Une haut de gamme ... Une expérience culinaire: : Ouvert pour le dîner, le souper et les repas tard dans la nuit, le Hamilton est le lieu de rencontre à Washington DC. Sushi, charcuterie et plats américains de saison et régionaux. cocktails sophistiqués. Vin de récolte limitée. Bière artisanale. Lieu de rencontre après le travail. Célébrations privées. réunions d'entreprise. Deux niveaux. 5 bars. 4 salles à manger. . A 14th & F- au cœur du centre-ville Washington EXPERIENCE DE CONCERT: père fondateur, innovateur, amoureux de la politique, la vision d'Alexander Hamilton pour l'Amérique lui a permis de devenir le lieu de référence pour les opportunités et le succès. Washington en tant que destination pour la musique et le divertissement est dédié au talent et à la passion des meilleurs artistes de l'Amérique. Le Hamilton offre aux musiciens locaux, nationaux et internationaux l'occasion unique de divertir une ville qui ne manque jamais d'opinion, tout cela à portée de voix de la Maison Blanche.
L'Ocean Prime est un restaurant-lounge américain moderne reconnu appartenant au célèbre restaurateur Cameron Mitchell. Le cadre fantastique, l'énergie vibrante, le menu impressionnant de fruits de mer et de steaks ainsi que le service vraiment exceptionnel de l'Ocean Prime en font un endroit idéal pour retrouver des amis, parler affaires, faire la fête et se régaler.
Le Farmers Fishers Bakers est un restaurant détenu majoritairement par plus de 40 000 d'agriculteurs familiaux membres du NDFU. Son bar avec service complet propose une sélection de 24 bières en fût et de délicieux cocktails tikis préparés à la main. Son menu se compose entre autres de sushis, de pizzas, de poisson frais et de tacos. Le restaurant met à votre disposition une terrasse ensoleillée avec vue sur l'eau. La brigade est fière de préparer la nourriture entièrement sur place avec des ingrédients de qualité.
Le restaurant est haut de gamme et décontracté. Le code vestimentaire s'étend des tenues de ville décontractées aux tenues appropriées d'un bon restaurant, ce qui comprend les jeans, les vêtements sports et les vêtements légers d'été.
China Chilcano célèbre croisement fascinant de cultures qui définissent le spectre culinaire du Pérou, interprété à travers le talent inimitable du chef José Andrés et son équipe talentueuse. De la cuisine traditionnelle péruvienne au Chifa chinois au Nikkei japonais, le China Chilcano offre des repas avec un menu spectaculaire qui comprend une large gamme culinaire inoubliable.
Welcome to Moonraker at Pendry Washington DC – The Wharf, a signature rooftop hideaway with a Japanese inspired menu of light bites and sushi alongside handcrafted cocktails, a curated selection of Japanese whiskeys, and more. All set around a stunning central bar boasting panoramic views of the waterfront. A laidback lounge by day evolves into a buzzy nightlife scene alongside a handsome bar that sets the scene for intimate soirées, nighttime meet ups and weekend afternoons by the Potomac.Introducing Capitol Brunch. Meet us at Moonraker for an all-new weekend brunch menu, featuring everything from bottomless brunch cocktails to Japanese-infused breakfast classics like Shokupan French Toast and Tokyo Chicken and Waffles, sushi and more alongside live jazz music and a stunning view of Washington’s best.
O-Ku DC invites guests to explore rare and unique dining options -traditional sashimi and sushi, innovative Japanese specialties and wood-fired robata-style dishes from the Kitchen's Binchotan grills. The fish and other ingredients are sourced from the highest-quality purveyors around the world and is committed to using sustainably sourced ingredients when possible.
Situated on the ground floor of the new Residences on M Street, in the heart of the West End just steps from Georgetown, Nobu Washington DC brings Chef Nobu Matsuhisa’s genre-defining cuisine to the nation’s Capital. With more than 11,000 square feet of space including the Bar & Lounge, Dining Room and Sushi Bar, and multiple private event spaces, Nobu DC presents the ideal setting to enjoy signatures like Black Cod with Miso and Yellowtail Sashimi Jalapeño alongside DC-inspired dishes and cocktails.
Tonari is our Wafu Italian restaurant. WAFU means Japanese-style, so our menu is a Japanese take on Italian food. It originated in Japan through the love that the Japanese had for Italian food but wanted to incorporate some of their cultural flavors and ingredients to them. We at Daikaya Group and chef & owner, Katsuya Fukushima, are bringing this experience to you here in DC.Looking for some fun Japanese antipasti bites, one of a kind pasta dishes, or pizza that you won't find anywhere else in the city? Then come join us for dinner, we look forward to having you soon.
Umaya, where East meets West in a plethora of Japanese inspired small & large dishes. We focus on drawing from the simplicity of flavor in fresh ingredients, while giving it a Western flair. Specializing on the popular Japanese ‘street food’ - think small 'tapas' style dishes that are easy to share amongst friends & family. Our Izakaya grill features a one of a kind charcoal brick that is imported from Japan & allows for the natural flavors of the proteins & vegetables to radiate.Umaya elevates the typical 'beer garden' concept with hard-to-find Asian dishes. Our menu promotes friends, coworkers, family to enjoy their time together. We carry a wide array of Asian beer, sake & Japanese Whiskey, complimenting the tranquility of the restaurant. The menu will feature seasonal highlights; however, the time-honored staples will always be available. ‘Umaya’ directly translates to a ‘place that tastes good’ in Japanese; it is a place where you can go