Welcome to our community hub, where we strive to provide food and drink options for everyone's tastes. Embrace the outdoors in any season with our expansive rear beer garden, boasting a luxurious outside bar, over 60 tables, a Summer house, heated umbrellas, and garden games for the kids.In the winter, cozy up by our real log fire with a glass of hearty red wine or sample one of our award-winning real ales. We cater to all ages with our children's menu and a variety of dishes to satisfy even the most discerning palate. Join us for a welcoming atmosphere and a memorable experience at our pub.
Le Quality Chop House est un restaurant, une boucherie et une épicerie fine.
Leurs menus sont de saison. D'ailleurs, ils changent tous les jours et sont inspirés par les meilleurs produits livrés chaque matin.
Les réservations sont acceptées.
En plus de leur menu à la carte, un menu express pré-théâtre est disponible.
Si vous êtes intéressés par une table pour plus de 6 personnes, une salle à manger privée pouvant accueillir jusqu'à 10 personnes pourra être mise à votre disposition. Vous pouvez contacter directement le restaurant pour de plus amples informations.
Blacklock Shoreditch is set an old furniture factory in the heart of London’s East End. Expect the usual highest quality meat from Phillip Warren in Cornwall for unbeatable value and always lots of fun.On Sundays it's our award winning Sunday Roasts, almost as good as Mum’s.Monday - FridayBookings and Walk-ins from 12pm - 10:30pm Saturday Bookings and Walk-ins all day from from 12pm - 11pmSundayBookings from 11:45am - 8:00pmSome Walk-ins available
A traditional pub serving contemporary English food in the heart of Fitzrovia. The Lore is composed of The Pub on the ground floor, The Kitchen on the first floor and Private room with bar on the top floor.All of our food is freshly prepared by Head Chef Michal Kaszuba and his brigade in the Lore kitchen on the first floor. Our menus have been created especially to reflect the seasons, when ingredients are at their very best.Our legendary Sunday roast is slow-cooked with delicious trimmings.THE PUBA copper and pewter topped bar serving a range of beers, including our very own Gritchie brews, premium spirits, cocktails and selected wines. The walls are adorned with eclectic and original artwork. THE KITCHENOpen plan but still intimate. Experience the sight and sound of our open kitchen with the Chefs cooking on our bespoke, charcoal fuelled oven and char-grill. THE PRIVATE ROOMA wonderful private room with private bar on its own floor.
Nommé en mémoire du Nicholas Hawksmoor Christchurch Spitalfields, juste en bas de la rue, Hawksmoor Spitalfields ouvert en 2006 à reçu des critiques dithyrambiques, consacrant l'histoire d'amour de Londres avec le steak. Hawksmoor Spitalfields est un steak house sans prétention, obsédé par la qualité, servant exclusivement du bœuf britannique de races traditionnelles, fournies par les bouchers récipiendaires de prix du The Ginger Pig. Le restaurant de 115 couverts mise également sur une carte des vins mettant en vedette des petits producteurs coup de coeur mais aussi de grands vignobles.
The Albion est un joyau géorgien depuis l'époque où Islington était constitué de champs et de terres agricoles, et où les habitués faisaient une promenade hors de la ville l'après-midi pour leur rendre visite. Le restaurant est doté d'un beau jardin qui ressemble à des endroits trouvés dans le sud de la France avec les glycines en fleur et le saule, ce qui crée une atmosphère agréable et relaxante. Dans le fond du jardin se tient une ancienne grange qui était autrefois un bar, et la rumeur est que les Sex Pistols ont joué leur premier concert dans cette grange. À l'intérieur, le feu de bois crée une ambiance agréable et chaleureuse pendant les mois froids, où vous pouvez prendre un verre ou un repas, à la fois dans leur salle à manger ou au bar. Le lieu est surtout fréquenté par des habitués de la région accompagnés de leurs chiens. De l'eau et des biscuits sont offerts gratuitement aux chiens visiteurs. Une de leur spécialités est un rôti de cochon de lait entier avec tous les accompagnements (carottes et légumes verts au beurre, pommes de terre rôties, sauce et sauce aux pommes).
The Drapers Arms est un charmant pub de 1830 situé dans un quartier résidentiel d'Islington.
Tout comme un pub, l'endroit est idéal pour prendre une bière tranquillement ou encore pour une soirée spéciale entre amis. L'endroit détient une atmosphère décontractée et relaxante et vous offre un service de qualité. Vous aurez le choix entre une exhaustive sélection de bières authentiques et de vins soigneusement choisis, ainsi que des spiritueux et des boissons gazeuses.
Leur nourriture est fraîchement préparée et leur menu change tous les jours et selon les saisons. D'ailleurs, le restaurant est très fier d'avoir reçu un « Bib Gourmand » par Michelin pour « Good food at affordable prices ».
Leur salle à manger à l'étage peut accueillir des mariages, des baptêmes et d'autres événements spéciaux et est parmi les plus belles options de locations privées à Londres.
Having spent years supplying London’s top restaurants through their separate wine businesses, Joe Haynes and Benedict Butterworth have joined forces with Tom Hurst, who has worked at Brawn, The Marksman, Levan, and most recently as Head Chef at Lasdun, to launch the trio’s first restaurant together.Located in a Grade II listed building on Cloth Fair, Cloth Restaurant is part of a historic row of buildings in the City of London that survived the Great Fire of 1666. Down this atmospheric alley opposite St Bartholomew church, Cloth is taking over a double fronted corner site that’s beneath the former home of poet John Betjeman and next door to the two oldest residential buildings in London. Inside, low ceilings, wood floorboards with antique wall lights and artwork create a cosy, intimate atmosphere, while marble tables, long dark wood banquettes, antique crockery and cutlery will create the feel of a classic bistro.
Relaxed and friendly local set on the canal towpath on Fish Island, East London. Serving a seasonal menu of British and Irish food, coffee and drinks. Dog friendly. Outdoor seating.Open for breakfast, brunch, lunch and Sunday lunch. Evenings from Summer.
A few short steps from the British Museum, The Blue Door Bistro provides a welcoming and informal bistro-style setting. Light and airy at lunchtime, warm and cosy by evening, the room is decorated on three sides with a panoramic view of London circa 1849. Together with the rich mahogany panelled walls, effective use of mirrored glass, and contemporary wrought iron wall lights, an ambience rooted in the hotel’s location is beautifully achieved. Executive chef, Martin Halls, blends seasonal ingredients and herbs from our garden with classical techniques to create seasonal British menus. Our cuisine is commended with an AA rosette and accredited by the Sustainable Restaurant Association (2 stars). In all of our products, we only use free-range eggs and are committed to sustainable fisheries for our fish supplies. Our team are trained to ensure that your specific dietary requirements are catered for at all times.