Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. New York City

Meilleurs restaurants Franco-américain à Mill Basin

Prix
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Primé
Accessibilité

11 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant The Odeon
4.8
Exceptionnel(3638)
Prix : cher
• French american • TriBeCa
Réservée 151 fois aujourd'hui
Ce bistro classique franco-américain constitue l'un des sites d'intérêt de Tribeca depuis 1980. Un service amical accompagné de plats délicieux vous attendent !
Une photo du restaurant Cafe Cluny
4.9
Exceptionnel(2193)
Prix : cher
• French american • West Village
Réservée 96 fois aujourd'hui
Le café Cluny est situé au cœur du West Village.
Une photo du restaurant Koloman
4.6
Exceptionnel(372)
Prix : très cher
• French american • NoMad
Réservée 50 fois aujourd'hui
Koloman is a contemporary French restaurant where Chef Markus Glocker blends Parisian creativity with Viennese tradition. It echoes the neighborhood buzz of Secessionist-era European cafes in an iconic NoMad location.For reservations for groups 6 and over, special events or private dining, please call or email us at info@kolomanrestaurant.com.
Une photo du restaurant Juliette
4.7
Exceptionnel(226)
Prix : cher
• French american • Williamsburg
Réservée 25 fois aujourd'hui
Williamsburg's Juliette is a charming French-inspired neighborhood bistro with a fresh and modern spin. Juliette offers a full brunch menu along with seasonal specials every day. For Dinner, you will find bistro comfort classics along with seasonally inspired dishes or try one of the Chef's daily specials. Pair everything and anything with a well crafted seasonally inspired cocktail, local craft beer or choose from our rotating selection of wine. Juliette offers several dining options including a beautiful indoor garden, cozy wine room and lively bar area. For al fresco dining, enjoy some people watching on the sidewalk cafe or escape to the roof terrace away from the thrum of the city. We accept Dinner and Brunch reservations. We do reserve a large portion of our seating for walk in business. For reservations larger than 16 guests, Please call or email us directly. Events please contact juliette.events@gmail.com.
Une photo du restaurant Dirty French NYC
4.3
Génial(1351)
Prix : très cher
• French american • Lower East Side
Réservée 7 fois aujourd'hui
Dirty French est un bistrot de New York créé par le groupe alimentaire Mario Carbone, Rich Torrisi et Jeff Zalaznick. Le restaurant prend ses origines culinaires des plats et préparations des bistrots français classiques intemporels et les anime en utilisant des techniques modernes et des saveurs audacieuses. Des plats comme le canard à l'orange avec des épices "ras el hanout" et les oranges confites restent fidèles à leurs racines françaises, mais redécoré avec des saveurs qui explorent l'étendue et la profondeur de l'influence culinaire française mondiale. Dirty French est situé dans le Lower East Side de Manhattan, à l'intérieur de l'Hôtel Ludlow. Pour toute question concernant une réservation existante ou future, s'il vous plaît envoyer un courriel reservations@dirtyfrench.com.
Une photo du restaurant Petite Boucherie
4.6
Exceptionnel(1334)
Prix : cher
• French american • West Village
Réservée 34 fois aujourd'hui
Situé à l'intersection historique des rues Christopher Street et Gay Street, le Dominique Bistro offre une touche parisienne au quartier culturel éclectique de West Village. Dirigé par le chef Dominic Pepe en cuisine, ce bistrot sert des plats de style parisien avec des classiques tels que les croquettes, le steak tartare agrémenté d'un œuf fermier, les œufs mimosa avec du caviar, des côtelettes d'agneau, ainsi que des desserts et des soupes. Il vous sera possible de découvrir les menus du déjeuner, du brunch, du dîner et du souper aux sons d'un gramophone ou des concerts de jazz organisés en soirée.
Une photo du restaurant Copinette
4.6
Exceptionnel(1474)
Prix : raisonnable
• French american • Midtown East
Réservée 29 fois aujourd'hui
Reservations are for dining guests only. Bar seating is first come first serve and drinks only is permitted at the bar. Please call or text us at 212-903-4001 to reserve parties of 11 or more, credit card guarantee required . Indoor and sidewalk seating is available. Located in Midtown East, Copinette, which means “Girlfriend” in French, offers an American cuisine with French influence. We invite you to dine in our relaxed and refined dining room with feminine touches and beautiful chandeliers. Our menu is full of flavor offering classic dishes with our Copinette finesse. Our extensive wine list focuses on North American, French, and Italian wines with a wide range of price points to suit every occasion. Copinette is open for Dinner. Lunch and Brunch, Come join us at Copinette.
Une photo du restaurant Cafe Chelsea
4.8
Exceptionnel(5)
Prix : très cher
• French american • Chelsea
Réservée 7 fois aujourd'hui
Café Chelsea is an entirely new all-day restaurant at the storied Hotel Chelsea. The French American bistro, operated by Sunday Hospitality and partner Charles Seich, is the hotel's first new restaurant since the opening of El Quijote in 1930.
Une photo du restaurant Delmonico's
4.7
Exceptionnel(138)
Prix : très cher
• French american • Quartier financier
Réservée 26 fois aujourd'hui
Established in 1837, Delmonico's remains the oldest restaurant in New York City and returns for the fall of 2023. Living in its original building at the intersection of Beaver & William Street in the financial district, Delmonico's holds to be the first dining establishment in America to be called by its French name "Restaurant”. From our early days as a gathering place for visionaries and cultural icons to our continuous pursuit of culinary excellence, Delmonico's has shaped the very fabric of the American dining experience. With a storied past filled with pioneering techniques, iconic dishes, and a commitment to hospitality, we honor our history by reinventing tradition and inviting you to be part of our culinary journey.
Une photo du restaurant Perry St
4.8
Exceptionnel(3691)
Prix : cher
• French american • West Village
Réservée 4 fois aujourd'hui
Récompensé par 3 étoiles au New York Times, le Perry St bénéficie de l'élégance décontractée apportée par le chef Jean-Georges au West Village. Le fils de Jean-Georges, Cedric Vongerichten, dirige la cuisine en créant des plats qui reflètent son sens inné permettant d'équilibrer la saveur et la texture dans un mélange exquis d'ingrédients ou d'influences français, américains et asiatiques. Le menu de saison est centré sur le marché local d'Union Square. Veuillez consulter le site Internet http://www.perrystrestaurant.com pour voir les menus et obtenir davantage d'informations.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable