Le restaurant le Pomona Valley Mining Company propose à ses clients un cadre rustique, décontracté et relaxant. C'est un steakhouse à l'américaine dans une ambiance authentique de « saloon ». Vous pourrez y déguster des viandes de qualité, de la volaille et des fruits de mer. Le menu offre également des soupes copieuses, des produits frais et de délicieux desserts. Côté boisson, vous y trouverez une grande variété de vins, des classiques et de nouveaux cocktails. Détendez-vous et profitez de la vue incroyable qu'offre le restaurant sur la ville. Vous ne le regretterez pas!
Depuis des siècles, l'auberge anglaise a gagné une solide réputation de personnel amical, de chambres confortables et de foyers joyeux. Dès que quelqu'un entre dans l'auberge, les charmants hôte et hôtesse accourent pour les accueillir. Devant le feu crépitant, vous pourrez partager un bon plat copieux, (votre chope sera toujours pleine), un bœuf rôti à la broche et une table remplie de douceurs sucrées.
Les propriétaires de l'auberge du Summit House se sont inspirés de la tradition qui vise à proposer un endroit accueillant où les amis peuvent de retrouver pour manger, boire et profiter de la vue sur la campagne du comté de North Orange.
Bienvenue à toutes et à tous !
La famille Ayres sert depuis des décennies des mets fantastiques: steaks, côtelettes, sandwiches au thon, salades spécialisées et desserts faits maison. Chaque emplacement offre une ambiance animée où amis et voisins sautent d'une table à l'autre tandis qu'à la table d'à côté des associés concluent des affaires importantes.
L'emplacement de Brea propose une salle à manger privée exquise et un patio couvert fabuleux qui peut accueillir des groupes privés jusqu'à 150 invités.
WE’VE BEEN MASTERING OUR CRAFT SINCE 1964, so you could say we know a thing or two. Our cuts are aged at least 21 days, seasoned to excellence, expertly flame-grilled and served up just the way you like it. You’ve earned it. Whether you’re here to throw back a couple with old friends or trying to finish off the High Noon Feast on your own, there’s always a seat for you. So here’s to the nights you can’t remember and the steaks you won’t forget. To learn more visit www.blackangus.com
Pizzaioli is a family-owned Italian restaurant that has been serving the community since 1995. Specializing in modern Italian cuisine with an American twist, it offers a casual yet elegant ambiance. Known for its high-quality ingredients and extensive wine list, Pizzaioli also features a full bar and a variety of local and international beers. Every dish is made fresh to order using family recipes passed down through generations. The restaurant sources only the finest ingredients, including local cage-free eggs, grass-fed butter, non-GMO produce, and all-natural, certified pasture-raised chicken. They also serve USDA Prime Certified Midwestern Beef, aged 28 days, for optimal flavor and tenderness. Fresh seafood is delivered daily and responsibly sourced whenever possible. Pizzaioli's dedication to quality and personalized service has earned it a loyal following and numerous local awards. The team is grateful for its patrons' support and looks forward to serving them for years.
Chef Miguel Reyes, Known for most of his well-established career as a private dinner and Celebrity Chef, fulfills his dream of having a restaurant with Gozo Kitchen and Loung. A restaurant that showcases his most beloved dishes, reflecting his culinary journey. Gozo aims to be a haven where costumers enjoy exceptional food, creating moments of pure delight through a unique dining experience. He brings global flavors with a Latin twist, staying true to his roots. At Gozo, the pursuit of culinary excellence is not merely a goal; it is a commitment to creating moments of pure joy through the artistry of food.