Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Allemagne
  3. Rhénanie-du-Nord-Westphalie

Meilleurs restaurants Européen Moderne à Korschenbroich

Prix
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Accessibilité

3 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Lehmanns Restaurant
4.7
Exceptionnel(150)
Prix : raisonnable
• Modern european • Est
Enjoy a candlelit dinner of Mediterranean fare at Lehmanns Restaurant. It's cozy setting features a fireplace, burgundy-colored walls and warm lighting. Lehmanns Restaurant's chef Andreas Lehmann with help from his team creates tantalizing dishes for guests. Fresh salad with fried halloumi or green asparagus in tomato butter make for tasty starters. An entrée of pork in pepper sauce with roasted vegetables or sliced beef with potato rösti will please the appetite. Lehmanns Restaurant features a wine cellar where guests can choose their favorite selection. It provides outdoor seating for guests and caters various events.
Une photo du restaurant Lepsy’s Fischrestaurant
4.8
Exceptionnel(41)
Prix : cher
• Modern european • Willich
Réservée 2 fois aujourd'hui
Fangfrische Fische und Meeresfrüchte, zubereitet mit viel Raffinesse – das ist das Markenzeichen von Lepsy’s Fischrestaurant in Willich. Unter dem Motto Fisch Genuss erleben, werden hier in einem edlen und gemütlichen Ambiente, im Sommer auch auf der Terrasse, köstliche Fisch und Meeresfrüchte serviert. Ob Bouillabaisse a la Lepsy's, Wolfsbarschfilet knusprig auf der Haut gebraten oder Königskrabbe – die Auswahl im Lepsy’s in der Bahnstraße ist abwechslungsreich. Im Juli und August emphielt die Küchenchefin Hummer: raffiniert/ fein/lecker. Wer noch nicht hier war: unbedingt nachholen!
Une photo du restaurant Restaurant Spitzweg
4.8
Exceptionnel(391)
Prix : raisonnable
• Modern european • Neuss
Réservée 8 fois aujourd'hui
Influenced by Mediterranean and Asian cuisine, Restaurant Spitzweg promises to use only the freshest herbs, meats and seasonal and hard to find vegetables to create culinary dishes that delight the senses. Renowned chef Marika Weinhold's ability to combine bold flavors has earned her spots on numerous restaurant guides as well as in local media outlets. Patrons will have many reasons to keep coming back as Spitzweg changes its fine dining menu every six to eight weeks and offers a variety of dishes that change daily. If you are looking for a culinary and visual experience, the recently renovated Spitzweg is your answer.
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable