Cece's is an unparalleled dining destination that seamlessly blends sophistication with comfort. Guided by the exceptional talent of Michelin-starred Chef Sharpe, Cece's features an innovative, continental European menu with coastal influences, accompanied by house made pastas and pizzas. The open-air courtyard features a large bar, lounge and beautifully landscaped areas for al fresco dining.Cece's Roland Park dining room and Terrace are available for reservations through Open Table. Walk-in diners should visit the host at Cece's Roland Park entrance, located next to Always Ice Cream.
For parties of 5 or more, please call us at 410-837-7482. From our very conception, Cypriana has been and will always be committed to providing clean, house-made and authentic Cypriot cuisine. A cuisine that is an amalgamation of the world’s wealthiest cultures. And we consider it a privilege to have started in one of the oldest cities in America. We predicate our image and pride on the familial hang-out environment and refined dishes that you can only get at Cypriana. It is our desire to bring a more traditional approach to full-service dining.
The Cazbar, established in 2006, is Baltimore’s first & only Turkish Restaurant. With food, atmosphere, & entertainment served in an authentic Turkish style, Cazbar is sure to provide a thoroughly exotic & enchanting dining experience. Cazbar serves lunch & dinner daily and Brunch on Saturday and Sunday.Join us every Friday at pm & Saturday at 9:30 pm, for the most captivating Belly Dancing shows outside of Turkey!In addition, we offer vegan substitutions for many of our dishes upon request. Our Kebaps cannot be made with vegan substitutions & your server can assist with items that are available with vegan options.
In our attempt to redefine the term “traditional Greek cuisine” both aesthetically and quality-wise, we came across a dilemma: does traditional mean “old”? We then created a contemporary restaurant with recipes that maintain traditional character and exceptional quality.
Le 7 West Bistro Grille sert des tapas méditerranéennes, des soupes et des salades gastronomiques bios maison, d'authentiques gyros, des hamburgers Angus, des plats d'inspiration méditerranéenne composés de poissons frais, de fruits de mer, de steaks et de côtelettes ainsi que des spécialités régionales de Baltimore. Quelles que soient vos envies, vous pourrez les satisfaire grâce au menu du 7 West Bistro Grille. Le restaurant vous proposera avec fierté une excellente cuisine et un service exceptionnel. Le 7 West prépare une cuisine simple et raffinée dans un cadre moderne et élégant, à la fois intime et relaxant. Les plats aux prix abordables permettront à toute la famille de partager une soirée ensemble. L'établissement propose une incroyable Happy Hour de 15h00 à 19h00 avec des tapas à moitié prix ainsi que des repas tardifs et un lounge After Hours. L'établissement sert également un brunch le samedi et le dimanche jusqu'à 15h00. Le 7 West Bistro Grille est l'endroit idéal pour vos vacances ou fêtes privées. Les réservations sont recommandées.
Marie Louise Bistro is located in the heart of Mount Vernon and specializes in a blend of French, Italian, and Mediterranean cuisine at reasonable prices. The Bistro atmosphere is casual yet upscale, and offers an expansive wine selection to guarantee an affordable and enjoyable meal. We offer delicious quality fare using only the finest and freshest ingredients available.We are 7 days a week for lunch & dinner. We also serve brunch every Saturday & Sunday.Stop in for a meal or even just a cup of coffee!
Enter a realm of authentic Levantine cuisine, culture, and design at Ammoora, an ornate dining destination, exclusively housed within the Ritz-Carlton Residences Baltimore. Embracing the cultural beauty and diversity of its fare, Ammoora immerses guests in an intimate fine-dining experience composed in a contemporary culinary style. Presented and prepared with award-winning skill and finesse, the culinary journey through the Eastern Mediterranean offers unique interpretations of classic dishes. Drawing inspiration from Ammoora's family roots, the Syrian-focused authentically modern menu evokes a sensory experience, enhanced by soft, yet lively oriental music and an alluring ambience.
Le Pappas Restaurant and Sports Bar vous accueille dans son tout nouveau restaurant à Cockeysville, dans le Maryland. Si vous êtes à la recherche du gâteau de crabe parfait dans la région de Baltimore, ou même ailleurs, ne cherchez pas plus loin, car le gâteau du Pappas Restaurant vous offrira 200 grammes de bonheur. Un gros morceau de chair de crabe et une farce minimale sont le secret d'une recette qui a fait revenir les personnes au Pappas Restaurant depuis 1972. Ce régal lui a valu de figurer en couverture du Baltimore Magazine, d'apparaître sur Food Network, Cooking Channel et Travel Channel, ainsi que de remporter plus de 20 prix en seulement quelques années. Au Pappas Restaurant, vous pourrez déguster un cocktail irrésistible au bar, partager un repas tranquille en famille dans la salle à manger, ou organiser une fête dans la salle privée, pour un maximum de 40 personnes. Entièrement accessible aux personnes à mobilité réduite, ce restaurant et bar sportif se trouve à quelques pas de la route de ceinture, d'Hunt Valley et de Towson. N'hésitez pas à effectuer votre réservation dès maintenant.
Situé à Harbor East, l'Ouzo Bay met l'accent sur une cuisine grecque authentique et responsable offrant les meilleurs fruits de mer frais. Restaurant à grande surface, il dispose d'un service de bar complet, d'un espace lounge ainsi que d'une vaste terrasse ouverte au printemps et en été. La salle à manger présente une vue magnifique sur l'eau et sur le paysage urbain.
The Black Olive est une psarotaverna (restaurant servant du poisson) grecque située dans Fells Point, le quartier historique de Baltimore. Spécialisé dans les fruits de mer méditerranéen, il propose des poissons entiers grillés et coupés en filet à la table, ainsi que des plats grecs traditionnels, des pains faits maison et des desserts. Vous y savourerez des plats comme le Village Pie, de la salade de pieuvre grillée, des carrés d'agneau, du filet mignon grillé ou de la sole cuisinée à votre goût. Associez votre plat à des vins du monde provenant de la Californie, de la Nouvelle-Zélande et de jolis petits vignobles grecs, soigneusement sélectionnés par le sommelier.