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Meilleurs restaurants de Fruits De Mer à Echo Park

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50 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant The Lonely Oyster
4.9
Exceptionnel(243)
Prix : cher
• Seafood • Silver Lake
Réservée 9 fois aujourd'hui
The Lonely Oyster's mission is educating all in the following:Our expertly trained RAW bar staff journeys everyone in all things saltwater. (productsourcing, flavor profile, finish, and sustainability.)High End Liquid Alchemy Cocktails:Our in-house Beverage Director, Philip Ross concocts original and science based cocktails that pair most perfectly with each of our daily oyster selections.Exceptional Wine:Sommelier Philip Ross' wine list redefines what it means to be enophile, showcasing exclusively available vintages from all lands that touch the sea.All of these parts are designed to cohesively inspire a thirst for merroir, terroir, andinvoke a sensory travel experience through a shared knowledge.
Une photo du restaurant Loreto
4.8
Exceptionnel(287)
Prix : très cher
• Seafood • Atwater Village
Réservée 44 fois aujourd'hui
Bathed by the Pacific Ocean to the West and by the Mar de Cortés to the East, California’s Peninsula is layered with a rich history of cultures reinventing seafood with bold flavors. At our Barra de Peninsula we serve the best bounty that these Oceans have to offer, and we celebrate the people who make our coasts so delicious, from Uni and clam divers to the Concheros in Baja and much more.Please note: All credit card payments will incur a 3% processing fee. You may use cash or a debit card to avoid this charge. Thank you for your cooperation.
Une photo du restaurant NIKU X
4.3
Génial(358)
Prix : très cher
• Seafood • Centre ville
Réservée 75 fois aujourd'hui
NIKU X offers 2 exclusive unlimited dining experiences that highlight Wagyu and Luxury Seafood, located in the heart of Downtown Los Angeles. Our BBQ Dining features 2 different tiers of unlimited A5 wagyu to be grilled by guests as well as our Seafood Buffet, where families and friends can enjoy an interactive dining style. Our other experience features our 40oz Wagyu Tomahawk highlighted by our table side flame ritual. Here guests can enjoy an intimate atmosphere while still enjoying our Seafood buffet as well as our signature unlimited items.
Une photo du restaurant The Factory Kitchen - Los Angeles
4.6
Exceptionnel(3673)
Prix : cher
• Seafood • Centre ville
Réservée 43 fois aujourd'hui
The Factory Kitchen est le premier concept du FactoryPlaceHospitalityGroup, dont l'ouverture le 31 octobre 2013 a été largement saluée. Dirigé par le restaurateur Matteo Ferdinandi et son épouse sommelière Francine Diamond Ferdinandi, ainsi que leur ami de longue date et partenaire, le chef cuisinier Angelo Auriana, le Factory Kitchen redéfinit l'approche et l'expérience des dîners décontractés en ville en combinant des éléments de l'art culinaire avec le service et le design. Bar-restaurant italien traditionnel au cœur du quartier des arts dans le centre de Los Angeles, le concept culinaire du Factory Kitchen se concentre sur les recettes locales d'Italie du Nord en mettant l'accent sur certains plats traditionnels ligures comme le Mandilli di Seta al Pesto alla Genovese et la Focaccina Calda al Formaggio di Recco.
Une photo du restaurant La Boucherie
4.6
Exceptionnel(1359)
Prix : très cher
• Seafood • Centre ville
Réservée 52 fois aujourd'hui
The ultimate panoramic dining experience in Los Angeles. La Boucherie is an elegant American steak and seafood restaurant boasting an intimate bar featuring sophisticated mixologists crafting bespoke cocktails. Discreet private dining rooms, a Chef’s Table, and Starlight Booths are all available with floor-to-ceiling panoramic views of the L.A. skyline to accommodate discerning guests. La Boucherie’s menu features reimagined classics, all created with the finest and freshest ingredients available, many of which are sourced locally. The dining experience is enhanced by a cheese cave, charcuterie atelier, and an extensive, carefully curated Wine Spectator Award-winning wine list featuring over 1,200 hand-selected international and American wines.Smart Casual dress code. Jackets are not required; however, no hats, athletic wear, shorts, or flip-flops are allowed. Reservations are held for 15 minutes.
