Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Los Angeles

Meilleurs restaurants Méditerranéen à South Los Angeles

Prix
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Primé
Accessibilité

67 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant CENTO
4.8
Exceptionnel(872)
Prix : très cher
• Mediterranean • Mid-City
Réservée 40 fois aujourd'hui
BREAKING THE MEDITERRANEAN MOLD. CENTO RESTAURANT IS INSPIRED BY THE MEDITERRANEAN AND LOCATED IN LOS ANGELES.
Une photo du restaurant Carmel
4.7
Exceptionnel(233)
Prix : très cher
• Mediterranean • Hollywood
Réservée 46 fois aujourd'hui
Carmel transports the energy, culture, and flavor of the renowned outdoor marketplace “Shuk HaCarmel” to Melrose Avenue, in the heart of LA’s food scene.Using some of the oldest techniques in the world— a wood-burning oven, an open flame grill— chef Asaf Maoz interprets ancient Levantine cooking traditions through a modern lens.Dishes showcase the best of the season: farmer’s market produce, sustainably-sourced meats and seafood, all prepared with the global culinary influence of the Tel Aviv shuk. Breads are baked in-house, including a 72-hour fermented Moroccan Frena, baked to order in the wood-fire oven.
Une photo du restaurant Nua
4.7
Exceptionnel(390)
Prix : cher
• Mediterranean • Beverly Hills
Réservée 20 fois aujourd'hui
Mediterranean fare by chef Yoav Schverd located in The Crescent Hotel
Une photo du restaurant Crossroads Kitchen - Melrose
4.8
Exceptionnel(2408)
Prix : très cher
• Mediterranean • West Hollywood
Réservée 75 fois aujourd'hui
Le Crossroads a affiné le paysage culinaire de Los Angeles sous la conduite du chef Tal Ronnen, un pionnier en matière de gastronomie. Mettant l'accent sur des petits plats aux influences méditerranéennes, il propose une cuisine qui a fait la réputation de Ronnen : des mets végétaliens joliment présentés, savoureux et créatifs. Une sélection évolutive et personnalisée de boissons avec alcool, des spiritueux issus de petites productions artisanales et une carte des vins soigneusement élaborée viendront compléter votre repas. Le menu créatif est constamment renouvelé avec des plats consciencieusement préparés et puise son inspiration dans les ingrédients de saison du sud de la Californie.
Une photo du restaurant Bacari W. 3rd
4.8
Exceptionnel(2428)
Prix : cher
• Mediterranean • West Hollywood
Réservée 80 fois aujourd'hui
Bacari W. 3rd is a Venetian-inspired small plates restaurant featuring Mediterranean-influenced dishes by Chef Lior Hillel. We are the 4th restaurant of Kronfli Brothers, a family-owned, growing group of restaurants in the Los Angeles area. Alongside our delicious tapas, we offer a rotating curation of small-production wines and eclectic beers, unique craft cocktails & mocktails, and we are also known for our one-of-a-kind 90-minute open bar special.Our team provides warm hospitality in our comfortable, indoor dining room, our beautiful outdoor garden patio, and spacious indoor-outdoor bar, all marked with rustic mediterranean decor. You will feel like home when dining at Bacari W. 3rd.We welcome but do not require reservations — we love to accommodate walk-ins and large parties, even on busy nights. Bacari W. 3rd is the go-to spot for our neighbors, and we look forward to hosting you soon!
Une photo du restaurant Osteria Mozza
4.7
Exceptionnel(7351)
Prix : très cher
• Mediterranean • Hollywood
Réservée 67 fois aujourd'hui
Distingué d'une étoile au guide Michelin, l'Osteria Mozza est le grand frère haut de gamme de la Pizzeria Mozza située à côté. Il est né du partenariat entre Nancy Silverton, Mario Batali et Joe Bastianich. Fermement ancré par l'impressionnant bar à Mozzarella de Nancy, l'Osteria offre un cadre sophistiqué mais animé pour apprécier un menu inspiré par ses créations éblouissantes à base de Mozzarella et d'autres fromages frais, ainsi que les exploits de Batali dans toute l'Italie. La carte des vins exclusivement italiens perpétue la tradition avec les crus des meilleurs producteurs du pays, en insistant sur le Piémont, le Frioul et la Toscane.
Une photo du restaurant Arden Restaurant
4.0
Excellent(601)
Prix : cher
• Mediterranean • West Hollywood
Réservée 66 fois aujourd'hui
Arden, a unique restaurant in a bustling city, blends "art" and "garden" seamlessly. A sanctuary where flowers mixes with mouthwatering cuisine. Inside, it's like stepping into an enchanting garden, with European flowers cascading from the ceiling forming a colorful canopy. The air carries the fragrances of the old world, creating a serene ambiance.Our team warmly welcome guests, making them feel like cherished friends. Arden's atmosphere exudes comfort and familiarity, akin to a beloved home. The menu offers edible works of art crafted from seasonal, locally-sourced ingredients. Flavors harmonize beautifully, leaving a lasting impression on guests.Arden serves as a place for celebrations, quiet moments, or shared meals with loved ones. Families, friends, and couples gather amidst blossoming flowers, kindling romance and fostering a sense of belonging. Its reputation grows daily, known not only for its delicious cuisine but also for its welcoming embrace.
Une photo du restaurant AOC - 3rd Street
4.7
Exceptionnel(5081)
Prix : raisonnable
• Mediterranean • Beverly / Fairfax / La Brea / Third St.
Réservée 29 fois aujourd'hui
L'AOC est un restaurant préparant des petits plats à partir d'ingrédients locaux de saison. Sa cuisine française de Californie élaborée par la chef Suzanne Goin comporte également quelques influences méditerranéennes. L'établissement propose 24 vins au verre et un choix de 150 bouteilles dont la sélection unique est l’œuvre de Caroline Styne. Ces crus sont issus de l'agriculture biologique, biodynamique ou durable. Vous profiterez désormais d'un bar complet avec des spiritueux haut de gamme et des cocktails spéciaux. Il vous est conseillé de réserver.
Une photo du restaurant Deme
4.7
Exceptionnel(18)
Prix : cher
• Mediterranean • Centre ville
Réservée 8 fois aujourd'hui
Deme, short for Demeter, (the Greek Goddess of the Harvest) is a new Eastern Mediterranean and Aegean Sea-inspired poolside eatery at Hotel Figueroa, with nods to the sea-faring communities along the Eastern Mediterranean Coast, Turkey, and Israel, led by Executive Chef Blake Shailes. Think: housemade Mediterranean dips served with freshly made pita bread using a combination of ancient Kamut flour and Tehachapi Farms Red Fife Flour, Crispy Lobster Kataifi, Turkish Manti (Turkish Lamb Dumplings), Lahmacun (Turkish Pizza // Spiced Wagyu Flatbread), a Greek-inspired Glazed Octopus & Grilled Grape Skewers, and large-format platters designed for shareable feasts including Slow Cooked Lamb Neck Shawarma, Half Heritage Chicken Mansaf and desserts including housemade Baklava, and housemade Soft Serve paired with a refreshing and playful cocktail program developed by Bar Director, Milosz Cieslak. Open for dinner nightly from 5pm - close, excluding Sunday - Monday.
Une photo du restaurant Next Door
4.9
Exceptionnel(146)
Prix : très cher
• Mediterranean • Beverly / Fairfax / La Brea / Third St.
Réservée 18 fois aujourd'hui
Welcome to Next Door!

Découvrez ce dont les locaux raffolent

De clients vérifiés comme vous
De clients vérifiés comme vous
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable