Located on Lake Wylie in the newly developed McLean South Shore, Drift on Lake Wylie is a chef-inspired lakeside chophouse. At the forefront of the Lake Wylie dining scene, our food is simple and seasonal—home to prime cuts of beef, local seafood, and homemade pasta. Whether you join us for dinner, pop by the bustling bar for a quick bite, or book one of our private dining rooms for a special dinner or cocktail party, we look forward to serving you soon.Located 8 minutes south of Belmont off South New Hope Road and North of Lake Wylie just off Pole Branch Road.
The RH Rooftop Restaurant resides on the third floor of RH Charlotte, a 50,000-square-foot design gallery that blurs the lines between residential and retail, indoors and outdoors, home and hospitality. We invite you to enjoy our menu of timeless classics for brunch and dinner, and a selection of wines from esteemed vintners in the United States and Europe.For group dining inquiries, please email: charlottehospitality@rh.com
Firebirds Wood Fired Grill is an American Restaurant and Steakhouse serving authentic wood-fired steaks, seafood, specialty cocktails and select wines. Join us for Happy Hour at the FIREBAR® or on the patio for drink specials and bar bites. We offer top-notch service and upscale dining at a modest price. Reserve Your Table with us today.
Le Del Frisco's Double Eagle Steak House est fièrement ouvert et acclamé par la critique du sud de Charlotte depuis mai 2007. Ce restaurant en est à son huitième emplacement avec son concept légendaire fondé en 1989 et honoré à l'échelle nationale pour sa cuisine exceptionnelle et son ambiance chaleureuse. Le menu vous propose du bœuf USDA, des fruits de mer frais, et des incroyables queues de homard d'eau froide. Leur liste de vins primée comprend une variété de plus de 1000 sélections du monde entier. Leur élégant restaurant de 1500 mètres carrés dispose de trois niveaux distincts. Alors, que vous désiriez manger dans leur dynamique salle à manger principale, profiter de la vue de leur mezzanine, ou assister à un événement dans leur cave à vin à couper le souffle, vous êtes assurés de vivre une soirée inoubliable. Le restaurant est situé dans le Piedmont Town Center, à seulement 10 minutes de uptown Charlotte.
At Napa Kingsley, we're bringing the heart of California to Fort Mill. Enjoy fresh, flavorful dishes made from scratch, paired with bold wines, all in a cozy atmosphere that feels like home. Just think of us as your friendly neighborhood restaurant, with a serious wine obsession.We offer complimentary Valet with Validation Thursday, Friday & Saturday Evenings from 5-11pm. To access Valet you can enter on Textile Way off of SC-160 and make a right hand turn onto Broadcloth and valet is located across our restaurant on the right hand side.
Rooster's Wood-fired Kitchen is thrilled for its first expansion since 2012, opening at The Bowl at Ballantyne with more than 30 years of culinary tradition and craftsmanship under its belt. Rooster's is known for elevated simplicity with dishes that allow seasonal, often locally sourced ingredients to shine. With this location, Rooster's debuts a refreshed approach to interior design with a nod to the outdoors and the recreation of fly fishing. Enjoy signature dishes that showcase humble comforts, such as rotisserie chicken, hanger steak, grilled salmon, Margaux's succotash, mac & cheese, butter wilted spinach, and more in a relaxed, light-filled dining space or on the expansive patio.
Often referred to as “the wine lover's restaurant,” Sixty Vines delivers simple, yet flavorful cuisine paired perfectly with 60 wines on its sustainable tap system. Every plate and pour is designed to inspire adventure and discovery of wine culture reimagined. Guests are encouraged to experience abundance over shared plates, enjoy wine “pinkies down” and to visit for brunch, lunch and dinner. Signature menu items include charcuterie boards, seasonal proteins, wood fired pizzas and innovative pasta dishes all inspired by ingredients found in wine country.
Bienvenue au Ruth’s Chris Steak House ! La fondatrice du restaurant, Ruth Fertel, avait l’habitude de dire: « Si vous avez déjà goûté un filet de boeuf aussi bon, alors revenez nous voir le plus vite possible !». Ici, la viande est quelque chose de sacré. Le personnel s’assurera que vous passez un bon moment, sans afficher de comportement lourd ou crispé, comme dans certaines steak houses. Ce restaurant, situé au sein de SouthPark, et créé dans un style classique du sud, possède une salle à manger très spacieuse, ainsi que plusieurs espaces de souper privés. Entouré par un sombre bois de feuillu et des faïences artisanales, vous aurez l’impression de vous retrouver à la Nouvelle-Orléans. Toutes les viandes de boeuf y sont certifiées. Elles sont préparées sur des grills à 1800 degrés, et servis sur des assiettes atteignant la température de 500 degrés. Ruth Fertel utilise et s’inspire au quotidien de son héritage de la Nouvelle-Orléans. N’hésitez pas à informer le personnel de vos attentes particulières pour un souper en amoureux auquel vous voudriez ajouter une petite touche spéciale. Les équipes du restaurant sont à votre écoute et répondront à vos demandes dans un véritable souci du détail.
State of Confusion features authentic dishes from Latin America, New Orleans, and the Carolina Low-country. We serve lunch, dinner, and weekend brunch, with takeout and delivery available. Multiple indoor and heated outdoor hangout areas offer you and your groups a variety of options for dining in and special events.Additional free parking at 301 Clanton: Monday - Friday after 5:00 pm and all day Saturday and Sunday.
Révolutionnez votre consommation à South Park, à Charlotte. Le Rooster's Wood Fired Kitchen, créé par le chef Jim Noble, s'apprête à redéfinir la restauration. Ce bar à vins propose un menu à la carte composé d'une large sélection de plats aux influences espagnoles, françaises et italiennes, préparés sur un grill au feu de bois, une rôtisserie et dans un four importé d'Italie. Les plats de qualité du Rooster's Wood-Fired Kitchen sont à la fois abordables et simples, aux accents culinaires du sud du pays. Située au centre de la salle, la cuisine ouverte vous permettra d'admirer le savoir-faire des cuisiniers tout en dégustant vos plats sur le comptoir en granit ancien, perché sur un tabouret de bar fabriqué à la main. L'intérieur du restaurant présente des touches de cuir, de pierre ancienne, de bois travaillé à la main et de fer forgé qui rappellent le côté fait maison et artisanal de sa cuisine.