Welcome to the world of RosaNegra, where the soul, passion, and flavors of Latin America come alive in a vibrant and festive atmosphere. Each corner, each dish, and each live performance is designed to take you on a journey exploring the richness and diversity of Latin American culture. Join us and experience the essence and heart of Latin America in one of the best restaurants in Miami.
Ahumar is an international approach to wood fired seafood.Chef Victor Rosado and his culinary team deliver an unforgettable dining experience that highlights the natural fresh flavors of the sea, enhanced by the richness of smoke through the art of wood fired cooking. We believe in the magic of simplicity, letting the quality of our ingredients shine through each passionately prepared and presented dish.
Discover the allure of Bahía, Miami's premier rooftop restaurant where the spirit of the Northern Mediterranean and Latin America meets the vibrant pulse of the city. Our rooftop restaurant, invites you to savour delectable Latin cuisine amidst an alfresco setting that captures the essence of the city's poolside lifestyle. Bahía, featuring a daily open bar, caters to both lunch and dinner experiences, offering a tempting array of delights, invigorating ceviches, vegetables, and expertly grilled seafood and meats. Elevate your Miami dining experience at Bahía, where culinary excellence and poolside elegance converge seamlessly.
Inspired by its idyllic bayside setting, Amara at Paraiso is the quintessential Miami waterfront restaurant bringing together bold Latin American flavors, coastal ingredients, and South Florida’s diversity of food culture. From environment to cuisine and vibe, experience the dynamic energy, local ingredients, and natural beauty of Biscayne Bay that defines what living in Miami is all about through the lens of James Beard Award-winning chef/restauranteur Michael Schwartz. We are taking every precaution to ensure a safe dining experience for our guests during these unprecedented times. Our outdoor seating is spacious, with many tables on our covered terrace. We accept walk ins and have bar seating available. Please call for our corkage and cake policies and fees.
Cartagena est une expérience immersive dans les saveurs, les couleurs et la culture des Caraïbes, organisée par le chef étoilé Juan Manuel Barrientos. Notre concept créatif, amusant et dynamique vous invite à savourer des versions inspirées de plats emblématiques de la cuisine latino-américaine des Caraïbes. Vous envisagez une escapade tropicale ensoleillée, remplie de brises océaniques et de temps insulaire éternel ? Carthagène vous y transportera.
Situé à 100 Chopin Plaza, Toro Toro est une interprétation Pan-Latine d'une steakhouse contemporaine du chef/restaurateur Richard Sandoval. Ce concept sophistiqué et sexy est calqué sur le Toro Toro de Sandoval à Dubaï, qui a été nommé "Best Latin" et "meilleur nouveau restaurant" par Time Out. La sélection de viandes du restaurant, coupée style rodizio à votre table, avec plusieurs petites plats, des plats principaux composés et un steak à la carte attire les gourmets tandis que le bar de Toro Toro, met l'accent sur les cocktails d'inspiration latine faits avec des spiritueux latins ultra-premium et une sélection bien organisée de vins du monde entier, attire la foule.
Prix de stationnement avec voiturier
Dîner, lundi - samedi: 5 dollars pour 2 heures
Souper, lundi - dimanche: 10 dollars pour 3 heures
Bottomless Brunch, le dimanche: gratuit
Located in the heart of Miami’s artistic Wynwood neighborhood, Mayami is a Tulum-inspired restaurant and bar brought to life by hospitality and nightlife guru Philippe Kalifa. Since opening in November 2020, this top Wynwood restaurant has made a name for itself with its ultimate Wynwood dinner parties and Mediterranean influenced cuisine. As one of the best restaurants in Miami, our 10,000-square-foot dining destination has attracted some of the biggest names in Latin entertainment and has unveiled a variety of new Wynwood dining options.Featuring performances from aerialists and fire dancers to top DJs and live music, Mayami transforms into a celebration destination seven days a week. Please see our website for dress code policy.
Le restaurant Soyka vous invite à découvrir sa cuisine bistro américaine innovante. Dégustez des créations maison tout en profitant d'une cuisine réconfortante de classe mondiale, le tout dans un cadre éclectique qui vous fera sentir comme si vous étiez dans le confort de votre salon. Le Soyka a été pensé pour partager la passion des saveurs intenses et des ingrédients frais dans une ambiance unique. Ce restaurant pionnier du Design District est devenu incontournable à Miami et accueille une clientèle d'amateurs de cuisine locale depuis son ouverture.
Introducing the newest sensation, TULUM Rooftop Bar & Restaurant with a spectrum of offerings designed to cater to global and local taste buds. Executive Chef, Francisco Merizalde, oversees the culinary program at W Miami and has crafted unique and well-positioned menu offerings. With over 30 years of culinary expertise, Chef Merizalde ensures each of his dishes reflect exceptional quality and presentation. His expertise lies primarily in the luxury hospitality scene at prestigious hotels; but has also maintained his humble beginnings of cooking for his family in Quito, Ecuador, where he was born and raised. He has a philosophy of cooking with heart and bringing people together with his culinary flare.Our team has also created handcrafted featured cocktails; infused with local ingredients and perfectly paired with a selection of delectable small bites. Live entertainment on select nights.
Présentant le tout premier restaurant au bord de la plage d'Uruguay, Parador La Huella, ce restaurant est vraiment reconnu comme la signature de EAST Miami. Avec leur réinvention urbaine, Quinto La Huella, propose une méthode de cuisson sur le feu tout à fait unique avec une Parrilla typique, centrée au cœur de leur cuisine et comprenant un superbe four au feu de bois, un comptoir à sushis et offrant une expérience de repas en plein air. Leur menu est un mélange d'ingrédients de tout genre soigneusement concocté, mais proposant tout de même des plats simples, faits avec les meilleurs produits du coin! Leur nourriture est donc accessible, un peu comme leur atmosphère en général, ce qui permet un environnement relaxant pour tous, où les meilleurs souvenirs sont créés!