Bienvenue au Steak & Lobster : le menu est indiqué dans le nom. Le restaurant a fait le choix de peaufiner son menu. Avec moins de plats, il peut désormais se consacrer à parfaire ce qu'il fait de mieux : le faux-filet de steak de 300 g maturé à sec et le homard frais entier servi en demi-coque. Le restaurant est convivial, amusant, moderne et élégant. Le chic sans les fioritures. Venez le voir par vous-même. Une seule règle : ne demandez pas le plat du jour (il n'y en a pas).
Le Steak & Lobster Heathrow est parfait pour commencer ou terminer votre voyage. Situé à deux pas de l'aéroport de Londres-Heathrow, il vous propose de choisir entre un succulent faux-filet de steak et un homard entier servi en demi-coque. Avec les frites et la salade à volonté, une délicieuse expérience culinaire vous attend.
Contemperary North Indian cuisine served in a modern chic restaurant. Seating is arranged to create intimate spaces, semi-private areas for groups, and can accommodate up to 350 guests for a seated dinner.With weekly club nights & special events, Namaste Lounge is the perfect place to celebrate any occasion.
Patri has several meanings, in Hindi it means Pavement, in Urdu it means Track and in ancient Sanskrit its means a vessel or small furnace. The name took us back to our origins and we decided to use Pavement, Tracks, and Furnace to come up with a street food menu contains all three elements. Our starters are street food classics on pavements in India and Pakistan. Our grills are freshly cooked in the tandoor at over 400 degrees to replicate cooking in a furnace. Our curries are inspired by the railway cooks on train journeys in India.Founder, Puneet Wadhwani, has created a never-before-seen menu bringing to life the snacks and dishes he once ate as a child growing up within a bicycle ride of New Delhi train stationFrom rail side snacks, such as ‘girlfriend chaat,’ cooked on the platform and handed to travellers through the windows of passing trains, to the fragrant curries, such as, ‘rare ghost,’ cooked on board.