Neighbourhood Wine Bar, Shop & Restaurant: Purveyors of Spanish / Provencal influenced Food, Fine Wine, Bubbles, Tapas and Delivered Wines on AppleYardwines.com !!!General Manager: Susana LlorensExecutive Chef: Pedro Antonio Lopez Grijalbo Based next to the old Lamborbey Swimming Baths, serving regional food and wines with the very best imported Iberian products.
Cote is inspired by the brasseries of Paris, serving authentic French dishes all day in our classically designed restaurants. We are committed to producing authentic French classics, freshly cooked to order, from the highest quality sourced ingredients.
Cote is inspired by the brasseries of Paris, serving authentic French dishes all day in our classically designed restaurants. We are committed to producing authentic French classics, freshly cooked to order, from the highest quality sourced ingredients.
Cote is inspired by the brasseries of Paris, serving authentic French dishes all day in our classically designed restaurants. We are committed to producing authentic French classics, freshly cooked to order, from the highest quality sourced ingredients.
Situated on the 14th floor of 120 Fenchurch Street and beautifully nicknamed 'the forest in the sky', 14 Hills is a foliage-adorned restaurant and bar in the heart of London’s Square Mile. Perfectly poised in the heart of the city, the restaurant also boasts a late-night bar specialising in signature cocktails and live music every Friday night. With unparalleled views over London and hundreds of plants, trees and greenery decorating its interiors, 14 Hills is destined to fill Instagram feeds.
Le Galvin La Chapelle a été acclamé par la critique, et avec raison : c'est une véritable destination culinaire. Ce restaurant fabuleux, situé juste à côté de la célèbre Bishopsgate à Londres est l'œuvre des célèbres frères chef-restaurateurs Chris et Jeff Galvin, et incarne leur approche de la restauration, dans tous les sens du terme. En effet, le Galvin La Chapelle possède tout le facteur « wow » du Windows avec le raffinement élégant du Galvin Bistrot de Luxe, tout en se taillant son propre caractère en même temps. L'intérieur est vraiment spécial, tout comme la nourriture - cosmopolite, continentale et tout à fait élégante à chaque tournant, créative mais familière, spéciale mais sans prétention. Pas étonnant que le Galvin La Chapelle ait été nommé Restaurant de l'année par Tatler en 2010 et Meilleur restaurant de Londres en 2010 .
Rooted in the tradition of Europe’s grand café culture, The Wolseley City is known for its all-day dining, monochrome design details and landmark architecture, sited on the threshold of one of London’s most historic quarters on King William Street near Bank.
Le Coq d'Argent est synonyme d'une oasis urbaine. Surplombant la City, vous découvrirez un restaurant français classique, doté d'une grande terrasse et d'un jardin à l'abri des regards. La nourriture est absolument fantastique, supervisée par le Chef Exécutif Damien Rigollet, accompagnée d'une carte des vins élaborée par le Chef Sommelier Olivier Marie.
Situé juste à côté du restaurant La Chapelle, le Galvin HOP est un lieu très fréquenté et tout à la fois empreint d'une grande élégance. Ce petit café animé, à l'atmosphère conviviale et détendue, vous sert au bar ou sur la terrasse couverte et chauffée du jardin arrière. Le menu évolue au fil des créations innovantes du chef cuisinier Jack Boast qui marie saveurs italiennes et françaises. Le Galvin HOP a obtenu un Bib Gourmand au guide rouge Michelin 2011.
A neighbourhood restaurant on Stoney Street, Borough Market - Camille is a reflection of imagined jaunts through regional France. The menu from head chef Elliot Hashtroudi celebrates the magic of local and seasonal produce - his simple approach to cooking captures the rustic energy of a regional French table.An intimate casual bistro-style dining space with small bar and window counter seating is the back drop to our a-la-carte menu and ‘daily specials’ board.Like in our other restaurants Ducksoup, Little Duck and Emilia you’ll find a weekly changing menu of wines by the glass and bottle from small independent producers.