Flatiron Steak house with American Wagyu Gold Grade Beef, Plus Prime Rib-eye and Beef Dishes, Salmon, Grilled Avocado wild rice . Next To Barclays Center. Located in park slope. Old school Brooklyn Casual setting with full bar and 20 beers on tap
Welcome to Bordeaux, a New American Steakhouse with a modern twist. Bordeaux is designed to
provide the ultimate upscale dining experience, a perfect place to create memories in a luxurious and tranquil environment. A distinctive ambiance embraces our guests, as our attentive staff customize and tailor the evening for your unique culinary pleasure. Our spacious dining hall can accommodate various parties, ranging from a single night out at the bar, or an intimate night out for two in our private dining room, to a large celebration or gathering in our party room.
Looking forward to providing an exceptional
and noteworthy dining experience.
YAKAR is Brooklyn's Premier Steakhouse bringing you the highest grade Prime meats masterfully aged on-site in our private dry aging room. Come and visit our store where you can also purchase a large selection of Handcrafted Charcuterie and meat platters prepared exclusively on our premises.For inquiries please call us at (855) 522-2527. Or visit us at YAKARSTEAKHOUSE.COM
L'un des restaurants les plus prospères des États-Unis, ce steakhouse de New York a ouvert en 1977 et n'a jamais cessé d'être un succès depuis.
C'est l'un des restaurants les plus occupé de New York et parmi les plus célèbres steakhouses dans le monde. Spécialisée dans les fruits de mer frais et le homard, les steaks et les côtelettes assortis, Smith & Wollensky est bien connu pour ses grandes portions, son personnel de service saisonné et son ambiance pop Americana.
L'extérieur en bois est composé de moulures vert forêt sur des murs blancs. L'intérieur élégant a un style tournant du siècle dernier avec du laiton brillant, des accents de bois sombre et des planchers en bois poli.
Adjacent au Smith & Wollensky se trouve le Wollensky Grill. Le Grill (entrée sur la 49th St) est ouvert de 11h30 à 02h00, mais n'accepte pas les réservations.
After ten years of continued success in the New York metro area, Benjamin Restaurant Group is proud to open its newest space, Benjamin Steakhouse Prime. Here, modern elegance is combined with traditional steakhouse classics, while also showcasing signature standouts from highly regarded sister property Benjamin Steakhouse. After perfecting both steakhouse and seafood concepts in their arsenal, Benjamin Restaurant Group is highlighting the grill at Prime, serving up USDA prime dry aged steaks and succulent seafood in unique ways. The 10,000 square foot space houses an expansive main dining room featuring wall mounted fireplaces. A temperature-controlled wine wall is exposed throughout the upper level which also offers five customizable private dining spaces for seating of up to 100+ guests.
Michael Lomonaco dévoile le Porter House Bar and Grill, situé au quatrième étage de l'emblématique Time Warner Center avec une vue sur Central Park. Mettant en vedette l'étendue de la cuisine américaine, des steaks de grande qualité et des fruits de mer américains exceptionnels sont à la base du menu tandis que certains plats saisonniers inspirés par l'engagement du Chef Lomonaco face à la cuisine américaine contemporaine se conçoivent et s'exécutent sur place. La carte des vins primée, comprenant plus de 550 étiquettes, n'a d'égale que la liste des cocktails de classe mondiale, dédiée à l'art du spectacle et de l'exécution du cocktail classique, livrée par des mains d'experts.
Le CATCH propose des interprétations contemporaines, sophistiquées et accessibles de plats de fruits de mer classiques. Ses plats, par leur brillante et irréprochable complexité, sauront surprendre votre palais. Ce restaurant de 2 étages et de 275 sièges offre une variété d'expériences culinaires uniques à ses fidèles clients. Il met en vedette une cuisine ouverte et des tables à manger communes dans une atmosphère accueillante.
Spectaculairement situé sur la rivière Hudson directement en face de Manhattan, le graphique Weehawken House au Lincoln Harbor offre une vue panoramique sur le scintillant horizon de New York - de l'Empire State Building à Wall Street. Depuis 1961, Chart House s'est consacré à fournir une expérience culinaire idéale. Avec 27 emplacements historiques, au bord de l'eau et endroits primés à travers les États-Unis, Chart House offre des vues spectaculaires et un service exceptionnel que vous êtes sûr d'apprécier. Des meilleures prises de fruits de mer aux succulents steaks, nos chefs de renom ont adapté un menu pour compléter la cuisine locale tout en introduisant une touche d'exotisme. Choisissez parmi nos plats célèbres tels que le Snapper Hemingway, crevettes Fresca et notre côte de bœuf lentement rôti. Nous offrons également une sélection quotidienne de poisson frais, une vaste collection de vins fins et whiskies, et des desserts décadents comme notre fameux gâteau de Lava Hot Chocolate. A quelques minutes de Midtown Manhattan, Chart House dépassera toutes vos attentes.
Established in 1837, Delmonico's remains the oldest restaurant in New York City and returns for the fall of 2023. Living in its original building at the intersection of Beaver & William Street in the financial district, Delmonico's holds to be the first dining establishment in America to be called by its French name "Restaurant”. From our early days as a gathering place for visionaries and cultural icons to our continuous pursuit of culinary excellence, Delmonico's has shaped the very fabric of the American dining experience. With a storied past filled with pioneering techniques, iconic dishes, and a commitment to hospitality, we honor our history by reinventing tradition and inviting you to be part of our culinary journey.
At La Marchande, Chef John Fraser revitalizes the French chophouse, spotlighting seasonal ingredients and a fresh approach to steakhouse dining. The café-inspired dining room and casual bar setting provide unique environments for both formal meals and relaxed drinks.Chef John presents innovative dishes like "French Onion Dumplings" and seared "Bone Marrow," served in a freshly baked baguette. The menu features a variety of simply prepared proteins, including "Aged Long Island Duck" and "Broiled Prawns" with bouillabaisse maître d butter. Vegetarian options like "Hen of The Woods Steak" and "Cauliflower Tarte Tatin" showcase Chef John's creative flair.Led by Beverage Director Amy Racine, La Marchande's French-focused wine list and selection of vermouths complement the steakhouse fare. The bar offers a chic setting for enjoying cocktails, shellfish towers, and bar bites.