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Meilleurs restaurants de De La Ferme À La Table à Santa Barbara

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8 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Farm Table
4.7
Exceptionnel(551)
Prix : raisonnable
• Farm to table • Wake Forest
Réservée 14 fois aujourd'hui
Farm Table is a locally owned and operated restaurant that has been a part of the Wake Forest community since 2014. We have watched this community grow. We have grown along with it, and as a result, we have been successful. It has been through this growth that we have become a staple in our community. Our statement of farm to table is our truth. We support as many local growers as we can because it is the local community who support us day in and day out. We truly love being a part of this amazing community.
Une photo du restaurant Barbareño
4.9
Exceptionnel(1923)
Prix : cher
• Farm to table • Santa Barbara
Réservée 13 fois aujourd'hui
Le Barbareño cherche à modeler et à définir la cuisine de Central Coast. Il s'inspire des traditions, ainsi que des spécialités et des mets uniques de la région, tout comme des nombreux fournisseurs exceptionnels avec lesquels il a la chance de travailler. Grâce à tous ces efforts, l'établissement espère capturer l'essence d'un lieu particulier ou d'une saveur locale, embrassant les nuances rendant ses plats et ses boissons uniques. Veuillez noter que les réservations en ligne sont limitées pour dîner à l'intérieur. Si tout est complet, veuillez appeler pour effectuer une réservation pour la terrasse chauffée ou pour vérifier les disponibilités supplémentaires de la salle à manger. Le Barbareño demande un numéro de carte de crédit pour les groupes de 6 personnes ou plus. Des frais d'annulation de 20 USD par personne vous seront facturés en cas d'annulation le même jour que la réservation ou de non-présentation. Merci de votre compréhension.
Une photo du restaurant Bouchon - Santa Barbara
4.7
Exceptionnel(5504)
Prix : cher
• Farm to table • Santa Barbara
Réservée 17 fois aujourd'hui
Des ingrédients frais et locaux, préparés avec soin. D'excellents vins qui reflètent la qualité et le caractère de notre région et s'accordent avec la cuisine. Une ambiance accueillante et chaleureuse, avec un service détendu. Le concept de cuisine « Wine Country » du Santa Barbara implique une approche « aussi frais et locaux que possible » pour nos ingrédients, avec des poissons pêchés dans le canal de Santa Barbara et des produits issus de la campagne environnante. Puis nous associons ces saveurs avec les vins de la région. Je pense que vous noterez la différence et que vous apprécierez ces accords mets et vins. Nous pensons que la région de Santa Barbara produit certains des meilleurs Chardonnay, Pinot Noir et Syrah. D'autres cépages produits localement vous surprendront par leur qualité, leur variété et leur accessibilité. Demandez conseil à votre serveur pour choisir parmi notre sélection de plus de 40 vins celui qui se mariera parfaitement avec votre plat. Bon appétit !
Une photo du restaurant The Harbor Restaurant
3.4
Très bonne(39)
Prix : cher
• Farm to table • Santa Barbara
Réservée 11 fois aujourd'hui
International Coastal Cuisine with Local Ingredients. Located on Santa Barbara's famous Stearns Wharf, the Harbor Restaurant is a 12,850-square-foot establishment on two floors that can seat 500 guests. Valet parking is available during dinner service. The restaurant features upstairs casual dining with an outdoor ocean view patio while the downstairs features a proper bar with craft cocktails, an exceptional dining room with international dishes featuring local ingredients, and two private event spaces including an 80+ person room and a private dining room for 20 guests.
Une photo du restaurant Terra at The Steward Hotel
3.7
Très bonne(41)
Prix : cher
• Farm to table • Goleta
Réservée 1 fois aujourd'hui
Indulge in food that nourishes and delights at Terra, located inside The Steward Hotel in Santa Barbara. Experience organic and local California cuisine for breakfast and dinner. Local legend celebrates The Steward’s location as the originator of avocado toast. Lunch items are available at our marketplace, perfect for enjoying a picnic in a lush garden setting.Executive Chef Augusto Caudillo brings a wealth of culinary expertise and local knowledge to the heart of Santa Barbara. Graduating from Le Cordon Bleu College of Culinary Arts, he honed his skills in various kitchens, including Fess Parker Wine Country Inn and Lucky’s Steakhouse. Caudillo's passion for food began at a young age, growing amid a large family where meals were a cornerstone of connection and memory-making. Drawing inspiration from both Californian and Mediterranean traditions, Caudillo's dishes offer a tantalizing blend of aesthetics and nutrition — a testament to his love of crafting memorable experiences.
Une photo du restaurant Olivea Farm to Table
4.9
Exceptionnel(58)
Prix : très cher
• Farm to table • Ensenada
Réservée 2 fois aujourd'hui
At Olivea Farm To Table, you’re not just here for dinner—you’re here to discover, feel, and connect with the land in its purest form.Your journey begins in our living garden, where our Garden Tour Guide will lead you through lush rows of vegetables, grown with deep respect for nature. You’ll taste ingredients right at their source, kissed by the sun, experiencing the true essence of organic food.From the garden, you’ll enter our dining salon, where the scent of nature and a carefully curated soundtrack—inspired by the science of growing happy, healthy plants—set the tone for an unforgettable meal.At Olivea, vegetables take center stage, first presented in their raw form before becoming a culinary expression. Our menu evolves every three weeks, staying true to our farm-to-table philosophy.We welcome all dietary needs with pride, ensuring every guest can enjoy the magic of our harvest. 🌿✨
Une photo du restaurant TATI Farm to Table
4.5
Génial(789)
Prix : cher
• Farm to table • Budapest
Réservée 52 fois aujourd'hui
FARM TO TABLE – LITERALLY.When we say farm to table, we mean it.Because we have our own farm. And the love for it brought this restaurant to life. That is why we believe in Hungarian smallholders, local ingredients and enjoy the beauties of the countryside.Our mission is to take along this feeling to the downtown of Budapest. But we also bring our passion for seasonal dishes and sustainability with us. To showcase local products in new and more contemporary way.Welcome to TATI!
Une photo du restaurant The Farm Table – Darts Farm
4.7
Exceptionnel(783)
Prix : cher
• Farm to table • Exeter
Réservée 15 fois aujourd'hui
Voted "The Best Newcomer" restaurant at the recent May 2023 Food Reader Awards, The Farm Table is all about taking food off the farm & into the fire, celebrating the simplicity of beautiful ingredients grown, reared, caught & crafted on our doorstep.We aim to get as much from our farm onto your table as possible and if it’s not from our farm it’s from our vibrant community of like-minded artisan food producers, farmers & fisherman who share our passion. Opening Hours Monday - Tuesday: 12pm - 3pmWednesday: 12pm - 3pm | 6pm - 8pmThursday, Friday & Saturday: 12pm - 3pm | 6pm - 9pmSunday: 12pm - 4pm

Découvrez ce dont les locaux raffolent

De clients vérifiés comme vous
De clients vérifiés comme vous
  • sharonlVIP
    Côte centrale californienne •4 commentaires
    5.0
    Y est allé le 26 juill. 2024
    Bouchon is my favorite restaurant in Santa barbara
    Plus d’informations
    Bouchon - Santa BarbaraPrix : cher• Californienne• Santa Barbara
    4,7
  • Haddock53
    Région de Washington, D.C. •9 commentaires
    4.0
    Y est allé le 15 mai 2023
    Restaurant agréable, bon choix de plats et très belle carte de vins, y compris au verre. La patronne très sympathique est aux fourneaux et passe en salle pour parler avec les clients. Le service est très attentionné, et suffisamment de temps est laissé entre chaque plat afin que le client ne se sente pas pressé par le temps. Produits très frais, association de goûts parfois inhabituelle pour des palais européens (la salade - pommes- blue cheese avait une sauce sucrée, les crabs cakes étaient extrêmement piquants). Prix corrects au vu de la qualité.
    Plus d’informations
    Ellie's Tap & VinePrix : cher• De la ferme à la table• Santa Ynez Valley
    4,7
  • YvonneSVIP
    Nouveau-Mexique •7 commentaires
    5.0
    Y est allé le 29 juill. 2022
    Vacation dinner
    Plus d’informations
    BarbareñoPrix : cher• Californienne• Santa Barbara
    4,9
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