Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Houston

Meilleurs restaurants de Côte De Bœuf à Westchase

Prix
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Accessibilité

8 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Haywire - Memorial City
4.5
Génial(320)
Prix : cher
• Prime rib • West Side
Réservée 65 fois aujourd'hui
Haywire is a Texas-inspired restaurant known for larger-than-life dining experiences, an award-winning wine cellar and extensive list of highly allocated whiskeys. Haywire delivers a true Texas experience through an innovative farm-to-fork menu complete with vendor partners representing every corner of the state. Guests are encouraged to take a journey through Haywire’s curated menu of locally sourced ingredients and heritage recipes. Kick back with a handcrafted cocktail in the whiskey lounge, enjoy a Wagyu Tomahawk ribeye with a bold red in the inviting dining room, or unwind with friends and a cold local beer or Cadillac margarita under the big Texas sky.
Une photo du restaurant Perry's Steakhouse & Grille - Memorial City
4.7
Exceptionnel(6127)
Prix : cher
• Prime rib • West Side
Réservée 55 fois aujourd'hui
Perry dans Memorial City, au large de I10 au cœur du corridor d'énergie, offre une expérience gastronomique incomparable qui saura satisfaire vos envies et inspirer votre appétit. Avec leur menu très apprécié, Perry jouit d'une atmosphère élégante avec une ambiance éclectique comprenant une tour de vin de près de 6 mètres de haut et huit salles à manger privées. Profitez d'un cocktail au bar 79, nommé d'après l'année de fondation de Perry, sur l'une des soirées de divertissement en direct. Restant fidèle à ses racines de boucher, Perry sert du boeuf de qualité USDA sélectionné à la main et ses fameuses côtelette de porc. Perry est sûr de vous impressionner ainsi que vos invités
Une photo du restaurant Churrascos - Memorial City
4.6
Exceptionnel(1458)
Prix : raisonnable
• Prime rib • West Side
Réservée 17 fois aujourd'hui
Son homonyme - le célèbre bifteck Cordua Churrasco - a suscité la révélation latino-américaine de Houston il y a 25 ans, et depuis la flamme brûle encore fortement à Churrascos. Leur succulent menu mélange les ingrédients latins typiques avec quelques surprises pour un choix culinaire aussi habile que délicieux, comprenant des taquitos de crevettes enrobées de bacon, des ailes de poulet "light angel", le poulet grillé de bahia, les frites yuca, et, bien sûr, leur primé Churrasco - voté l'un des 20 meilleurs steaks en Amérique par le magazine Esquire. De plus, Churrascos est le traiteur officiel des Texans de Houston.
Une photo du restaurant Juliet Steakhouse
4.7
Exceptionnel(1263)
Prix : très cher
• Prime rib • Galleria / Uptown
Réservée 20 fois aujourd'hui
Juliet is an upscale steak and seafood restaurant giving you a movie theatre style theme featuring a premium bar with high end craft cocktails, a well curated wine list, and mouth-watering steaks and seafood. Juliet offers a unique experience, bringing a modern vibe to the traditional steakhouse through innovative concepts like the Glass Room which boasts wide screens TV's and a projector playing classic movies throughout the night, and also their beautiful flower wall embedded with the Juliet logo. Juliet will be the restaurant to be at if you are looking for flawless service, amazing food, and a vibe you won't soon forget!
Une photo du restaurant Prime 131
4.7
Exceptionnel(203)
Prix : cher
• Prime rib • Hauteurs / Washington
Réservée 17 fois aujourd'hui
A Berg Hospitality Group original concept, Prime 131 is a live-fire steakhouse and sushi bar within a revamped industrial space at The Docks at Timbergrove. Evoking the electric ambiance of New York’s chic yet edgy Meatpacking District in the early 90s, Prime 131 ignites a fresh dining experience in Houston where the artistry of grilling takes center stage. A protein-forward concept with Korean and Japanese influence, Prime 131 creates a completely unique meat experience where diners watch their meal be prepared on four central wood fire grills and two Josper charcoal ovens. In addition, a full sushi bar and four Korean barbeque style tables offer curated experiences featuring some of the most exclusive cuts in the world.
Une photo du restaurant Perry's Steakhouse & Grille - River Oaks
4.7
Exceptionnel(2414)
Prix : cher
• Prime rib • River Oaks
Réservée 32 fois aujourd'hui
After 40 years of serving greater Houston, Perry’s opened the doors of its first inner-Loop restaurant in River Oaks. Treat yourself to a Rare and Well Done® experience right in the heart of Houston. With its expansive two-story design, award-winning menu, tableside presentations, vibrant Bar 79® and exceptional service, Perry’s one-of-a-kind River Oaks location was worth the wait.
Une photo du restaurant Gauchos Do Sul - Highland Village
4.8
Exceptionnel(429)
Prix : cher
• Prime rib • Galleria / Uptown
Réservée 16 fois aujourd'hui
The plains of Southern Brazil are filled with grazing cattle enjoying the vast pastures. These cattle are the source for the famous and centuries old Brazilian “Churrasco” barbecues. It was at these gatherings where Brazilian cowboys or “gauchos” would prepare large pieces of meat and slowly cook them over open flame pits. Our traditional gaucho chefs still follow these traditions to preserve the flavors of each cut of meat.We feature unlimited tableside service of different cuts of beef, pork, lamb, and chicken. We also feature a gourmet salad bar, and various traditional side dishes to complement the meats. You can control your service with a small green and red-sided card. The green side tells the gaucho chefs to bring out skewers of sizzling meats to the table while the red signals a stopping point. To re-start service, simply display the green side again.
Une photo du restaurant King Ranch Texas Kitchen - Post Oak
4.6
Exceptionnel(1121)
Prix : raisonnable
• Prime rib • Galleria / Uptown
Réservée 26 fois aujourd'hui
King Ranch Texas Kitchen extends authentic South Texas hospitality with an uncompromising attention to detail, quality, and experience. We focus on what we do best with homegrown Texas ranch meats like beef, nilgai, and quail. Our proximity to the Gulf Coast means fresh seafood on your table at a moment’s notice, served with locally sourced produce. At King Ranch Texas Kitchen, our goal is to build a kitchen table that will honor the hospitality rooted deeply in the history of King Ranch, but one that will also nourish a brighter future for all. If that’s the kind of kitchen table experience that speaks to you, pull up a chair, and join the conversation.
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable