Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Los Angeles

Meilleurs restaurants de Fruits De Mer à East Los Angeles

Prix
Régions
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de places
Primé
Accessibilité

32 restaurants disponibles à proximité

Une photo du restaurant Water Grill – Los Angeles
4.7
Exceptionnel(5384)
Prix : cher
• Seafood • Centre ville
Réservée 52 fois aujourd'hui
Depuis plus de 30 ans, Water Grill a comblé les palais des amateurs de poissons. Dès son ouverture par la King's Seafood Company, ce restaurant phare du centre-ville a répondu au besoin d'un restaurant de poissons de classe internationale à Los Angeles. Réputé servir « les meilleurs fruits de mer en Californie du Sud » selon le guide de renommée internationale Zagat, Water Grill a toujours offert d'impressionnants mets à base de poissons, reconnus pour leur qualité supérieure et leur fraîcheur.
Une photo du restaurant Stevens Steak & Seafood House
4.4
Génial(725)
Prix : raisonnable
• Seafood • Commerce
Réservée 18 fois aujourd'hui
It was just yesterday when we opened our doors. If Yesterday was October of 1952. Steven's is America's premier traditional steakhouse. We are committed to providing you with outstanding hospitality and serving you the best steaks. Our acclaimed wine list, rich ambiance and personal wait-service are designed to provide you with a truly memorable steakhouse experience. We also have another side of personality. Our lounge is alive with the hottest sounds of Salsa and many other Latin vibes. IIn addition, we have seven private dining rooms for that perfect quiet evening. Whether you are planning a business dinner, graduation, wedding, anniversary, rehearsal dinner, birthday or a large corporate meeting, we will satisfy your needs in a friendly and professional manner. Steven's steakhouse Gift Cards are the perfect gift for every steak lover. We look forward to serving you.
Une photo du restaurant The Factory Kitchen - Los Angeles
4.6
Exceptionnel(3632)
Prix : cher
• Seafood • Centre ville
Réservée 55 fois aujourd'hui
The Factory Kitchen est le premier concept du FactoryPlaceHospitalityGroup, dont l'ouverture le 31 octobre 2013 a été largement saluée. Dirigé par le restaurateur Matteo Ferdinandi et son épouse sommelière Francine Diamond Ferdinandi, ainsi que leur ami de longue date et partenaire, le chef cuisinier Angelo Auriana, le Factory Kitchen redéfinit l'approche et l'expérience des dîners décontractés en ville en combinant des éléments de l'art culinaire avec le service et le design. Bar-restaurant italien traditionnel au cœur du quartier des arts dans le centre de Los Angeles, le concept culinaire du Factory Kitchen se concentre sur les recettes locales d'Italie du Nord en mettant l'accent sur certains plats traditionnels ligures comme le Mandilli di Seta al Pesto alla Genovese et la Focaccina Calda al Formaggio di Recco.
Une photo du restaurant TENSHO
4.9
Exceptionnel(69)
Prix : très cher
• Seafood • Little Tokyo
Réservée 8 fois aujourd'hui
Even if seats are full, we may still have availability. Also, special requests or inquiries would be welcome. Please do not hesitate to reach us by phone (213-617-1016).5.3.2022 TueNEW OPEN in Little Tokyo[TENSHO]Right in the heart of Little Tokyo, “Kagaya” has established itself a top tier shabu shabu restaurant. Now, the torches have been handed to a new head chef and owner, the next generation to carry the torches of tradition and exquisite flavor, with the new name of TENSHO. Trained in traditional Japanese cookery, this 23 year veteran chef is on his way to introducing a new wave of Japanese delicacies to the States. As close as you can get to Japan itself, this chef brings his revisioned menu, with patron favorites, and extensive sake list. The desert and a la carte menu is designed by their French trained chef. The wagyu beef is of A5 rank.  The seafood, carefully selected to be of highest quality. Food that is not only delicious but also good for the health. 
Une photo du restaurant Mona Pasta Bar
4.8
Exceptionnel(66)
Prix : raisonnable
• Seafood • Centre ville
Réservée 9 fois aujourd'hui