Une photo du restaurant Water Grill – Los Angeles
4.8
Exceptionnel(5419)
Prix : cher
• Seafood • Centre ville
Réservée 69 fois aujourd'hui
Depuis plus de 30 ans, Water Grill a comblé les palais des amateurs de poissons. Dès son ouverture par la King's Seafood Company, ce restaurant phare du centre-ville a répondu au besoin d'un restaurant de poissons de classe internationale à Los Angeles. Réputé servir « les meilleurs fruits de mer en Californie du Sud » selon le guide de renommée internationale Zagat, Water Grill a toujours offert d'impressionnants mets à base de poissons, reconnus pour leur qualité supérieure et leur fraîcheur.
Une photo du restaurant Mastro's Ocean Club - Downtown Los Angeles
4.5
Génial(786)
Prix : cher
• Seafood • Centre ville
Réservée 72 fois aujourd'hui
Mastro’s collection of sophisticated, classic Steakhouses and Ocean Club seafood locations are recognized for their combination of world-class service, highly acclaimed cuisine, and live entertainment in an elegant yet energetic atmosphere. A truly unparalleled dining experience.
Une photo du restaurant Joyce
4.5
Génial(575)
Prix : cher
• Seafood • Centre ville
Réservée 31 fois aujourd'hui
Joyce celebrates the essence of soulful Southern cuisine, spotlighting sustainable seafood and an exceptional raw bar. Our recipes reflect a heartfelt blend of flavors inspired by the coastal south. The menu features a a variety of small and large plates, inviting guests to enjoy in the spirit of a traditional southern table, where friends and family gather around for a shared dining experience. To complement our dishes, we curate a full wine list and zero-landfill cocktail program, blending innovation with a commitment to sustainability.
Une photo du restaurant Momed
4.7
Exceptionnel(1692)
Prix : cher
• Seafood • Silver Lake
Réservée 36 fois aujourd'hui
Bienvenue chez Momed, de la cuisine méditerranéenne moderne. Un établissement qui compte un restaurant, un comptoir déli, un bar à expresso et un marché, Momed propose la pure simplicité des saveurs de nombreux pays qui composent la région méditerranéenne orientale avec une touche moderne et dynamique. Leur objectif est d'utiliser les meilleurs ingrédients disponibles dans le but de présenter une cuisine méditerranéenne à son meilleur. Ils ont une passion pour la nourriture et offre un service personnalisé. Leur esthétique propre et moderne se combine avec une tradition séculaire pour vous apporter des saveurs que vous pourrez déguster que ce soit pour le déjeuner, le dîner ou le souper. Dans la région du Levant, d'Athènes à Marrakech, de Istanbul à Jérusalem, la cuisine méditerranéenne orientale est synonyme d'alimentation saine et, dans la mesure du possible, tous leurs ingrédients saisonniers sont biologiques et produits localement. Momed est un endroit où les plaisirs d'antan sont jumelés au confort d'aujourd'hui. Que vous passiez pour une commande à emporter ou que vous vous installiez pour partager un festin, vous ferez partie du mouvement animé d'un café méditerranéen.
Une photo du restaurant The Hummingbird Ceviche House
4.7
Exceptionnel(60)
Prix : cher
• Seafood • Echo Park
Réservée 15 fois aujourd'hui
Michelin & James Beard-recognized Chef Ricardo Zarate has opened The Hummingbird Ceviche House featuring the Nikkei (Japanese-Peruvian) cuisine he’s best known for. In a charming space with a turquoise-quartz bar, The Hummingbird serves an irresistible bill of fare focused on fresh seafood prepared using traditional Nikkei techniques elevated by California influences. The Los Angeles Times' Laurie Ochoa wrote: "...the service is caring and the food, including an aji amarillo hummus flatbread and sesame-leaf-wrapped shrimp dumplings with tiger's milk aioli, is inventive and delicious. And...the Hummingbird is affordable." Diners delight in Nikkei hand rolls, delectable ceviches, small bites, hot dishes, desserts and house-made Chicha-Morada drinks. The Hummingbird was named one of The Infatuation LA's "Best Restaurants of 2024." NEW: Talented musicians perform live jazz on Tuesdays!
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