Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. New Jersey

Meilleurs restaurants de De La Ferme À La Table à Whitehouse

Prix
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Primé
Accessibilité

21 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Farm Table
4.8
Exceptionnel(515)
Prix : raisonnable
• Farm to table • Wake Forest
Réservée 18 fois aujourd'hui
Farm Table is a locally owned and operated restaurant that has been a part of the Wake Forest community since 2014. We have watched this community grow. We have grown along with it, and as a result, we have been successful. It has been through this growth that we have become a staple in our community. Our statement of farm to table is our truth. We support as many local growers as we can because it is the local community who support us day in and day out. We truly love being a part of this amazing community.
Une photo du restaurant The Ryland Inn
4.5
Génial(1108)
Prix : cher
• Farm to table • Branchburg
Réservée 13 fois aujourd'hui
We are thrilled to announce the long-anticipated reopening of our restaurant! Step into the newly reimagined Landmark Tavern at The Ryland Inn, where the charm of a classic tavern meets the sophistication of modern dining. At the heart of our kitchen is Executive Chef Daniel Brunina, whose passion for local, fresh ingredients shines through in every dish. While the Tavern menu takes center stage, our culinary creativity extends far beyond. From cult wines and rare spirits to classic cocktails, the details are crafted to create an unforgettable dining experience. Set against a backdrop of unpretentious charm, with equestrian décor that reflects our rich history and playful spirit, The Ryland Inn is more than just a place to eat—it's again a destination for those who seek the joys of exceptional food, great company, and an atmosphere that feels like home. Welcome back to the Ryland, welcome home.
Une photo du restaurant Ninety Acres
4.5
Génial(4921)
Prix : très cher
• Farm to table • Bedminster
Réservée 27 fois aujourd'hui
Veuillez contacter le restaurant si vous souhaitez découvrir l'expérience culinaire BMF (menu dégustation). Le domaine Natirar, un site de près de 5 hectares installé sur les hauteurs de Peapack, abrite le Ninety Acres Culinary Center qui se compose d'un restaurant de la ferme à la table, d'un bar-salon, d'une école de cuisine et d'événements culinaires. De formidables et exceptionnels menus à base de produits de la ferme du domaine sont proposés. Le restaurant ainsi que les installations de fêtes privées définissent ce qu'une expérience culinaire de qualité devrait et doit être. Un menu à la carte est servi dans les salles à manger, un menu de bar léger est accessible au bar et dans les coins salon tandis que l'expérience « Bring Me Food » (BMF), un concept de menu dégustation, est exclusivement proposée dans le coin repas.
Une photo du restaurant The Marshal
4.7
Exceptionnel(680)
Prix : cher
• Farm to table • Quartier Hell's Kitchen
Réservée 33 fois aujourd'hui
The Marshal is an intimate neighborhood gem. Sustainability is paramount to us. Chef Charlie focuses on wood fired cuisine featuring seasonal ingredients from local farmers, wineries & distilleries. The Marshal serves brunch on the weekends, dinner every day of the week & lunch on all weekdays, featuring both indoor & outdoor seating.The menus change frequently, depending on seasonal items that are available. Come enjoy our goat cheese & herb stuffed chicken breast, wood-oven braised local short ribs, sustainably caught cod in a lemongrass coulis, or our variety of seasonal wood fired pizzas baked in our 800 degree wood fired oven.The Marshal features a full bar with an extensive cocktail, liquor and wine list.The Marshal is only blocks from Times Square, within walking distance of all major Broadway theaters, the Intrepid, Manhattan Cruise Terminal, and all major Times Square hotels. You'll find us written up in the NY Times, Wall Street Journal, and many others.
Une photo du restaurant Market Table
4.7
Exceptionnel(2181)
Prix : cher
• Farm to table • West Village
Réservée 11 fois aujourd'hui
Le chef Mike Price et son collaborateur, Joey Campanaro, ont ouvert le Market Table durant l'automne 2007. Situé à l'angle des rues Carmine et Bedford, dans le West Village, ce restaurant dispose d'une salle à manger spacieuse avec des murs en briques apparentes et de grandes fenêtres offrant une vue sur la vie du village. Le Market Table propose un menu américain de saison, influencé par l'enfance de Mike passée dans une ferme familiale du Maryland et par des années de travail aux côtés de grands chefs. Il organise des soirées spéciales qui reflètent son désir de créer des plats simples avec de grandes saveurs.
Une photo du restaurant Semolina Restaurant
4.8
Exceptionnel(3165)
Prix : cher
• Farm to table • Red Bank
Réservée 26 fois aujourd'hui
Semolina Restaurant is a farm to table, BYO dining establishment serving simple, casual cuisine. Semolina's menu highlights the seasonality of fresh, local ingredients with a focus on fresh, made in-house pastas.
Une photo du restaurant Terrain Cafe - Doylestown
4.7
Exceptionnel(1579)
Prix : raisonnable
• Farm to table • Doylestown
Réservée 122 fois aujourd'hui
Terrain’s greenhouse cafe offers seasonally inspired brunch and dinner menus, alongside a thoughtfully curated beverage program. Our dedicated culinary team works closely with purveyors to ethically source fresh, high-quality ingredients that lay the foundation for our nourishing dishes. Each cafe's unique and deliberately designed environment blurs the line between indoor and outdoor spaces, providing an inspiring dining experience every time. Our Doylestown cafe is our most recent addition, situated on the campus of Delaware Valley University. Terrain's culinary team works directly with the farmers, agricultural teams, and students of DelVal to deliver their produce straight to cafe tables. This location includes a private dining room and a centrally-located bar area featuring small bites, seasonal cocktails, and a robust yet approachable wine list.
Une photo du restaurant The Farmer's Daughter
4.5
Génial(1823)
Prix : raisonnable
• Farm to table • Blue Bell
Réservée 19 fois aujourd'hui
Influencé par son emplacement dans l'élégant Normandy Farm Hotel, The Farmer's Daughter est la pierre angulaire culinaire de cette propriété historique et offre une expérience gastronomique inoubliable grâce à l'exceptionnel menu du chef Mtele « Abu » Abubakar inspiré du « Modern Farm Cooking ». Au restaurant The Farmer's Daughter, les produits locaux et d'autrefois sont exploités dans l'assiette afin d'en extraire les saveurs les plus pures, et ce, sous la forme de plats innovants inspirés des saisons et des récoltes de la région environnante. L'objectif des propriétaires est de créer une sorte de lien entre le client et les cultivateurs, brasseurs, fromagers, distillateurs, vignerons et artisans charcutiers qui, collectivement, contribuent à rendre exceptionnelle l'expérience gastronomique. Le vaste bar avec coin foyer s'inscrit dans l'approche « fraîcheur avant tout » de l'établissement, car on y prépare toutes les boissons gazeuses et infusions maison à partir de fruits et de légumes locaux afin de vous proposer une liste de cocktails créatifs fournie. Philadelphia magazine's Best of Philly® 2013 - Best Suburban Brunch
Une photo du restaurant 390 Prime
2.8
(96)
Prix : très cher
• Farm to table • Cranbury
Réservée 3 fois aujourd'hui
390 Prime Steak & Seafood Restaurant offers a true farm-to-table experience with fresh, locally sourced ingredients, hand-selected daily by our Chef. Our Angus-verified steaks, raised humanely on a vegetarian diet, are aged 28+ days for peak flavor and include USDA Choice and Prime cuts.Enjoy house-made pastas, chef-crafted soups, creative appetizers, shareable sides, expertly mixed cocktails, and a Sommelier-curated wine list—all served in our warm, farmhouse-chic setting.
Une photo du restaurant Finnbar
4.8
Exceptionnel(214)
Prix : cher
• Farm to table • Frenchtown
Réservée 18 fois aujourd'hui
A lively bar & restaurant with seasonal, produce- driven food, well-made cocktails & and the best local beers & natural wines. Our Chef, Cal Peternell, is an acclaimed cookbook author and was the head chef for many years at Alice Waters' influential Chez Panisse in Berkeley, CA. Join us for celebrations, a casual beer and a snack, or just to say hello.

Découvrez ce dont les locaux raffolent

De clients vérifiés comme vous
De clients vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable