Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Chicago / Illinois

Bars À Huîtres les plus populaires à Western Springs

Prix
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Accessibilité

3 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Devon Seafood + Steak - Oakbrook Terrace
4.7
Exceptionnel(6312)
Prix : cher
• Oyster bar • Oak Brook
Réservée 46 fois aujourd'hui
Proposant un menu généreux où les fruits de mer de qualité supérieure sont à l'honneur, le Devon Seafood + Steak élabore ses plats selon des standards rigoureux et vous accueille dans un cadre confortable. Avec une carte des vins bien fournie, un bar à huîtres et une cuisine créative, le Devon Seafood + Steak sert une cuisine d'excellence à un très bon rapport qualité/prix. Il est ouvert pour le déjeuner et le souper.
Une photo du restaurant Eddie V's - Oak Brook
4.8
Exceptionnel(63)
Prix : très cher
• Oyster bar • Oakbrook Terrace
Réservée 75 fois aujourd'hui
Eddie V's Prime Seafood is a luxury dining destination known for the seafood flown in from pristine waters around the world, as well as its premium hand-carved steaks. Dishes are artistically prepared and feature an ever-changing array of seasonal seafood, along with critically acclaimed prime center-cut steaks broiled to perfection. The restaurant's award-wining wine list, which has been recognized by Wine Spectator, has more than 300 wines curated by Eddie V's very own Advanced Sommelier. In the V Lounge, guests can sip classic and creative cocktails, and enjoy signature appetizers against a backdrop of live music trios.
Une photo du restaurant Hemmingway's Bistro
4.6
Exceptionnel(1236)
Prix : raisonnable
• Oyster bar • Oak Park
Réservée 26 fois aujourd'hui
At Hemmingway's Bistro the menu combines classic French dishes with the freshest Midwest ingredients. The daily specials reflect the chef's love for fresh seafood. Using mostly East-coast seafood flown in from Boston daily, the chef creates dishes like wild mushroom-crusted halibut on horseradish whipped potatoes and roasted sea bass on Caussoulet beans.There is also a Parisian seafood bar offering towers of Plateau de Fruit de Mer with fresh oysters, clams, shrimp, and lobster.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable