We promise you an unforgettable, unique and delicious dining experience!
Namaste Restaurant will provide unique and magical taste to Alexandria, Virginia through international creative food, and hospitality that will make everyone feel welcome and special.
Le Bombay Club affiche les caractéristiques des anciens clubs indiens. Son cadre élégant avec des couleurs pastels claires, des ventilateurs de plafond et une profusion de verdure est conçu pour créer un environnement chaleureux qui invite à la détente et à la régénération. Il sert une cuisine indienne raffinée, en utilisant uniquement les meilleurs ingrédients de qualité pour vous faire découvrir une harmonie subtile de saveurs. Le chef exécutif Nilesh Singhvi propose des spécialités telles que le saumon tandoori et le poulet au chili vert. Cette cuisine gastronomique est accompagnée par un service raffiné et de la musique jouée en direct au piano. Ce restaurant a été récompensé par le Distinguished Restaurant of North America Award.
We are excited to welcome you to Rania, DC's hottest destination for modern Indian food. Tom Sietsema has called our food "some of the most inspired Indian cooking in DC." At Rania, we offer homage to the time-honored traditions, rich flavors, and spices of India in an intimate, luxurious setting. We look forward to sharing our vision with you!Presenting sophisticated, highly acclaimed 4-course prix-fixe menu, with an upcoming debut of our chef's tasting menu.Policies:-Dress Code: Smart Business Casual. No shorts, athletic wear, or baseball caps are allowed.-Children under 10 are not allowed in the main dining areas.-Reservations are available for parties of up to 6 people.- A non-refundable deposit of $30 per person is required for parties larger than 5.-A 20% gratuity will be added to all parties 5 or more.For large party or private dining inquiries, please email: Info@raniadc.com
G.O.A.T. Room welcomes everyone to experience the wonderful food and flavors of the Punjab region! Metropolitan DC is a melting pot of many different cultures and Indian Masala is a melting pot of many different spices. When it is all combined it creates a blend of diversity and flavors. This is what G.O.A.T. Room is all about, enjoy friends.
Come experience the taste of Egypt. Medaterra is a unique twist of Egyptian-American Cuisine. Rajaji Curry House has been serving authentic Indian food to the community since 1969.
Aditi, du nom d'une déesse antique, symbolise la nature cyclique de la vie. Le mot sanskrit Aditi désigne la puissance créatrice abondante, joyeuse et perpétuelle qui soutient l'univers. Familièrement, Aditi signifie "invité de marque". L'emplacement nouveau et branché de l'Aditi Indian Dining dans le quartier de Kingstowne profite d'une décoration moderne, d'une ambiance agréable, d'un bar confortable et d'un choix abondant d'entrées, de plats et de desserts. Un déjeuner buffet est également servi tous les jours. Le menu propose une large variété de préparations végétaliennes, végétariennes et non-végétariennes. Le menu conviendra aux clients les plus exigeants, et vous vous verrez proposer différents niveaux de piments, ainsi que de plats sains et équilibrés. Il est situé dans le centre-ville de Kingstowne en face des cinémas Kingstowne 16 Cinemas à Alexandrie, et à quelques minutes de toutes les principales autoroutes (395, 95, 495 et Fairfax County Parkway), ainsi qu'à proximité des stations de métro Vandorn et Springfield. Le centre met à disposition de nombreux parkings, une grande aire de jeux pour les familles et de grands magasins.
"Tout est si bon que vous ne pouvez pas arrêter de manger. Les pains cuits au tandoori ne sont pas de simples éponges pour la sauce, mais on les aime tels quels. Comme le naan avec de la coriandre et du gros sel, il est fantastique, tout comme le kulcha richement farci de viande hachée. Le restaurant Masala Art propose des combinaisons que vous ne voyez pas souvent. Et même les plats les plus familiers peut être des révélations. Considérez les samosas. Ils sont feuilletés à souhait, et leur garniture de petits pois, pommes de terre et raisins secs amène un goût riche, sucré et frais. Un éclat de cardamome dans chaque bouchée s'ajoute au plaisir. Dans la même veine, les rouleaux d'agneau haché sont propulsés avec la chaleur des piments jalapeno, mais le choc est habilement compensé par une petite touche de menthe. Les épinards en purée sont d'un vert vif, agrémentés avec du maïs et de l'ail ..."- WashingtonPost.com
Delhi Dhaba was established in July of 1991 by a local Arlingtonian family that emigrated from New Delhi to the United States in the 70’s. Their vision was to bring the colors, flavors, and riches of a traditional Indian Dhaba to the locals in the metropolitan area. Traditionally, a Dhaba is a roadside restaurant or cafe found on highways and on the outskirts of cities, towns, and villages. Dhabas were initially started by enterprising Punjabi’s to cater to the needs of truckers, for wholesome, clean, and hot authentic Punjabi food at any hour of the day or night. Over the years Delhi Dhaba has become one the most well known and respected Indian restaurants in Arlington. The family continues to push the envelope of new ideas everyday while staying true to their culture and values.
Welcome to Jab We Met Indian Kitchen, where culinary tradition meets innovation. We offer an authentic and diverse menu crafted from the finest ingredients, showcasing the rich flavors of India. From classic curries to contemporary delicacies, our dishes are prepared with utmost care and passion. Join us for an unforgettable dining experience that celebrates Indian culture and cuisine.
At Urban Tandoor, you will be able to take a delectable culinary tour of India and Nepal. Our specialities include menu items prepared in the traditional Indian clay oven (“tandoor”), grilled items, classic curries, and a wide variety of comfort delicacies. The tandoor-based and grilled items are light but highly flavorful, and the curry items provide a wide sampling of curries from North and South India. Menu items are selected meticulously to help our customers appreciate the art of bringing the ingredients and spices (also called “masala”) together.