Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Seattle / Est de Washington

Meilleurs restaurants de De La Ferme À La Table à Kirkland

Prix
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Accessibilité

13 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Farm Table
4.8
Exceptionnel(509)
Prix : raisonnable
• Farm to table • Wake Forest
Réservée 14 fois aujourd'hui
Farm Table is a locally owned and operated restaurant that has been a part of the Wake Forest community since 2014. We have watched this community grow. We have grown along with it, and as a result, we have been successful. It has been through this growth that we have become a staple in our community. Our statement of farm to table is our truth. We support as many local growers as we can because it is the local community who support us day in and day out. We truly love being a part of this amazing community.
Une photo du restaurant Anthony's HomePort - Kirkland
4.7
Exceptionnel(3001)
Prix : raisonnable
• Farm to table • Kirkland
Réservée 25 fois aujourd'hui
Le Anthony's HomePort sert des fruits de mer frais et des vins et bières artisanales du Nord-Ouest. Il a reconnu pour ses produits «Best of the Season». Situé sur la rive est du Lac Washington, il offre une vue imprenable sur Hunts Point, Sand Point et sur la ville de Seattle. Voilà le restaurant idéal pour profiter d'une expérience quintessentielle!
Une photo du restaurant Terra Plata
4.6
Exceptionnel(4183)
Prix : très cher
• Farm to table • Capitol Hill / First Hill
Réservée 32 fois aujourd'hui
Terra Plata est le restaurant de la chef Tamara Murphy Le concept est simple : de la terre à l'assiette. C'est le résultat de son amour pour les plats créatifs et délicieux, inspirés des saisons et rendus possibles grâce à nos cultivateurs locaux et nos producteurs artisanaux.
Une photo du restaurant The Ballard Cut
4.6
Exceptionnel(632)
Prix : cher
• Farm to table • Ballard / Fremont
Réservée 19 fois aujourd'hui
The Ballard Cut is a farm-to-table restaurant and whisk(e)y bar specializing in local and seasonal ingredients. Our 1200+ bottle whiskey list ranges from Japanese and Scotch single malts to American bourbons and ryes. The collection is curated to include contemporary and affordable bottles as well as rare and antique vintages. Enjoy a scratch cocktail on our patio as you take in the energetic Ballard nightlife; share a bottle of wine and a tomahawk steak with friends and family; or take a trip around the world with a custom whisk(e)y flight built by our passionate and experienced staff. Helmed by owner Tommy Patrick and chef Rachael Peebles, The Ballard Cut is the culmination of decades of hard work and dedication in the restaurant industry. We sincerely hope you enjoy your dining experience.*We have both indoor and outdoor sidewalk seating available. Please call during business hours to confirm any seating requests.*
Une photo du restaurant 2120
4.7
Exceptionnel(1466)
Prix : cher
• Farm to table • Centre ville
Réservée 10 fois aujourd'hui
2120 is a lively, independently owned and operated restaurant, located next to the famous Amazon Spheres.We're only a few blocks from the iconic Space Needle, and within a short walk of most of the area's major hotels.Our culinary team has put together a flavorful New American menu that changes seasonally. We use the freshest locally sourced ingredients from farms in and around our local countryside.We're also proud to feature a broad selection of local wines, with a focus on the Pacific Northwest. We firmly believe that what grows together, goes together.​Our talented team behind the bar has designed an approachable, playful, and creative cocktail menu that ties in elements from the kitchen to the bar.
Une photo du restaurant Portage Bay Cafe - South Lake Union
4.7
Exceptionnel(1060)
Prix : raisonnable
• Farm to table • Lake Union / Eastlake
Réservée 38 fois aujourd'hui
Located in the South Lake Union neighborhood of Downtown Seattle since 2005, this location continues the Portage Bay Cafe mission of local, organic and sustainable fare. From our Crab Cake Benedict to our signature House-Made Challah French Toast, our items are carefully crafted to use the best seasonal and organic ingredients available. Chef Lauren and her team create monthly specials to further highlight our food-producing partners.Portage Bay Cafe at South Lake Union is a large, airy, boisterous space with lots of energy and we have outdoor dining all year round. We look forward to serving you soon.
Une photo du restaurant Anthony's - Pier 66 Seattle
4.6
Exceptionnel(2603)
Prix : cher
• Farm to table • Bordure de mer / Belltown
Réservée 11 fois aujourd'hui
L'Anthony's Pier 66 est situé au centre-ville, sur le front de mer de Seattle, dans le même bâtiment que la cloche d'Anthony, à St. Diner, et le bar à poissons d'Anthony. L'Anthony's Pier 66 est un restaurant de fruits de mer très réputé qui se trouve dans le nord-ouest. Il offre une vue panoramique sur les toits du centre-ville de Seattle, le mont Rainier et l'activité nautique d'Elliott Bay. L'Anthony's Pier 66 vous propose des fruits de mer frais préparés avec simplicité venant du nord-ouest, dans un cadre contemporain et raffiné, sur le front de mer.
Une photo du restaurant Vendemmia
4.7
Exceptionnel(1117)
Prix : cher
• Farm to table • Leschi / Madrona / Madison Park
Réservée 8 fois aujourd'hui
Le premier restaurant du chef Brian Clevenger propose des ingrédients locaux et de saison avec une influence italienne. Situé dans le quartier Madrona à Seattle, le Vendemmia applique une simplicité raffinée dans son approche de la nourriture avec des légumes de Washington, des pâtes faites maison et des viandes et fruits de mer locaux. Vous avez aussi la possibilité unique de réserver des places assises au comptoir de la cuisine, le « Comptoir du chef », et que le chef Clevenger vous conçoive un menu dégustation de saison pour un maximum de 5 personnes. Veuillez appeler le restaurant pour en savoir plus sur le Comptoir du chef.
Une photo du restaurant TATI Farm to Table
4.5
Génial(682)
Prix : cher
• Farm to table • Budapest
Réservée 75 fois aujourd'hui
FARM TO TABLE – LITERALLY.When we say farm to table, we mean it.Because we have our own farm. And the love for it brought this restaurant to life. That is why we believe in Hungarian smallholders, local ingredients and enjoy the beauties of the countryside.Our mission is to take along this feeling to the downtown of Budapest. But we also bring our passion for seasonal dishes and sustainability with us. To showcase local products in new and more contemporary way.Welcome to TATI!
Une photo du restaurant Autumn Seattle
4.7
Exceptionnel(467)
Prix : cher
• Farm to table • Phinney Ridge
Réservée 8 fois aujourd'hui
Welcome to Autumn Seattle! Located in the Phinney Ridge neighborhood of Seattle, Autumn Restaurant focuses on a simple approach to pasta, seafood & vegetables.

Découvrez ce dont les locaux raffolent

De clients vérifiés comme vous
De clients vérifiés comme vous
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable