Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Mexique
  3. Baja California Sur

Meilleurs restaurants Péruvien à Cabo San Lucas

Prix
Régions
Quartiers
Options de restauration
Options de places
Accessibilité

4 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Punta Médano Ceviche Bar
5.0
Exceptionnel(13)
Prix : cher
• Peruvian • Cabo San Lucas
Réservée 1 fois aujourd'hui
En Punta medano Ceviche Bar, ofrecemos lo mejor de la cocina mexicana e influencia peruana, con ingredientes frescos provenientes del mar y productos locales de la región. Ubicado en el hermosos Cabo San Lucas, Baja California Sur. Punta Medano se enorgullece de apoyar a productores locales asegurando que nuestro menú este basado en productos de temporada.Bajo la direccion de nuestro fundador Chef Luis Nara, quien cuenta con una solida formación en artes culinarias y hospitalidad, cada platillo esta impregnado de una mezcla única de sabores tradicionales contemporáneos. La cocina del Chef Nara se inspira en sus experiencias en Mexico y otros países lo que añade un toque único a cada creación y brinda una experiencia gastronómica que te llevara en un viaje gastronómico. En Punta Medano ceviche Bar comprendemos que los recuerdos mas grandes están anclados en nuestras experiencias mas especiales.Por eso nos esforzamos por crear momentos inolvidables para cada uno de nuestros invitados.
Une photo du restaurant Manta at The Cape a Thompson Hotel
4.8
Exceptionnel(1266)
Prix : très cher
• Peruvian • Cabo San Lucas
Réservée 28 fois aujourd'hui
By Renowned Mexican Chef, Enrique Olvera, Manta is the culinary centerpiece of The Cape, A Thompson Hotel. With an intriguing double meaning, the manta ray symbolizes the kitchen"s focus on seafood, while manta, the Spanish word for blanket, conveys the chef's emphasis on comfort. Acknowledge by the New York Times for his "way of confirming and subverting expectations of Mexican food at the same time," Olvera has drawn inspiration from the izakaya tradition to introduce a pan-Pacific concept of Mexican cuisine. The intimate, richly textured space features a dramatic exhibition kitchen and a curated beverage menu focused on mezcals, tequilas and sakes.
Une photo du restaurant Cayao by Chef Richard Sandoval
4.9
Exceptionnel(26)
Prix : très cher
• Peruvian • Cabo San Lucas
Réservée 3 fois aujourd'hui
A Culinary Celebration of Peruvian Nikkei Fusion Chef Richard Sandoval creates culinary harmony with Nikkei cuisine, bringing together the flavors of Japan and Peru. Be sure to try the “suviche” that combines sushi and ceviche. Expect a truly remarkable oceanfront experience.
Une photo du restaurant Nobu Los Cabos
4.8
Exceptionnel(1040)
Prix : très cher
• Peruvian • Cabo San Lucas
Réservée 27 fois aujourd'hui
Nobu Restaurant is an immersive experience from the terrace of the Lounge Bar with a extraordinary sunset that complement our elegant kitchen with the best view of the Pacific. Chef Nobu Matsuhisa continues to bringing to life the latest trends in Japanese cuisine under the influence of South America and Peru, with an extensive menu of creative dishes where he includes part of his heart in every bite and a host of bold explosive cocktails at palate without skipping our traditional sake.

Découvrez ce dont les locaux raffolent

De clients vérifiés comme vous
De clients vérifiés comme vous

Explorez OpenTable

  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable