Tellers serves authentic interpretations of regional Italian cuisine. Traditional methods of Italian cooking and the philosophy of using seasonal ingredients with integrity form the basis of the house made pastas, wood oven-baked Neapolitan pizzas, and locally sourced vegetables and steaks cooked over a wood burning grill. Tellers’ extensive Italian wine list highlights the breadth and diversity of Italy’s wine growing regions and unique varietals. Tellers is located in the historic First National Bank gallery amongst the original teller booths, which have been meticulously restored. The atmosphere at Tellers and The Great Hall embraces the building’s rich heritage as a convivial communal space.*Please Note: Afternoon Tea Service reservations can be made via OpenTable Experiences on The Great Hall OpenTable page*
Le Cheever's Cafe, situé à seulement 3,2 km du centre d'Oklahoma City, est spécialisé dans une cuisine réconfortante contemporaine aux influences du sud-ouest. Il sert une variété de steaks de qualité, des fruits de mer frais, des salades merveilleuses, ainsi que des plats du jour pour le dîner et le souper.
Stock & Bond is an American steakhouse that pays homage to the rich agricultural history of the High Plains, where cattlemen and farmers have worked the land and raised livestock since the early 1800’s. Stock & Bond also celebrates the American distillers who have honed their craft with an extensive selection of Whiskeys and Bourbons in a transportive setting in the heart of Oklahoma City in the First National Center.
Le Kitchen No. 324 est un café, une boulangerie artisanale et un café d'inspiration saisonnière, servant une cuisine rustique américaine.
Il vient de s'installer en centre-ville. Tout ce que le Kitchen No. 324 propose est réalisé à la main tous les jours à partir de 4h00 du matin. Il utilise fièrement les produits d'élevage locaux, biologiques et durables lorsque cela est possible. Inspiré par les cuisines de toute l'Amérique, ce restaurant vous propose une délicieuse cuisine, via des techniques de préparation traditionnelles, de nouvelles saveurs et de savoureux ingrédients.
Make it a day to remember. From birthdays and anniversaries to professional milestones, we aim to make every gathering special at The Capital Grille. Open seven days a week, The Capital Grille is best known for our expertly prepared steaks, which are dry aged in house for 18 to 24 days and then hand-cut by our restaurant's on-premise butcher. The Capital Grille's wine list features more than 350 selections, and its floor-to-ceiling wine kiosk regularly houses 3,500 - 5,000 bottles. Reservations are recommended but not required. For more information, please visit our website. We look forward to delighting you.
With roots tracing back to the 1970s, The Chalkboard brings its modern bistro-style concept to Oklahoma City, offering American fare and artisanal cocktails. Don't miss the chance to savor our legendary Beef Wellington, prepared according to the original recipe that has stood the test of time.The Chalkboard is located in Oklahoma City's Midtown District, open 365 days a year. Serving breakfast, lunch, dinner and weekend brunch. We can accommodate most dietary needs. All guests of The Chalkboard can take advantage of complimentary valet-service at the hotel entrance.
Le Red Prime Steak est un restaurant gastronomique moderne proposant une expérience culinaire supérieure à l'expérience steakhouse traditionnelle. Les magnifiques steaks frottés avec des épices à la croûte craquante et autres saveurs exaltantes créent des mets uniques et profondément délicieux. Les chefs sont fiers de s'approvisionner chez Halperns' Steak and Seafood. De délicieux accompagnements sont servis avec les viandes grillées, constituant une interprétation unique des plats classiques des steakhouses.
Thanks for stopping by to check out Barrios! Barrios is what fine, fresh, made-with-love Mexican food is to us. Pull up a seat on the patio. Feel part of this vibrant neighborhood we’re just as proud to be part of. We can’t wait to serve up all our favorite ingredients, our amazing dishes, and as always, our extreme hospitality.
Le FLINT est un restaurant-salon décontracté haut de gamme servant une cuisine américaine contemporaine. Il vous propose une approche directe et simple de la cuisine, en utilisant les meilleurs ingrédients disponibles.
Situé dans le centre-ville d'Oklahoma City, à seulement un pâté de maisons du Chesapeake Energy Arena, le FLINT est un endroit incontournable avant ou après les matchs des Thunder d'Oklahoma City et d'autres événements.
Vous pourrez profiter sur place d'un menu enfants, de plats à emporter et d'une terrasse accueillante avec une chute d'eau et un foyer extérieur. Que vous soyez juste de sortie en centre-ville ou simplement à la recherche d'un moment de détente entre amis, le FLINT est le lieu idéal à ne surtout pas manquer.
Le Patio du FLINT propose :
- des sièges confortables ;
- un foyer extérieur ;
- un bar extérieur à service complet ;
- des cocktails de saison.
Le Patio est ouvert du lundi au vendredi à partir de 16h00, et les samedi et dimanche à partir de 10h00.
James Beard Award-winning Chef Andrew Black makes his way back to Skirvin Hotel to open his newest restaurant concept, Perle Mesta. The restaurant will be his first concept to open since winning a James Beard award as 2023’s Best Chef Southwest and will be located on the first floor of the historic Skirvin Hotel (One Park Avenue, Oklahoma City). Perle Mesta will offer breakfast, lunch, and dinner service and the cuisine will reflect Chef Black’s continued exploration of what he calls “possibility cuisine,” a concept he attributes to his style of cooking that explores and embraces the endless possibilities of ingredients, flavors, techniques, and cultural influences. In this context, possibility cuisine involves chefs pushing the boundaries of traditional cooking and experimenting with unconventional ingredients, fusion cuisine, molecular gastronomy, or avant-garde techniques. It may involve a sense of creativity, innovation, and openness to exploring new culinary horizons.