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Meilleurs restaurants de De La Ferme À La Table à North Central

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12 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Farm Table
4.8
Exceptionnel(541)
Prix : raisonnable
• Farm to table • Wake Forest
Réservée 8 fois aujourd'hui
Farm Table is a locally owned and operated restaurant that has been a part of the Wake Forest community since 2014. We have watched this community grow. We have grown along with it, and as a result, we have been successful. It has been through this growth that we have become a staple in our community. Our statement of farm to table is our truth. We support as many local growers as we can because it is the local community who support us day in and day out. We truly love being a part of this amazing community.
Une photo du restaurant Meadow Neighborhood Eatery + Bar
4.8
Exceptionnel(841)
Prix : cher
• Farm to table • North Central
Réservée 6 fois aujourd'hui
Meadow Neighborhood Eatery is the first restaurant by husband and wife team, Chef PJ Edwards and Lindsey Edwards. Opened September 2018, Meadow provides North Central San Antonio with a friendly, fun, warm and relaxing environment to enjoy dinner, brunch and lunch with family and friends. Our menus change frequently as we work closely with local farmers and ranchers to provide our guests with a truly Seasonal Texas Southern dining experience. A beautiful patio with a large wood burning fireplace is perfectly cozy during the cooler evenings. With a large dining room available for up to 60 people and a more intimate space in our private dining room for groups of up to 30 people, we Have the perfect space for your next party. Join us for date night or a brunch with friends and family and enjoy our ever changing truly Seasonal menu.
Une photo du restaurant Pharm Table
4.7
Exceptionnel(131)
Prix : cher
• Farm to table • Centre ville
Réservée 18 fois aujourd'hui
Our verdant succulent gardens welcome you as you enter the restaurant, with the iconic Tower of the America's in the distance. The cozy dining room and twenty six foot bar are framed by a floating botanical spice illuminated with soft lights. The Danish wishbone chairs, steel accents and warm wood tones are juxtaposed against minimalist art, custom concrete tiles, natural pigments, and uniquely sourced ceramics from Latin America and Asia. Led by acclaimed chef, Elizabeth Johnson, who helped the City of San Antonio receive a UNESCO City of Gastronomy designation. Pharm Table is an mecca for healthful farm to table cuisine. Removing inflammatory ingredients like wheat, dairy, refined sugar and processed foods, the restaurant focuses instead on fresh farm produce and meats carefully sourced from regenerative farmers. The "party favor" is how you feel once you enjoyed the restaurant's apothecary approach to food and beverage. Provecho!
Une photo du restaurant Isidore
4.6
Exceptionnel(134)
Prix : très cher
• Farm to table • Centre ville
Réservée 11 fois aujourd'hui
Join us for dinner, as we showcase the bounty of Texas. This ever-changing menu will highlight the best of the season and work closely to reflect the treasures within the market. Isidore will have a robust wine list and intimate décor, making it the perfect space to celebrate.
Une photo du restaurant Whiskey Cake - San Antonio
4.7
Exceptionnel(4253)
Prix : raisonnable
• Farm to table • La Cantera
Réservée 116 fois aujourd'hui
Le Whiskey Cake est un restaurant primé servant une nouvelle cuisine américaine réconfortante et emblématique avec des ingrédients provenant de fermes locales. Le menu abordable propose des apéritifs innovants, des viandes à cuisson lente et du poisson fraîchement pêché, ainsi que le notoirement célèbre « whiskey cake » en dessert. Le grand bar central rend hommage à d'excellents whiskys dans une vaste carte. Il sert également un menu de cocktails composé de créations avec des spiritueux locaux et des ingrédients frais, évoquant les boissons servies dans un bar avant la prohibition. Le design contemporain aux éléments architecturaux recyclés créent un environnement à la fois confortable et accueillant, idéal pour un souper avec une longue journée de travail ou prendre un long brunch en fin de semaine.
Une photo du restaurant Cured
4.6
Exceptionnel(1888)
Prix : cher
• Farm to table • Centre ville
Réservée 17 fois aujourd'hui
Le Cured est le premier et très attendu resto-bar du chef Steve McHugh. Il a été ouvert en décembre 2013, dans le bâtiment centenaire qui appartenait autrefois au siège du président de la célèbre brasserie Pearl Brewing Company. Ce chef expérimenté a passé dix ans à la Nouvelle-Orléans comme chef de cuisine pour le chef John Besh, suivi de deux ans au Lüke à San Antonio. Pourtant, sa plus grande réussite a été de battre le cancer. Après un tel succès dans sa vie, McHugh a choisi de créer le Cured (qui signifie « guéri »), en lui donnant un nom évoquant son combat réussi et les viandes artisanales fumées suspendues. La pureté des ingrédients et une méthodologie pratique ont amélioré son processus de guérison. Parmi le menu saisonnier concocté de A à Z figurent des patates douces agnolotti à la sauge et au bourbon/cassonade, ainsi que du porc bio cuit lentement, accompagné d'andouille fumée et de gombo. McHugh a trouvé le moyen de mettre en œuvre un « don gastronomique » en reversant 1 USD par plateau de charcuterie à un organisme de bienfaisance différent chaque trimestre.
Une photo du restaurant Mezquite
4.6
Exceptionnel(234)
Prix : raisonnable
• Farm to table • Centre ville
Réservée 19 fois aujourd'hui
THE FLAVORS OF SONORACelebrating the food pathways of the Sonoran region, Mezquite offers grilled meats, flour tortillas and delicious cocktails. This vibrant space is perfect for gathering with friends and reveling in the end of a work week. Open for lunch and dinner, you won’t want to leave.
Une photo du restaurant Blush Restaurant
4.6
Exceptionnel(93)
Prix : cher
• Farm to table • Centre ville
Réservée 31 fois aujourd'hui
Creative / Innovative Food - Our creative team of incredible chefs have created so many innovative must-try dishes!
Une photo du restaurant TATI Farm to Table
4.5
Génial(765)
Prix : cher
• Farm to table • Budapest
Réservée 56 fois aujourd'hui
FARM TO TABLE – LITERALLY.When we say farm to table, we mean it.Because we have our own farm. And the love for it brought this restaurant to life. That is why we believe in Hungarian smallholders, local ingredients and enjoy the beauties of the countryside.Our mission is to take along this feeling to the downtown of Budapest. But we also bring our passion for seasonal dishes and sustainability with us. To showcase local products in new and more contemporary way.Welcome to TATI!
Une photo du restaurant Pullman Market
4.3
Génial(3)
Prix : cher
• Farm to table • Centre ville
Pullman Market is a sensory-rich market that fosters the connection between regional producers and our community. Engaging people through a multi-faceted experience, to shift food from a transactional relationship to one of personal meaning.

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