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Meilleurs restaurants Français à Forest Hills

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100 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant L'Antagoniste
4.8
Exceptionnel(440)
Prix : cher
• French • Bedford / Stuyvesant
Réservée 14 fois aujourd'hui
Un restaurant de cuisine française classique au coeur de Bed-Stuy.
Une photo du restaurant Néo Restaurant
5.0
Exceptionnel(2)
Prix : cher
• French • Forest Hills
Réservée 2 fois aujourd'hui
Escape to Néo Restaurant, a culinary oasis in the heart of Queens, where contemporary Italian cuisine awaits. Enjoy a warm ambiance filled with the aroma of freshly baked bread and simmering sauces. Our menu features innovative takes on classic dishes, starting with signature antipasti like burrata with roasted peppers or crispy calamari with spicy aioli. For the main course, indulge in our pasta creations, such as pappardelle with wild boar ragu or ricotta gnocchi with sage and brown butter. Don’t miss our pizzas, known for their blistered crusts and seasonal toppings. Complete your meal with a decadent dessert like our tiramisu or refreshing panna cotta. Néo Restaurant is ideal for romantic dinners, family gatherings, or nights out with friends. Our attentive staff ensures an unforgettable experience. Discover the art of Italian dining at Néo, where every bite is a delight.
Une photo du restaurant Chez Fifi
4.7
Exceptionnel(48)
Prix : très cher
• French • L’Upper East Side
Réservée 33 fois aujourd'hui
A new French bistro nestled in a historic townhouse on the Upper East Side. In the main dining room, Executive Chef Zack Zeidman delivers Parisian classics with Basque flair. Upstairs at Salon de Fifi a l’Étage, master mixologist Yumi Nemoto showcases innovative signature cocktails, served alongside light bites from the kitchen below.Please direct private dining inquiries to reservations@chezfifinyc.com. Kindly note that we do not take standard reservations over email. We look forward to dining with you!
Une photo du restaurant La Grande Boucherie NYC
4.5
Génial(8598)
Prix : très cher
• French • Midtown West
Réservée 371 fois aujourd'hui
With a dazzling dining gallery featuring 40’ glass ceilings, this one-of-a-kind brasserie is built in the tradition of the Belle Époque, inspired by elegant and ornamental Art Nouveau style. The menu features French classics and timeless bistro favorites, with a focus on prime cuts and an in-house meat program. In addition to an extensive wine list and classic cocktails, La Grande Boucherie also features an inspired menu of absinthe-driven signature drinks.We look forward to welcoming you! (you can find the hours of operation on this page)**Please note that kitchen hours may differ
Une photo du restaurant The Odeon
4.8
Exceptionnel(3749)
Prix : cher
• French • TriBeCa
Réservée 161 fois aujourd'hui
Ce bistro classique franco-américain constitue l'un des sites d'intérêt de Tribeca depuis 1980. Un service amical accompagné de plats délicieux vous attendent !
Une photo du restaurant Quality Bistro
4.7
Exceptionnel(3263)
Prix : cher
• French • Midtown West
Réservée 163 fois aujourd'hui
Quality Bistro is a bustling brasserie in midtown Manhattan from the team behind Quality Meats and Quality Italian. Quality Bistro offers contemporary takes on bistro classics in a whimsical space serving the best French Onion Soup and Steak Frites in New York City. Located in Midtown Manhattan near Central Park, MOMA, Carnegie Hall, Rockefeller Center, Radio City Music Hall, and Times Square, Quality Bistro is the best restaurant in Midtown Manhattan.
Une photo du restaurant Cafe d'Alsace
4.7
Exceptionnel(3682)
Prix : raisonnable
• French • L’Upper East Side
Réservée 89 fois aujourd'hui
Le Café D'Alsace est présenté par le chef Philippe Roussel, précédemment au Chelsea Bar and Bistro et au Montparnasse. Celui-ci est originaire de Bretagne mais connaît quelques petites choses à propos de l'Alsace, servant des plats typiques comme la tarte flambée (avec des oignons et du lard grillé), la potée (soupe aux choux) et la choucroute garnie de porc ou de fruits de mer. Vous pourrez également essayer l'une des bières de l'extravagante carte.
Une photo du restaurant Zimmi's
4.7
Exceptionnel(106)
Prix : très cher
• French • Greenwich Village
Réservée 65 fois aujourd'hui
A reimagined take on French cuisine in the West Village, where Chef Maxime Pradié’s menu draws from the flavors of the South of France and the culinary traditions of his Franco-Italian roots. We hope you’ll join us in our intimate space at 72 Bedford Street, which features the work of local crafts people, to experience our seasonal, ingredient-driven dishes and our thoughtfully curated wine and spirits program by our beverage team, Jenni Guizio and Cory Holt.
Une photo du restaurant Boucherie - West Village
4.6
Exceptionnel(3143)
Prix : cher
• French • West Village
Réservée 106 fois aujourd'hui
BOUCHERIE is a traditional French brasserie and steakhouse, celebrating Joie de Vivre in the heart of West Village. The restaurant prepares a menu of French classics and timeless bistro favorites, in addition to the dry-aged steaks. An absinthe-inspired bar offers classic drinks, signature cocktails and craft beers. Located in the building that used to house the prominent Circle Repertory Theater, the 320-seat restaurant provides a diverse array of dining options from the spacious dining room, a seat at the butcher counter, the intimate second-floor gallery with private dining and outdoor cafe.We look forward to welcoming you! (you can find the hours of operation on this page)**Please note that kitchen hours may differ
Une photo du restaurant Cathédrale
4.3
Génial(2610)
Prix : cher
• French • East Village
Réservée 22 fois aujourd'hui
Cathédrale is a French-Mediterranean restaurant by Tao Group Hospitality Chef/Partner Ralph Scamardella, in collaboration with Executive Chef Jason Hall (formerly of acclaimed restaurants like Gotham Bar & Grill, Anthos and Craft). The menu brings elemental, ingredient-driven cooking to the forefront, evoking the grandeur of the past while remaining contemporary in its execution. Dishes put pleasure over spectacle, taking inspiration from Southern France with traces of Italy, Spain and Greece as seen in our signature Potato Chip Omelette, Black Truffle Fettuccine, 14oz Entrecôte Au Poivre, as well as our 48 oz Mishima Reserve Wagyu Tomahawk.

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