Le Kobe Japanese Steak House fait honneur aux méthodes de cuisson japonaises ancestrales teppanyaki et hibachi, dans une ambiance authentique d'auberge de campagne. Pour les fins connaisseurs, le « KOBE », c'est le caviar du bœuf ; une viande issue d'une race bovine nourrie des meilleurs aliments et massée en douceur pour obtenir une saveur exceptionnelle.
Sous vos yeux, le chef prépare avec le plus grand soin des steaks d'une tendreté sans égal, des fruits de mer de la plus grande fraîcheur, du poulet fermier et des légumes frais du jardin. Qu'attendez-vous pour venir assister au spectacle ?!
Traditional and new? Yes we have them both.
Established in 1976, Kamei Royale was the first Japanese restaurant to introduce the now famous BC Roll and various original sushi dishes found in Vancouver. Presenting the largest counter-top sushi bar and an exhilarating Robata grill showcasing the chef's skills.
Kamei Royale has renovated and renewed itself again in 1990. Bringing forth a brand new bar lounge and Tatami rooms the massive floor space can easily accommodate up to 200 tour groups. Also, with the karaoke lounge now bustling, everyone can enjoy our popular drinks and dishes while singing away to the latest songs ranging from every corner of the planet!