Mona Pasta Bar Dinner dishes highlight the marriage of Italian techniques with Southern California ingredients including Pesce Crudo with citrus cured hamachi, kosho beet vinaigrette and hazelnuts, Burrata & Tomato with burrata pugliese, heirloom tomato, pine nuts, pesto and squash blossom, Casarecce with lamb sausage and rapini, Lumache - alla vodka, and a Whole Branzino with caramelized fennel. The menu is designed for snacking over a glass of wine, sharing with friends and/or enjoying a more coursed out dining experience. Pasta, a focal point of the offerings, will all be made in-house.The wine list is focused on fun, daring, low-intervention, natural wines to accentuate and complement the food. The primarily Italian focused list with opening selections from Sicily to Puglia will be rotating based on seasonality and availability.
Une photo du restaurant Culichi Town - Bell
4.4
Génial(106)
Prix : raisonnable
• Seafood • Huntington Park / Bell / Maywood
Réservée 14 fois aujourd'hui
Culichi Town is a modern Mexican resturaunt that presents a brand new experience packed with live music, exciting cocktails, and gourmet food that’s perfect for any great night out! We are very passionate about Sinaloa food and drink, and we strive to show that passion through every dish and drink.
Une photo du restaurant NIKU X
4.4
Génial(258)
Prix : très cher
• Seafood • Centre ville
Réservée 63 fois aujourd'hui
NIKU X offers an unlimited Fresh A5 Wagyu and Luxury Seafood Buffet dining experience, located in the heart if Downtown Los Angeles. We have two dining styles that include our Self-Service $99/$109 and Full-Service $139/$149 experiences. Both feature fresh sushi, A5 Wagyu steaks, king crab and more. The Self-Service Menu is available at $99 Monday-Thursday and $109 Friday-Sunday. The Full-Service Menu is available at $139 Monday-Thursday and $149 Friday-Sunday.
Une photo du restaurant Providence
4.9
Exceptionnel(4393)
Prix : très cher
• Seafood • Hollywood
Réservée 17 fois aujourd'hui
Deux étoiles Michelin; Meilleur restaurant en 2013 et 2014, Los Angeles Times; Chef de l'année en 2010, Angeleno Magazine; candidat pour Meilleur chef en 2014, 2012, 2011 et 2010, James Beard Foundation; parmi les meilleurs nouveaux restaurants, Esquire Magazine; candidat pour Meilleur nouveau restaurant, James Beard Foundation; candidat pour Meilleur chef « Pacifique», James Beard Foundation; Meilleur restaurant de fruits de mer, Los Angeles Magazine; dans les 40 meilleurs restaurants aux États-Unis, Gayot.com; dans les 50 meilleurs restaurants aux États-Unis, Gourmet Magazine. Droit de bouchon de 50,00 CAD par bouteille, limite de 3 bouteilles par table (le droit de bouchon n'est pas une option pour les groupes de 9 personnes ou plus). *Pas de droit de bouchon le lundi soir (pour les groupes de moins de 9 personnes seulement. Limite de 3 bouteilles par table. Non valide les jours fériés ou lors d'événements spéciaux).
Une photo du restaurant Loreto
4.8
Exceptionnel(259)
Prix : très cher
• Seafood • Atwater Village
Réservée 29 fois aujourd'hui
Bathed by the Pacific Ocean to the West and by the Mar de Cortés to the East, California’s Peninsula is layered with a rich history of cultures reinventing seafood with bold flavors. At our Barra de Peninsula we serve the best bounty that these Oceans have to offer, and we celebrate the people who make our coasts so delicious, from Uni and clam divers to the Concheros in Baja and much more.
Une photo du restaurant Pez Coastal Kitchen
4.6
Exceptionnel(48)
Prix : cher
• Seafood • Pasadena
Réservée 27 fois aujourd'hui
Executive Chef & Proprietor Bret Thompson, with a rich culinary background spanning prestigious establishments in the U.S. and abroad, brings his expertise to Pez Coastal Kitchen. Joined by his wife Lucy Thompson-Ramirez, they have left an indelible mark on the Los Angeles dining scene with their previous ventures, including the beloved Pez Cantina and LA Burrito Co. in Montebello, but at Pez Coastal Kitchen,Chef Bret’s focus shifts to innovative techniques such as curing, smoking, and specialized dry-aging of seafood which will be a distinctive feature.The menu at Pez Coastal Kitchen reflects our culinary team's commitment to excellence, offering a tantalizing array of appetizers, chilled seafood, crudos, family-style entrees, exceptional sides, and innovative desserts. From Chilled Beets with hazelnuts to Whole Fried Fish and decadent desserts like Warm Chocolate Butterscotch Peanut Butter Cake, each dish is crafted with precision and creativity.

Découvrez ce dont les locaux raffolent

De clients vérifiés comme vous
De clients vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences pour les témoins
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. 1 Montgomery St Ste 500, San Francisco CA 94104 - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable