Ce bistro classique franco-américain constitue l'un des sites d'intérêt de Tribeca depuis 1980. Un service amical accompagné de plats délicieux vous attendent !
The Warren Street Bar & Restaurant is a modern, neighbourhood brasserie offering an all-day menu of much-loved classics and fresh, seasonal dishes filled with flavours and ingredients from around the world. The space itself is a celebration of colour and creativity, with an eclectic art collection and characterful interiors.
Metropolis by Marcus Samuelsson is a vibrant contemporary American restaurant from Marcus Samuelsson within the Perelman Performing Arts Center.
Metropolis is the culinary anchor of this new cultural cornerstone of Lower Manhattan and is honored to play a role in the final chapter of rebuilding the World Trade Center site. Its menu explores the rich culinary traditions of New York City through a modern lens with theatrical cocktails, a fun and worldly wine list, and gracious hospitality.
Designed by David Rockwell, Metropolis features a dazzling yet warmly inviting dining room and a bustling bar, a landscaped outdoor terrace, and a lobby lounge featuring free-to-the-public artistic programming.
Del Frisco’s Grille is the latest addition to the fabulous array of Battery Park restaurants. Surrounded by West Street, the Hudson River, Vesey and Liberty Streets, this is one of the best New York restaurants and is the new destination for dining, drinks and socializing in the Financial District. From bold flavors to market-fresh ingredients and hand-crafted cocktails, this menu is distinctive, delicious and sure to get your friends talking.
Le ONE est situé à l'étage 101 du World Trade Center. Il surplombe la vue de l'Observation Floor & City Pulse. Il dispose d'un menu à la carte inspiré des produits saisonniers et complété par une carte de vins produits à petite échelle, des projets de bières locales et des cocktails artisanaux. Les réservations sont nécessaires avec un billet pour l'observatoire.
**** S'IL VOUS PLAÎT PRENDRE NOTE: les billets pour One World Trade Center Observatory sont nécessaires pour accéder au One Dine. Vous pouvez acheter vos billets en visitant:
www.oneworldobservatory.com
Il est recommandé d'acheter les billets au moins 30 à 90 minutes avant l'heure de réservation. Réouverture dès le 6 septembre.**
A little about us & the culture that has been created… Friedmans is a family run business, which operates locations throughout New York City. Friedmans was named after the famous economist Milton Friedman who popularized the phrase, “there ain’t no such thing as a free lunch”. This phrase has gone on to be used in science, economics, finance, statistics, technology, sports, & now food. However, to put it simply, “to get one thing we like, we usually have to give up another thing we like.” Our mantra is simple, “Eat good food” and this is what we strive to deliver to our guests. For us, it has two meanings. Firstly, eat food that tastes good. Secondly, be proud of the food you serve. We know where our food comes from. We communicate regularly with our farmers and are proud to serve antibiotic free meats & local vegetables. Our mission is for you to love, respect, & enjoy, not only the food you serve, but also the team you work with.
The RH Rooftop Restaurant resides on the fifth floor of RH New York, a 90,000-square-foot design gallery in the heart of the historic Meatpacking District that blurs the lines between residential and retail, indoors and outdoors, home and hospitality. We invite you to enjoy our menu of timeless classics for brunch and dinner, and a selection of wines from esteemed vintners in the United States and Europe.For group dining inquiries, please email: nychospitality@rh.com
Lors du déjeuner, du dîner et du souper, les clients ainsi que les gens locaux savourent une myriade de spécialités et profitent du service anticipé de l’ATRIO et apprécient la cuisine ouverte.
Avec son style contemporain épuré et son ambiance accueillante au centre de la réception Atrium du Conrad à New York, ATRIO est la destination privilégiée pour dîner à Lower Manhattan. En savourant des légumes saisonniers grillés ou tout autre délicieux plat méditerranéen, les clients effectuent un voyage culinaire magnifique.
Alors que l’épicentre du pouvoir et du prestige continue de se déplacer vers Lower Manhattan, ATRIO demeure la première destination pour un repas de base à New York City – le Power Breakfast. Les clients sont invités à tenir des réunions en se délectant de la cuisine locale et saisonnière, tout en profitant du WIFI, d’un service personnalisé rapide et de l’univers qui fait la réputation de Conrad Hotel & Resorts.
Since 2003, Little Ruby’s Cafe has brought Australian cafe culture to New York City, offering approachable all-day fare, specialty drinks, and a full coffee program. Open for brekkie, lunch and dinner 7 days a week, Little Ruby’s Cafe’s beloved menu features the signature burgers, pastas, salads and brunch classics, all served in thoughtfully designed spaces.Located on the landmark corner of West 4th St & 7th Avenue, our newest Little Ruby’s Cafe features an airy, multi-level space. A first for Little Ruby’s, West Village offers a full bar with an exclusive cocktail program alongside our classic menu with new dishes unique to the location. With an expansive terrace and sweeping windows, the West Village restaurant invites guests to absorb the energy of the neighborhood as they enjoy their morning brekkie or grab cocktails and dinner with friends. Little Ruby’s West Village is be open 7 days a week for brekkie, lunch and dinner.
Moitié Paris, moitié New York, Racines NY, l'un des 100 meilleurs restaurants à vins des Etats-Unis, rend hommage aux bars à vins vivant parisiens au coeur de TriBeCA.
Chef Diego Moya puise dans ses expériences américaines, françaises, chiliennes, pour créer une cuisine de saison. Il met en avant le légume, privilégie les circuits courts et collaborent avec des fermiers travaillant dans le respect de l'environnement. Le menu est constitué d'un large choix d'entrées et de plats pouvant être partagés, permettant de découvrir sa cuisine de multiples façons. De vins de terroir produits par des vignerons et vigneronnes, des brasseurs, des distillateurs défendant l'agriculture biologique, biodynamique, naturelle. Tel est le credo des 3000 références de la carte. La sélection est faite par Arnaud Tronche et Pascaline Lepeltier MS, MOF. Une vingtaine de vins sont offerts au verre et tous les mardis des dégustations sont organisées. Des cocktails sont proposés par la talentueuse équipe du bar