Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Royaume-Uni
  3. Londres

Meilleurs restaurants Français à Cheam

Prix
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Primé
Accessibilité

33 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant The French Table
4.9
Exceptionnel(4788)
Prix : très cher
• French • Surbiton
Réservée 14 fois aujourd'hui
Attendez-vous à un accueil chaleureux au French Table. Le restaurant propose des menus changeant en fonction des saisons, préparés à base d'ingrédients de qualité, soigneusement choisis auprès d'une petite équipe de fournisseurs. Pour toutes les demandes de repas privés, veuillez envoyer un e-mail à zoe@thefrenchtable.co.uk.
Une photo du restaurant Côte Brasserie - Wimbledon
4.2
Génial(86)
Prix : raisonnable
• French • Wimbledon
Réservée 33 fois aujourd'hui
Cote is inspired by the brasseries of Paris, serving authentic French dishes all day in our classically designed restaurants. We are committed to producing authentic French classics, freshly cooked to order, from the highest quality sourced ingredients.
Une photo du restaurant Côte Brasserie - Kingston
4.5
Génial(122)
Prix : raisonnable
• French • Kingston-upon-Thames
Réservée 43 fois aujourd'hui
Cote is inspired by the brasseries of Paris, serving authentic French dishes all day in our classically designed restaurants. We are committed to producing authentic French classics, freshly cooked to order, from the highest quality sourced ingredients.
Une photo du restaurant Bordelaise
4.6
Exceptionnel(618)
Prix : raisonnable
• French • Tooting
Réservée 10 fois aujourd'hui
OFFERS ;NOVEMBER DEAL (50% OFF FOOD/12-4PM/TUE to SAT)TUESDAY STEAK NIGHT : Buy one get one FREE WEDNESDAY : MUSSELS WEDNESDAY (I kilo per person /£15 ONLY )EARLY BIRD : 30% OFF FOOD (Wednesday to Saturday/order between 5 & 6pm) SUNDAY ROAST : October deal at £10 ONLY Note you must order your food before 6pmThe kind of bustling bistro you dream of stumbling across a south west back street.' Bordelaise is a little French rustic steak house and bistro in the heart of Broadway Market in Tooting. Our critically-acclaimed flat Iron steaks, confit duck, Charcuterie boards alongside many other vegetarians options. French Roast available on Sunday lunch and "We have air-con to keep our customers cool on hot season and a terrace that bring you straight to the hippest market vibe fully HEATED . Perfect for romantic dates, family gatherings and get-togethers with friends...
Une photo du restaurant Côte Brasserie - Sloane Square
4.3
Génial(212)
Prix : raisonnable
• French • Chelsea
Réservée 131 fois aujourd'hui
Cote is inspired by the brasseries of Paris, serving authentic French dishes all day in our classically designed restaurants. We are committed to producing authentic French classics, freshly cooked to order, from the highest quality sourced ingredients.
Une photo du restaurant Claude Bosi at Bibendum
4.7
Exceptionnel(1678)
Prix : très cher
• French • South Kensington
Réservée 8 fois aujourd'hui
Celebrated French chef Claude Bosi launched Claude Bosi at Bibendum back in 2017, with a ground-floor seafood and oyster bar and first-floor restaurant which is ‘unashamedly fine dining’, with the chef's signature contemporary and light-hearted flair.The a la carte menu features some of his signature classics and the chef’s Michelin-starred alma matter, with ingredients sourced predominantly from the British Isles and France. The striking upstairs dining room with its dramatic and iconic floor-to-ceiling stained glass windows has been redesigned to house a larger central open kitchen. The light and airy dining room will feature the original Conran chairs with a soft colour palate of muted blues.
Une photo du restaurant Bistro Union
4.7
Exceptionnel(988)
Prix : cher
• French • Clapham
Réservée 13 fois aujourd'hui
Situé au 40 Abbeville Road, dans le centre de Abbeville Village, le Bistro Union est géré par la même équipe que le Trinity, dans la vieille ville de Clapham. Ce bistrot britannique de quartier propose un menu composé de classiques britanniques qui change en fonction des saisons pour mettre en avant le meilleur des produits locaux. Le restaurant prend les réservations pour le brunch/dîner ou souper. Veuillez le contacter si vous souhaitez un autre horaire. Le dimanche soir, un menu de 3 plats est préparé pour 26 GBP seulement. Merci de consulter le site Internet pour plus de détails.
Une photo du restaurant Soif Restaurant
4.7
Exceptionnel(786)
Prix : cher
• French • Battersea
Réservée 9 fois aujourd'hui
SOIF is a charming neighbourhood bistro, serving seasonal modern European food and an excitingnatural wine selection.Please note that we do not take bookings for outside. We work with first arrived, first servedpolicy. Thank you for your understanding. The kitchen closes at 9am on Monday and 9.30pm during the rest of the week and at 3.30pm on Sunday. We are opening on Mondays for Chicken & Wine Monday. From Tuesday to Saturday, kitchen closes between 3pm and 6pm, however as we are still open for drinks, we can serve Charcuterie Selection or Cheese Selection during this period.CARD PAYMENTS ONLY.Our Bookings Cancellations & T&C's clickhttps://www.soif.co/_files/ugd/c4417e_d55fd31077184aed8e57de3cb654c57a.pdf
Une photo du restaurant Côte Brasserie - Esher
4.2
Génial(57)
Prix : raisonnable
• French • Esher
Réservée 28 fois aujourd'hui
Cote is inspired by the brasseries of Paris, serving authentic French dishes all day in our classically designed restaurants. We are committed to producing authentic French classics, freshly cooked to order, from the highest quality sourced ingredients.
Une photo du restaurant Cornus
4.8
Exceptionnel(75)
Prix : très cher
• French • Victoria
Réservée 8 fois aujourd'hui
Introducing Cornus, a rooftop space in Belgravia, the second restaurant from David O’Connor and Joe Mercer-Nairne of the acclaimed Chelsea restaurant, Medlar. Chef Gary Foulkes will lead the kitchen, joining from the Michelin-starred Angler to offer a regularly changing menu. Foulkes will lead the kitchen, combining his ingredient-led approach with flavours and techniques encountered on his travels around the world. Foulkes will create an à la carte menu of creative, elevated dishes, grounded in the traditional principles and techniques of French cuisine. The menu will showcase the best of the British and European larder. David will lead the Front of House team alongside Wine Director Melania Battiston.
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable