Locally owned and operated by long time Portland area chef Mark Carruth, Avanti serves up high quality food featuring unique and delicious taste profiles in an intimate, but lively setting. Cocktails from the craft bar and offerings from the wine list complete the experience.
Greet your friends. Eat great food. Catch the game. There’s a cozy, comfortable and extraordinarily cool hangout right in your neighborhood. When you're here you do more than just gather. So come root for your favorite team, wine and dine as a couple, or bring the kids for an extra special meal. And for a few relaxing hours, call this place your own. We’re Lil’ Cooperstown. The neighborly thing to do.
Situé sur l'historique Terwilliger Boulevard et surplombant la Willamette River, Chart House vous offre une vue magnifique sur les lumières scintillantes de la ville, sur la rivière et à la fois sur le Mont Hood et le Mont St. Helens. Ce restaurant est l'un des plus remarquables dans le nord-ouest du Pacifique. Avec 29 emplacements historiques et au bord de l'eau à travers les États-Unis, Chart House vous propose des vues spectaculaires et un service exceptionnel que vous apprécierez sans hésiter ! Allant des spécialités de poissons et de fruits de mer juqu'aux succulents steaks, leurs chefs renommés ont créé un menu afin de compléter la cuisine locale avec une touche d'exotisme. Choisissez parmi leurs célèbres plats tels que le mahi mahi pané aux noix de Macadam, leur saumon glacé au miso et leur côte de bœuf rôtie lentement. Ils vous proposent également une sélection quotidienne de poissons frais, une vaste collection de vins raffinés, sans oublier leur fameux gâteau mi-cuit au chocolat. Ne manquez pas leur menu exceptionnel du dîner du lundi au vendredi et du brunch le dimanche. Votre expérience sera mémorable !
L'Oswego Grill a ouvert son premier établissement le 10 mars 2009 à Lake Oswego. Ses restaurants, détenus et gérés localement, représentent simplement un « rêve devenu réalité » pour tous ! Fidèle au concept de l'« élégance à un tarif décontracté », l'Oswego Grill présente son grill à bois dur construit sur mesure, permettant de cuisiner des steaks d'origine locale de qualité USDA, des hamburgers, des fruits de mer frais et même une de ses salades, sur un feu d'essences de mesquite et de pommier. L'établissement se réjouit de votre visite !
Kona Grill is a classic American Grill with great steak and seafood - complemented by the best choice of sushi and margaritas at any grill in America. Kona Grill features a global menu of contemporary American favorites, award-winning sushi, and specialty craft cocktails in a polished, casual atmosphere. From brunch & lunch to dinner & happy hour, the restaurant offers a range of freshly prepared dishes from the grill, seasonal menu items and fan-favorite dishes across all dayparts. Kona Grill offers both indoor and outdoor patio dining at all its locations, $3, $6, $9 happy hour offered weekdays & NEW weekend brunch, guided by a passion for quality food and exceptional service.
Inspired by culinary excellence, welcome to Oswego Grill! We are a classic steakhouse that is passionate about genuine hospitality and delivering a scratch made menu from fresh, local and seasonal ingredients, the best the Pacific Northwest has to offer. We feature a hardwood grill at the heart of each Oswego Grill Restaurant, which allows us to grill all of our premium USDA choice domestic steaks, burgers, fresh seafood and even one of our salads over Mesquite and Applewood. In addition to our main menu for lunch and dinner, we offer a regular rotating seasonal menu, our signature weekend brunch, happy hour and a late night happy hour. Complementing our dining experience we have curated a selection of regional wines, including featured Oregon Pinot Noirs, as well as craft beers, and handcrafted cocktails. For a craveable menu, you have come to the right place: your local Oswego Grill. Our service philosophy is simple: "The answer is yes! What's the question?"
Locally sourced and seasonally inspired, Tavern on Kruse changes menus every 12 weeks as we weave the season's perfectly-fresh and perfectly ripe bounty into our offerings. Our executive chef, Nathan Bates, spent four and half years at the Michelin 3-Star "Fifth Floor" in San Francisco. Our space is elegant, but our staff is friendly and jovial as we see "people" as the reason for dining. We look forward to meeting you.