Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Los Angeles

Meilleurs restaurants de Fruits De Mer à Los Angeles / Orange County

Prix
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Primé
Accessibilité

56 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Water Grill – Los Angeles
4.7
Exceptionnel(5364)
Prix : cher
• Seafood • Centre ville
Réservée 51 fois aujourd'hui
Depuis plus de 30 ans, Water Grill a comblé les palais des amateurs de poissons. Dès son ouverture par la King's Seafood Company, ce restaurant phare du centre-ville a répondu au besoin d'un restaurant de poissons de classe internationale à Los Angeles. Réputé servir « les meilleurs fruits de mer en Californie du Sud » selon le guide de renommée internationale Zagat, Water Grill a toujours offert d'impressionnants mets à base de poissons, reconnus pour leur qualité supérieure et leur fraîcheur.
Une photo du restaurant Providence
4.9
Exceptionnel(4380)
Prix : très cher
• Seafood • Hollywood
Réservée 12 fois aujourd'hui
Deux étoiles Michelin; Meilleur restaurant en 2013 et 2014, Los Angeles Times; Chef de l'année en 2010, Angeleno Magazine; candidat pour Meilleur chef en 2014, 2012, 2011 et 2010, James Beard Foundation; parmi les meilleurs nouveaux restaurants, Esquire Magazine; candidat pour Meilleur nouveau restaurant, James Beard Foundation; candidat pour Meilleur chef « Pacifique», James Beard Foundation; Meilleur restaurant de fruits de mer, Los Angeles Magazine; dans les 40 meilleurs restaurants aux États-Unis, Gayot.com; dans les 50 meilleurs restaurants aux États-Unis, Gourmet Magazine. Droit de bouchon de 50,00 CAD par bouteille, limite de 3 bouteilles par table (le droit de bouchon n'est pas une option pour les groupes de 9 personnes ou plus). *Pas de droit de bouchon le lundi soir (pour les groupes de moins de 9 personnes seulement. Limite de 3 bouteilles par table. Non valide les jours fériés ou lors d'événements spéciaux).
Une photo du restaurant Mastro's Ocean Club - Downtown Los Angeles
4.6
Exceptionnel(693)
Prix : cher
• Seafood • Centre ville
Réservée 61 fois aujourd'hui
Mastro’s collection of sophisticated, classic Steakhouses and Ocean Club seafood locations are recognized for their combination of world-class service, highly acclaimed cuisine, and live entertainment in an elegant yet energetic atmosphere. A truly unparalleled dining experience.
Une photo du restaurant Mother of Pearl at Level 8
4.6
Exceptionnel(6)
Prix : raisonnable
• Seafood • Centre ville
Réservée 1 fois aujourd'hui
The picturesque al fresco oyster and champagne bar, from Mark and Jonnie Houston, the co-founders of Houston Hospitality, boasts a thoughtfully curated menu helmed by Michelin-starred and Mírate Chef Joshua Gil and is complemented by an enticing array of Champagnes, cocktails, and wines. Located atop Level 8's expansive outdoor terrace, Mother of Pearl invites guests to savor exquisite flavors while soaking in the breathtaking sunsets, creating an unforgettable dining and imbibing affair.Please note that we are an Adults Only (21+) establishment. Parking validation is available.
Une photo du restaurant La Boucherie
4.6
Exceptionnel(1323)
Prix : très cher
• Seafood • Centre ville
Réservée 25 fois aujourd'hui
The ultimate panoramic dining experience in Los Angeles. La Boucherie is an elegant American steak and seafood restaurant boasting an intimate bar featuring sophisticated mixologists crafting bespoke cocktails. Discreet private dining rooms, a Chef’s Table, and Starlight Booths are all available with floor-to-ceiling panoramic views of the L.A. skyline to accommodate discerning guests. La Boucherie’s menu features reimagined classics, all created with the finest and freshest ingredients available, many of which are sourced locally. The dining experience is enhanced by a cheese cave, charcuterie atelier, and an extensive, carefully curated Wine Spectator Award-winning wine list featuring over 1,200 hand-selected international and American wines.Smart Casual dress code. Jackets are not required; however, no hats, athletic wear, shorts, or flip-flops are allowed. Reservations are held for 15 minutes.
