Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Royaume-Uni
  3. Londres

Meilleurs restaurants Européen Moderne à New Cross

Prix
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Primé
Accessibilité

150 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant The Ivy West Street
4.5
Génial(4926)
Prix : très cher
• Modern european • Covent Garden
Réservée 149 fois aujourd'hui
The Ivy est une institution londonienne depuis 1917. Le restaurant et le salon privé à l'étage sont la quintessence du glamour. Au centre du restaurant, un bar chatoyant attire les regards admiratifs tandis que les fenêtres aux vitraux caractéristiques, les boiseries en chêne et la superbe collection d'art contemporain assurent la longévité de cette institution dans la restauration très britannique. Le chef Gary Lee vous a concocté des menus de saison équilibrés, mettant au goût du jour les classiques et y intégrant des plats d'inspiration asiatiques, des salades et des légumes, ainsi qu'une section « de la mer et de coquillages ». Le directeur Fernando Peire dirige une équipe solide et expérimentée pour offrir le service sans faille qui a fait la réputation de The Ivy au fil des années. L'endroit idéal pour déguster vos repas avant et après le spectacle, The Ivy attire également une clientèle fidèle des arts et des médias.
Une photo du restaurant Trivet
4.6
Exceptionnel(115)
Prix : très cher
• Modern european • Pont de Londres
Réservée 15 fois aujourd'hui
2024: awarded 2 Michelin stars!Trivet derives from the age-old cooking utensil - an iron tripod placed over fire to support a cooking pot or kettle - reflecting the warmth and balance which forms Head Chef Jonny Lake and Master Sommelier Isa Bal’s values for the restaurant, as well as their working relationship.From the very beginning of the creative process, Jonny, Isa and the team think about how food and drink work together. The menu features their explorations of ingredients, dishes and drinks from around the world, inspired by the culinary history and diversity around us. The wine list is set out chronologically, following the historic beginnings of wine to present day, with over 350 wines from classic producers to the New World, as well as acknowledging the root of viti-vinoculture with wines from Georgia, Armenia and Turkey.As well as the welcoming main dining room, Trivet has a terrace, wine bar and private dining space. Monday nights transform into the LaBombe Wine Bar.
Une photo du restaurant Ducksoup
4.5
Génial(90)
Prix : très cher
• Modern european • Soho
Réservée 58 fois aujourd'hui
We are a natural wine bar and restaurant in the heart of Soho - we change our menu weekly and cook with the seasons using the best ingredients the season has to offer. Our menu is an eclectic array of dishes that we're either in the mood to eat or that take inspiration from a dish we've enjoyed somewhere along our journey. Whatever it is, we aim for it to always be a combination of simple cooking and delicious flavours.. This keeps us excited, and what we do at Ducksoup fresh and lively. We search out characterful wines for our wine list and work with a small number of suppliers who source well-made, honest natural and biodynamic wines from producers whose wine-making practices are carried out with love and care. We change our wine list by the glass as frequently as our food menu so that you (and we) get to enjoy new and interesting wines.
Une photo du restaurant Crispin
4.6
Exceptionnel(380)
Prix : cher
• Modern european • Spitalfields
Réservée 24 fois aujourd'hui
Crispin is an all day restaurant & wine bar in Spitalfields serving seasonal sharing plates, low intervention wines & cocktails.Our chefs are led by the talented Lewis de Haas (ex Petersham Nurseries & The Shed). They deliver a European inspired menu, using locally & sustainably sourced ingredients from independent growers, small-scale farms & producers (think seasonal croquettes, organic British vegetables, sustainable seafood, classic cuts). We also have a natural wine list, bottle shop & wine club curated by our Head of Wine Alexandra Price, where we focus on natural wines using indigenous & rare grape varieties.The glass & zinc pavilion is located on White’s Row, Spitalfields, on the junction with Crispin Street. We have seating for 40 inside in view of our open-kitchen & 20 on our garden terrace.Available for exclusive use (40 seated & 100 standing), part hire, private hire or catering enquire at info@crispinlondon.com.
Une photo du restaurant The Brush Grand Café
4.5
Génial(29)
Prix : raisonnable
• Modern european • Shoreditch
Réservée 5 fois aujourd'hui
The Brush is an all-day Grand Cafe, Soul Music & Cocktail Bar in the heart of Hoxton with a large terrace. The seasonal menu pays homage to the ‘Grand Cafe’ genre, with inspiration taken from cuisines across Europe, offering a modern take on traditional dishes alongside new signatures. Just a short walk from Old Street Station, The Brush is the spot for any moment in the day from breakfast, lunch, dinner or simply a coffee and cocktail in between, a true neighbourhood hub of Hoxton.
Une photo du restaurant Rail House Victoria
4.2
Génial(2076)
Prix : cher
• Modern european • Victoria
Réservée 49 fois aujourd'hui
A modern café with handsome bars and a diversity of spaces that evolve throughout the day. The international menu has a contemporary and relaxed approach, offering healthy choices for every day, with plenty of naughty stuff on there too.
Une photo du restaurant 100 Wardour St
4.1
Excellent(715)
Prix : très cher
• Modern european • Soho
Réservée 58 fois aujourd'hui
Le restaurant & Club souterrain 100 Wardour St Restaurant & Club affiche une décoration ludique et complaisante inspirée par le quartier de Soho. Le service est assuré jusqu'à 2h du matin. Le menu propose du poulpe poêlé sur un gril robata servi avec du citron et de la ciboulette ainsi qu'une sélection naturelle comprenant du tartare ibérique et des plats à partager comme des côtes levées de Galice avec les os. Vous pourrez savourer une variété de cocktails fantastiques dont des créations pré-bouteillées et une carte des vins spectaculaire tout en profitant de DJ et de concerts 5 soirs par semaine.
Une photo du restaurant Ham Yard Bar and Restaurant
4.5
Génial(4706)
Prix : cher
• Modern european • Soho
Réservée 14 fois aujourd'hui
Le restaurant Ham Yard a un menu qui change fréquemment en fonction des ingrédients frais de saison et des meilleurs produits britanniques. Les plats vont du jambon Ham Yard glacé maison et pâtes roulées à la main aux haricots piment sur pain grillé et sandwiches de crème glacée et sans oublier les thés champagne populaires servis l'après-midi. Nos clients les plus exigeants seront tentés de revenir encore et encore pour déguster notre sélection de petits plats au bar, y compris mascarpone truffé et le jambon fondant, le porc effiloché avec chipotle et la truite de mer au persil avec de la betterave et du raifort.
Une photo du restaurant Upstairs
4.8
Exceptionnel(400)
Prix : cher
• Modern european • Clapham
Réservée 7 fois aujourd'hui
Almost three years on from its culinary christening, Upstairs has sparked a reputation for casual dining in its finest form. A self-contained dining space, Upstairs offers guests a selection of small plates from our daily-changing menu, all of which are cooked to order from an open island kitchen and designed to share.As well as being available for reservations and exclusive hires, Upstairs proudly plays host to a variety of exciting events and special evenings for our guests to enjoy; from expertly-led wine masterclasses to convivial Sunday lunches.Our aim has always been to offer our guests the opportunity to get closer to the cooking process than ever before, and with the unfaltering passion and dedication of our team, a recently (and very proudly) received Bib Gourmand Award, and the continued support of our wonderful guests, we truly see nowhere to go but up.
Une photo du restaurant Silo London
4.8
Exceptionnel(84)
Prix : très cher
• Modern european • Hackney
Réservée 7 fois aujourd'hui
The worlds first Zero Waste restaurant, Silo's menu is an expression of natural farming and closed loop cooking, demonstrating quality within sustainability.Situated in Hackney Wick overlooking the River Lea, the restaurant features an open and spacious, relaxed dining room, counter seating around the kitchen and hearth, as well as a private dining room.Awarded with a Green Michelin Star.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable