felina’s culinary ethos translates to menus highlighting seasonality & sustainability, while focusing on technique to curate a memorable visit. Sit and enjoy the open kitchen bringing the culinary experience table-side, as you’ll also be witness to the culinary team of Felina - led by Executive Chef Joe Tartamella - and their orchestrated movements as they cook and present the many dishes they offer, with focus and precision.Choices abound when it comes to selecting a libation at Felina's bar, or tableside in our dining room. Our sommelier can guide your choice of wine, or one of our talented mixologists can customize a drink to your liking.Be sure to check out our rooftop bar, La Terrazza, after dinner! Our rooftop bar is first come first serve.
Le restaurant LuNello considère que le plaisir de la bonne nourriture constitue l'une des plus belles choses de la vie. Depuis 1990, l'utilisation par le chef Seger d'ingrédients hors de l'ordinaire, de pâtes maison et de spécialités innovantes lui a valu une clientèle fidèle. Son style moderne mélangé avec des compétences culinaires traditionnelles lui a attiré un déluge de louanges. Le menu propose des classiques italiens ainsi que des spécialités contemporaines mettant en vedette les meilleurs ingrédients. Le LuNello va directement à la source lors de l'achat des ingrédients. Chaque plat reflète l'attention portée à sa préparation. Le chef Seger croit fermement qu'acheter des ingrédients locaux assure la fraîcheur ultime d'un plat. Une présentation attirante des plats de même qu'un personnel courtois et professionnel font partie intégrante de la réussite du LuNello. Le cadre élégant est le complément parfait au menu. Que vous mangiez dans la salle à manger ou que vous profitiez du vin et des cocktails au bar, vous vivrez l'expérience ultime.
In Fusion 27 We are a meeting point for imagination and creativity. The blending of what we are, our roots and what have learned to love.We are an Italian/Continental Restaurant where our dishes are created from scratch then because of that we can make accommodations for most allergies.Our dishes are a reflection of our search for new ways of presenting the core of Italian food.
Frank Anthony Gourmet Italian propose une cuisine traditionnelle italo-américaine fraîche et diversifiée. Des fruits de mer frais et des pâtes faites maison, en passant par des steaks et côtelettes coupées à la main, on n'y utilise que les meilleurs ingrédients et deux techniques de cuisson, classique et moderne, pour garantir la meilleure qualité dans chaque plat. Le vaste menu plaira à tous les palais avec ses pizzas artisanales, ses fraîches salades du jardin et apéritifs uniques. Réservez dès aujourd'hui pour une expérience culinaire sans pareille.
At Allendale social, our customers are our guests and you’re always welcome. Now open seven days a week, Chef Joey’s New American cuisine features hand-crafted dishes influenced by global techniques and cultures. The dining experience includes carefully selected food, wine, and signature cocktails served with warm and welcoming hospitality in a cozy setting. We are rooted in seasonality, sourcing top quality ingredients, and strive to create a memorable experiences for our guests. With live music on the weekends and nightly specials, Allendale Social offers a great escape from the doldrums of every day life. Stop by and let’s get social.