Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Los Angeles

Meilleurs restaurants Français à Huntington Park / Bell / Maywood

Prix
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Primé
Accessibilité

11 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Camelia
4.6
Exceptionnel(158)
Prix : très cher
• French • Arts District
Réservée 82 fois aujourd'hui
A French-Japanese bistro in the Arts District of Downtown Los Angeles. Reservations are always recommended, but we are often able to accommodate walk-ins as well. While we love dogs, we can only accept trained service animals (not emotional support animals) both in our dining room as well as on our outdoor patio. We appreciate your understanding.
Une photo du restaurant Zinqué - DTLA
4.7
Exceptionnel(523)
Prix : raisonnable
• French • Centre ville
Réservée 7 fois aujourd'hui
zinqué is a beloved neighborhood hotspot & all-day restaurant serving French-inspired dishes, small plates, craft cocktails & a uniquely curated wine selection. Inspired by the zinc countertop bars & cafés of Paris, many of its customers consider it a second home—a place to work, linger & socialize. Open from 7am till late, the space transforms from a European-style bistro & café, serving full breakfast with La Colombe coffee drinks & its famous Le Bowl for lunch, to full service dining at night. (zin-kae)
Une photo du restaurant Fabby’s Bistro
5.0
Exceptionnel(1)
Prix : cher
• French • Centre ville
Located inside Mignon Wine bar in Downtown Los Angeles, Fabby's Bistro delivers French bistro classics showcasing traditional Mexican flavors by Chef Alejandro Guzmán. Anchored by thoughtfully sourced ingredients, exacting technique and joyful hospitality. Offering expertly selected natural and biodynamic wines Fabby's Bistro is your oasis for a glass or a bite.
Une photo du restaurant Perch LA
4.6
Exceptionnel(11767)
Prix : cher
• French • Centre ville
Réservée 175 fois aujourd'hui
Un lieu de repos élevé.
Une photo du restaurant Le Petit Paris
4.7
Exceptionnel(2882)
Prix : raisonnable
• French • Centre ville
Réservée 23 fois aujourd'hui
Si vous demandez aux brillants esprits derrière Le Petit Paris, Fanny et David Rolland, ils vous diront : « Nous sommes nés dans un restaurant, littéralement ». De grand-père en père, la restauration fait partie de leur vie quotidienne. Ils ont décidé il y a 15 ans d'ouvrir leur premier restaurant à Cannes, Le Petit Paris, une brasserie parisienne située au centre de la ville du festival international du film. Afin permettre à leur clientèle venant du monde entier de vivre une expérience inoubliable à Cannes, ils ont décidé de créer un établissement au bord de la mer, qui allie bien-être, relaxation et détente sur la plage avec un cocktail, tout en profitant de plats gastronomiques. David et Fanny se sont toujours entourés de collaborateurs remarquables afin de fournir un véritable « savoir-faire ». Ils sont reconnus internationalement grâce à leur travail acharné et leur dévouement.
Une photo du restaurant Republique
4.7
Exceptionnel(5242)
Prix : très cher
• French • Hollywood
Réservée 39 fois aujourd'hui
Géré par les chefs Walter Manzke et Margarita Manzke, le restaurant Republique vous accueille en plein cœur de Los Angeles, dans un bâtiment classique construit en 1929 et habité par Charlie Chaplin. Ces locaux ont été ensuite occupés par les emblématiques boulangerie La Brea et restaurant Campanile. Le Republique est fondé sur ce passé glorieux, offrant un environnement gastronomique empreint d'histoire et de grandeur. Un bar décontracté et un bistrot se trouvent à l'avant du restaurant. Une salle à manger plus formelle est située à l'arrière. Vous pourrez y déguster un menu d'inspiration française créé quotidiennement par les chefs.
Une photo du restaurant Petit Trois L'Original
4.7
Exceptionnel(105)
Prix : cher
• French • Hollywood
Réservée 26 fois aujourd'hui
In 2024, the original location of Petit Trois, on Highland Ave in Hollywood, celebrates 10 years as a beloved, can't miss part of LA's dining scene. Chef/Owner Ludo Lefebvre puts his spin on classic French flavors including the cult-favorite Big Mec burger, swimming in rich Bordelaise sauce, perfectly roasted Heritage chicken with compressed potatoes fried in clarified butter, a French Dip sandwich served with a version of the restaurant's onion soup for dipping, and lots more. Start with the restaurant's housemade baguette served with the creamiest French butter and pair it all with wine from the restaurant's thoughtfully curated list, which includes 16 by the glass options. With a design inspired by classic Parisian bistros, Petit Trois transports guests in its 2 dining areas as well as an outdoor patio. The dining room is also available for private events.
Une photo du restaurant L’APPART
4.5
Génial(210)
Prix : raisonnable
• French • Centre ville
Réservée 6 fois aujourd'hui
L'APPART by AIR FOOD is above all two passionate visionaries, Marc and Thierry. They have come from two completely different paths.One was a contractor in logistics the other a chef in London and Paris.What they both have in common besides the love of good food is the love of street culture. Years ago they met in Paris during a regular sale of shoes at the Place de la République…From this meeting, the pair launched into a collaboration of sharing their passion for food. They started with pop-up restaurants with the aim of offering gastronomic street food to all, from a range of mixed recipes from different cultures and from gastronomic food to street food. Then, they had a brainwave…. Resulting in to transforming their Pop-ups into a real restaurant in downtown LA. From PARIS to LA come and travel with us.;-)
Une photo du restaurant Kendall's Brasserie
4.0
Excellent(1332)
Prix : cher
• French • Centre ville
Réservée 10 fois aujourd'hui
Located in DTLA on Grand Avenue at The Music Center, Kendall’s is a modern take on a classic French Brasserie. Guests are invited to dine al fresco on the patio, with an inventive cocktail at a modern bar, or over a meal in a light, expressive interior. With a focus on local ingredients, the menu reenergizes classic French dishes like Braised Short Rib and Salmon Buerre Blanc with a touch of “je ne sais quoi”.
Une photo du restaurant Zizou
4.6
Exceptionnel(13)
Prix : cher
• French • Northeast Los Angeles
Réservée 10 fois aujourd'hui
Moroccan French bar and restaurant with cozy patio and great music
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable