Situated directly on the water overlooking the Hudson River, in the Battery Park section of Manhattan, diners will experience a fresh take on Mediterranean, Greek and seafood dishes created by Executive Chef Antelmo Ambrosio. Mezze on the River boasts two outdoor dining terraces with direct Hudson River views in addition to indoor seating with floor-to-ceiling windows, giving diners an unobstructed view of the passing sailboats and yachts leaving the nearby North Cove Marina. Featuring delicious Brunch offerings, a perfectly-crafted cocktail menu, and signature dishes like Flying Octopus and Black Squid Ink Truffle Lobster Pasta, Mezze on the River creates the perfect escape from the daily NYC grind .
We are honored to have served the community for 10 years and counting -- whether or you are a local regular or a new friend, it is our pleasure to host you. We look forward to welcoming you to Skinos.
Zaytinya at The Ritz-Carlton New York, NoMad offers an innovative mezze menu inspired by Turkish, Greek and Lebanese cuisines served up in a sleek and modern setting. Building on José Andrés' deep knowledge of Mediterranean cooking and years of research and travel, the menu features shared small plates of authentic and innovative fare, creative cocktails, and unique Mediterranean wines. Zaytinya is open for breakfast, lunch and dinner, seven days a week.
Le Pera Soho vous transporte en Méditerranée au cœur de Soho. Inspiré du quartier connu d'Istanbul où la cuisine, l'art, la culture, la vie nocturne et l'ambiance cosmopolite se croisent, le Pera Soho séduit avec son environnement à la fois chaleureux et animé.
Le Pera Soho a pour philosophie de franchir les frontières géographiques actuelles de la Méditerranée orientale pour offrir une richesse culinaire et culturelle. En plus de la présentation contemporaine de recettes authentiques, le Pera Soho magnifie l'utilisation d'ingrédients et de méthodes culinaires de la Méditerranée orientale pour créer ses propres plats.
Le Pera Soho dispose d'une configuration unique comprenant des coins repas intérieurs publics et privés, des coins repas extérieurs publics et privés dans le jardin, ainsi que des hébergements en toit-terrasse avec vue à 180 degrés sur les toits de Manhattan, de l'Empire State Building à la Freedom Tower.
One of the Soho's little gems opening up its doors to Tribeca with well-picked antiques and offers an eclectic, unique and romantic ambiance, charming and elegant in the tradition of old New York. We serve lunch and dinner daily as well as brunch on weekends, accompanied by live jazz music. For parties of 12 or more, Antique Garage offers a prix fixe menu. Antique Garage is delighted to welcome larger parties and private events. To plan a party at Antique Garage, please contact us.
Les poissons les plus frais, les plus savoureux, les légumes et les fruits, préparé de la manière la plus subtile et servi dans un cadre élégant et spacieux, est la raison pour laquelle Milos est devenu l'un des restaurants les plus courtisé de New York. Costas Spiliadis, propriétaire/chef, respecte la norme d'excellence, il a commencé à Montréal, où il a ouvert le Milos original, aujourd'hui un point de repère. Les clients peuvent choisir leur poisson à partir d'un affichage abondant de produits du marché et le regarder grillé dans la cuisine ouverte. Régalez-vous avec les plats salés et simples et profitez d'un service impeccable – le tout dans la tradition grecque classique.
We do not offer outdoor dining at Hudson Yards.A pioneer of food, wine and hospitality from Greece, Milos has a long-standing commitment to serving the freshest, most pristine seafood available. Founder and owner Costas Spiliadis offers a menu meant to encourage family-style dining and conversation at the table. Milos at Hudson Yards features an open kitchen, private dining rooms, walls of glass overlooking the Hudson River, and a spectacular outdoor terrace. Milos' signature fish market showcases the daily catch, where guests can choose the fish they will dine on. There is also an international wine collection featuring wines from Greece and around the world.
Antique Garage est un ancien atelier de mécanique qui a été converti en un restaurant méditerranéen décoré d'antiquités et qui vous offre une ambiance éclectique, unique et romantique, dans la tradition du vieux New York.
Le dîner, le souper, ainsi que le brunch du week-end accompagné de musique jazz, vous sont servis.
Pour les groupes de 12 personnes ou plus, Antique Garage vous propose un menu à prix fixe.
Le restaurant est heureux d'accueillir les groupes et les événements privés. Pour planifier un événement à Antique Garage, vous devez envoyer un courriel à : info@antiquegaragesoho.com.
If jetting off to the Mediterranean coast for dinner isn’t in your budget, dining inside this new Tribeca dining room could top your list of places to try instead. The menu is Greek-leaning with a modern spin. Always mindful of buying local and seasonal, ingredients are sourced responsibly from local farmers.
Kellari Taverna est situé au coeur de New York City, à seulement quelques rues de la gare Grand Central, Times Square et du quartier des théâtres. La décoration de salle rappelle, avec élégance et modernité, celle d'une cave à vin typique. Kellari propose les spécialités d'une taverne grecque traditionnelle, tels que le poisson grillé entier, viandes et côtelettes de première qualité, et une sélection éclectique de hors-d'œuvre contemporains helléniques (les «mezedes»), créés par notre chef. La carte des desserts Kellari comprend des spécialités originales, comme le Sokolata chaud au lait de chèvre et glace à la vanille ou les desserts traditionnels tels que le Baklava et le Galaktoboureko. Kellari Taverna propose une carte des vins complète et internationale avec une large sélection de vins grecs.