Une photo du restaurant Loreto
4.7
Exceptionnel(249)
Prix : très cher
• Seafood • Atwater Village
Réservée 33 fois aujourd'hui
Bathed by the Pacific Ocean to the West and by the Mar de Cortés to the East, California’s Peninsula is layered with a rich history of cultures reinventing seafood with bold flavors. At our Barra de Peninsula we serve the best bounty that these Oceans have to offer, and we celebrate the people who make our coasts so delicious, from Uni and clam divers to the Concheros in Baja and much more.
Une photo du restaurant The Palm Los Angeles
4.4
Génial(3110)
Prix : très cher
• Seafood • Centre ville
Réservée 12 fois aujourd'hui
The Palm, situé dans le centre-ville de Los Angeles, est à quelques pas du Staples Center et logé dans l'historique Toy Center, au coin sud-est de Flower Street et de la 11th Street. Le restaurant peut accueillir environ 400 personnes et occupe environ 13 500 pieds carrés. The Palm est réputé pour le bœuf, les homards géants et pour son authentique cuisine italienne. Il est ouvert sept soirs par semaine pour le souper et les jours de la semaine pour le dîner.
Une photo du restaurant The Hummingbird Ceviche House
4.7
Exceptionnel(33)
Prix : cher
• Seafood • Echo Park
Réservée 24 fois aujourd'hui
Michelin & James Beard-recognized Chef Ricardo Zarate has opened The Hummingbird Ceviche House featuring the Nikkei (Japanese-Peruvian) cuisine he’s best known for. In a charming space with a turquoise-quartz bar, The Hummingbird serves an irresistible bill of fare focused on fresh seafood prepared using traditional Nikkei techniques elevated by California influences. The Los Angeles Times' Laurie Ochoa wrote: "...the service is caring and the food, including an aji amarillo hummus flatbread and sesame-leaf-wrapped shrimp dumplings with tiger's milk aioli, is inventive and delicious. And...the Hummingbird is affordable." Diners delight in Nikkei hand rolls, delectable ceviches, small bites, hot dishes, desserts and house-made Chicha-Morada drinks. The Hummingbird was named one of The Infatuation LA's "Best Restaurants of 2024." NEW: Talented musicians perform live jazz on Tuesdays!
Une photo du restaurant Joyce
4.5
Génial(513)
Prix : cher
• Seafood • Centre ville
Réservée 13 fois aujourd'hui
Joyce celebrates the essence of soulful Southern cuisine, spotlighting sustainable seafood and an exceptional raw bar. Our recipes reflect a heartfelt blend of flavors inspired by the coastal south. The menu features a a variety of small and large plates, inviting guests to enjoy in the spirit of a traditional southern table, where friends and family gather around for a shared dining experience. To complement our dishes, we curate a full wine list and zero-landfill cocktail program, blending innovation with a commitment to sustainability.
Une photo du restaurant Mama Por Dios - DTLA
4.1
Excellent(585)
Prix : très cher
• Seafood • Centre ville
Réservée 12 fois aujourd'hui
Mamá por Dios is a restaurant that highlights the best of México, with its flavors, aromas, colors, traditions and art. Bringing it closer to its customers and every drink in every corner. Mamá por Dios is a Mexican gourmet restaurant where you can celebrate every moment to the sound of live Mariachi or enjoy a shot to the beats of a great DJ.
Découvrez
OpenTable
  • À propos
  • Blogue
  • Carrières
  • Presse
Plus
Entreprises
  • Nous rejoindre
  • Blogue Open for Business
Retrouvez-nous sur
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable