An Upscale Dining Experience! Meat Market Steak House has a modern NYC style feel with classy dishes and an upscale atmosphere. You’ll experience food in a way you haven’t before with all fresh ingredients from our from-scratch kitchen. New Italian Steak House inspired menu created featuring new Pasta, Chicken, Veal and Seafood dishes to go along with our Dry Aged Butcher Block. Full Bar with Specialty Cocktails and Hand Selected Wine Lists to add to your experience!Our Steakhouse is a local favorite for intimate and memorable gatherings. Service and Style are served with our excellent cuts of USDA Prime Dry Aged 28 Days Steaks, Filets, Cowboy Steaks and Porterhouses. Chef prepared daily specials including fresh seafood, chicken, veal all to be paired with a selection of gourmet sides. A Prime Local Steak House
Le Blu Alehouse est un restaurant élégant et contemporain, proposant une cuisine américaine créative, des bières artisanales et des cocktails. Il bénéficie d'un emplacement idéal au croisement de la route 23 et de l’I-287. Dégustez plus de 35 bières à la pression et profitez de 32 écrans de télévision géants. Le Blu Alehouse est l'un des restaurants les plus prisés du New Jersey. Restaurant familial le jour, il vous fera vivre une expérience extraordinaire en soirée, notamment grâce à son bar, l'un des plus grands des 3 États.
Le Rails Steakhouse est conçu pour mettre les convives à l'aise dans un restaurant où l'art de la cuisine de saison et l'attention au détail sont à l'honneur et célébrés. Le Rails offre une ambiance attrayante et un environnement animé; il propose une cuisine de qualité et une large sélection de vins, le tout servi par un personnel accessible, attentif et compétent. Dans des pièces où les poutres en bois serpentent entres des murs en pierre naturelle, vous pourrez apprécier des pièces de verre et une décoration basée sur les thèmes de l'eau et du feu. Les clients sont invités à se détendre dans des chaises capitaine en cuir et des canapés disposés de façon à inciter à la conversation dans un des trois lounges. Promenez-vous le long de la passerelle et explorez le Rafter Lounge. Descendez au sous-sol et trouvez le passage secret qui mène à la cave à vin, à la salle de sèche-vieillissement des steaks et vous serez agréablement surpris de trouver un bar clandestin, le Thirty 3, qui sert des cocktails savamment conçus et des petites assiettes. Puis, remontez pour reprendre votre souffle et manger à l'extérieur dans le Trackside ou sur la Vista Terrace qui sont dotés de bars en plein air.
The Park West Tavern is a modern American tavern serving only the finest and freshest ingredients designed to be approachable, relatable, and intriguing menu.
Point de repère local et institution culinaire très appréciée, l'historique et charmante Ho-Ho-Kus Inn & Tavern propose cinq salles à manger magnifiquement restaurées et un bar de la bibliothèque élégante. Ce petit bijou de quartier propose une version moderne de la cuisine américaine classique, mettant l'accent sur des produits fermiers frais d'origine locale et des ingrédients durables. Son ambiance haut de gamme est conviviale et familiale, avec un code vestimentaire chic décontracté.
Rosario’sTrattoria is a local Italian restaurant with a casual dining atmosphere. Neighborhood eatery since 1994. Over 28 years experience serving our neighbors, friends and family in Brooklyn, Hoboken and Midland Park.We focus on serving fresh, high quality ingredients from local sources whenever possible. Our dishes consist of our favorite recipes from home as well as our favorite recipes taught to us by so many amazing chefs.
About St. Eve's, Chef Christianson and our MenuSt. Eve's is one of New Jersey's best BYO restaurants with a dining experience that is both refined and relaxed with quality, care and service that will have you coming back again and again. Chef/Owner Steve Christianson, a Culinary Institute of America graduate, in Hyde Park, NY, is lauded for his kitchen artistry, his passion for perfection and his commitment to serving only the freshest organic, and when possible, locally sourced ingredients. The menu evolves with the season and so each dining experience can be a new culinary adventure! Chef Steve invites you to come in and experience the sum of his service-oriented team's efforts and be sure to say "Hello"... He'll be in the kitchen!
Excited to be opening his "F1RST" restaurant, Award winning Executive Chef/Owner Adam Weiss who is known for his creative mix of unique flavors, textures, and artful presentation will be opening F1RST, an Eclectic American Fine Dining BYOB Restaurant. Focusing on seasonal American Cuisine with a twist, Chef Adam Weiss is bringing his distinctive cooking to Northern New Jersey.Diners will delight in the two uniquely decorated dining rooms that are upscale and trendy with avant garde artwork, subdued lighting, soothing background music, and an intimate fireplace.Our mission is to create a memorable dining experience for all who join us. We look forward to serving you!
Shh....we're probably the Best Restaurant you've never heard of. Our chic, top-secret Restaurant in Ridgewood is a Delicious Dining Adventure!NO. 12 transports guests to a prohibition-era style speakeasy in the heart of North Jersey. Serving small plates from all over the world with a wide range of shareable Tapas style, Oysters, Seafood, Steaks and Desserts.You will love the exquisitely decorated raw bar with roughly 50 seats. We are B.Y.O.B. friendly.
Le plus récent restaurant BYOB (Apportez votre propore boisson alcolisée) à avoir ouvert ses portes dans la magnifique ville de Ridgewood est le Café 37, un nouveau restaurant moderne qui vous propose une cuisine américaine où les ingrédients de saison et la créativité culinaire sont à l'honneur. Situé à l'angle de Broad et Hudson Street, Café 37 vous propose un menu varié composé de fruits de mer, de viandes et de pâtes, ainsi que de plats classiques préparés sur place, simples dans la conception et généreux dans les portions. Tous les desserts sont également préparés sur place.