West London melts away as chargrilled meat and fish are drizzled and dressed with modern-mezze flavours amidst a plethora of interpretive feasting dishes.Layered dining promotes a flowing service that gives flavours room to breathe.
Casa Cruz is an intimate, warm and elegant neighbourhood restaurant tucked into the leafy streets of London’s Notting Hill. Spread across two handsomely designed floors and a charming roof terrace, the core philosophy of Casa Cruz is to be a home-away-from-home for all.Dating back to the early Victorian era, the building Casa Cruz now calls home in London was first a pub that would have been popular with passing trades. Architecturally, the exterior still maintains most of its original details, including the tall, dual aspect window cornices and surrounds on the upper floors, which were spared during the Blitz.
La Brasserie est ouverte tous les jours avec des tables en intérieur et en extérieur tout au long de l'année. L'endroit est idéal pour retrouver des amis autour d'une collation, d'un long dîner, d'un souper douillet ou d'un simple verre au bar.
"Botwa - Oriental elegance: Reflects a dining experience where East and West unite seamlessly, celebrating both cultures traditions and contemporary flair in a tasteful, modern setting"Executive Chef Jonas Karlsson
For great Greek food that’s as fresh as you can get, Tsiakkos & Charcoal is highly recommended. Our restaurant on Maryland Road puts quality first, offering diners the perfect opportunity to try Mediterranean cuisine that’s made as it should be, without the addition of any artificial colours or flavourings. The restaurant features a number of specials that allow guests to enjoy the very finest dishes on the menu at affordable prices that won’t break the bank.You’ll find a number of popular dishes here from pitta and hummus to halloumi, taramasalata and sea bream. The service here is friendly and polite, so you’ll feel right at home at Tsiakkos & Charcoal. Make your booking now to enjoy a meal at this Maida Vale restaurant!
The smallest fine dining Restaurant in London with just 12 seats.104 Restaurant by Richard Wilkins is a stunning, intimate place to relax and enjoy the highest quality ingredients and service. We have been featured in the Michelin guide every year since opening in 2019.104 Restaurant by Richard Wilkins is open Tuesday to Saturday and serves a three course a la carte menu, as well as a tasting menu for people who'd like to try everything we have to offer. Online reservations are available for up to Six guests, up to 3 months in advance.Dishes include:XL Scottish langoustine, Celeriac cream, Langoustine butter, satay sauceFrench guinea fowl, Delica pumpkin puree, fondant potato and jus grasValrhona chocolate souffle, Madagascan vanilla ice cream
Le restaurant Treviso sert la meilleure cuisine italienne avec comme spécialité un poisson de haute qualité servi en entrée ou en plat principal. Le meilleur choix pour les plats de poisson est le Treviso à Richmond. Il s'agit de l'endroit idéal pour prendre un souper romantique, pour réunir la famille en début de soirée ou pour célébrer un événement plus officiel rassemblant un grand groupe. Venez vivre un peu de l'Italie au Treviso. Une excellente nourriture et une ambiance avec une touche de style italien vous y attendent.
Join wine expert duo 'Ramekins & Wine' for their 7-course wine and food pairing tasting menu. Learn all about wine and what makes the perfect pairing while enjoying a delicious tasting menu, and play a game alongside dinner which is not only a lot of fun, perfect for 'wine novices' and utterly unpretentious, but also provides you with some tricks and tips to takeaway.
Niché derrière une entrée imposante au coin de l'historique Drury Lane et The Aldwych, The Delaunay est un café-restaurant avec service continu, inspiré par les grands cafés de l'Europe. Ouvert pour le déjeuner, le dîner et le souper, The Delaunay vous propose aussi le café du matin et le thé de l'après-midi sept jours par semaine, ainsi qu'une sélection de plats à emporter, avec livraison locale.
Les réservations sont fortement recommandées mais le restaurant réserve une portion des tables pour les clients sans réservation.
Le restaurant & Club souterrain 100 Wardour St Restaurant & Club affiche une décoration ludique et complaisante inspirée par le quartier de Soho. Le service est assuré jusqu'à 2h du matin. Le menu propose du poulpe poêlé sur un gril robata servi avec du citron et de la ciboulette ainsi qu'une sélection naturelle comprenant du tartare ibérique et des plats à partager comme des côtes levées de Galice avec les os. Vous pourrez savourer une variété de cocktails fantastiques dont des créations pré-bouteillées et une carte des vins spectaculaire tout en profitant de DJ et de concerts 5 soirs par semaine.