Kendell's Bistro est un établissement qui propose l'ambiance décontractée des bistrots français qui met l'accent sur des repas, des vins et un service de qualité. En toute décontraction, pas de serveurs venant remplir votre verre à vin après chaque gorgée ou se faufilant derrière vous avec un moulin à poivre de 15 cm de haut. Accueillant, mais sans prétention, avec des serviettes en tissu non amidonnées, des menus écrits sur un tableau noir et une cuisine ouverte, ce restaurant vous propose un cadre intimiste pour déguster vos repas à la lueur vacillante des bougies. En fait, ils sont si français que le pain est offert et le service est compris dans l'addition !
Pour des réservations de 5 personnes ou plus, vous êtes priés de contacter le restaurant directement, soit par courriel à info@kendellsbistro.co.uk, soit en nous appelant au 0113 2436553.
Aagrah Leeds City is located as part of the BBC Yorkshire building on St. Peter’s Square. Our ethos is simple, to introduce the ‘spice of life’ to your lives. We are a multi award winning restaurant, the Oliver Awards & British Curry Awards and Timeout Magazine – Best in Leeds to name a few. Our award-winning team of chefs balance time-honoured dishes with culinary innovation, offering authentic Kashmiri cuisine, from our signature Hydrabadi dishes to old favourites like Butter Chicken, we have a menu to suit all tastes and diets. Our grills offer a healthier alternative and if you fancy a bit of everything, why not try our Buffet on Sunday and Monday evening. Indulge in a cocktail, G&T from our Gin Library or a bottle of wine from our eclectic wine selection. Tables are limited for walk-ins at the weekend, so booking is advisable to avoid disappointment.
Kerala Canteen: Michelin-Star Style Kerala Dining in Leeds Where Quality Beats Price.Discover South Indian Kerala Canteen, where the bold, vibrant flavors of Kerala meet Michelin-starred finesse. Curated by Multi award winning Master Chef UK Professional Bobby Geetha . Who Trained at Noma ( 5 Time Best Restaurant In World ) , Le Manoir and Chef Abdulkhadar Siddique .( Worked in Michelin star Veeraswamy in London , & Five Star Luxury Taj Hotels in Kerala ), our menu reimagines authentic Kerala recipes with exceptional quality and innovation.🌟 Award-Winning Excellence: Dishes crafted by chefs with a Michelin & Worlds Best Restaurant pedigree.🍛 Authentic Kerala Cuisine: Savor Trivandrum Fried Chicken, Beef Flat Iron & Bone Marrow Curry,Jackfruit Biriyani.🌱 Affordable Luxury: No dish or drink over £9, with no service charge ever. South Indian Kerala Canteen restaurant combines heritage, hospitality, and unbeatable value to offer a dining experience that’s truly unforgettable.